keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Photo A Day -challenge/ 1. Latest buy

Törmäsin Annikan blogissa tähän toukokuun kestävään photo a day -haasteeseen ja innostuin siitä sen verran, että päätinpä osallistua siihen itsekin! Haasteen ideana on postata kuukauden jokaisena päivänä sen päivän otsikkoa kuvaava kuva. Tosin toukokuu on jo kylläkin hyvässä vauhdissa meneillään, joten aika myöhässä tartuin tuumasta toimeen tämän haasteen kanssa, mutta noooh... Ei kait se niin vakavaa olisi jo vaikka yrittäisin saada päiviä kiinni postaamalla esim enemmän kuin yhden kuvan päivässä tai sitten jatkaisin sitä päivä kerrallaan kesäkuuhun asti heh..? Mitä mieltä te olette? :) Mutta halusin joka tapauksessa osallistua tähän haasteeseen vaikka myöhässä olenkin, sen verran kivalta vaikutti! Jos teitäkin kiinnostaisi tarttua tähän kivaan haasteeseen, niin tarttukaa ihmeessä, mukaan vaan! Vielä hyvin ehtii. ;)

Alla päivän ensimmäinen kuva.

photo a day
1. Latest buy

vappu 223

Ostin tämän Max Factorin Colour Elixir Gloss -huulikiillon (sävy 15 Radiant Rose) joku aika sitten sen kummemmin etukäteen kokeilematta, kun joku huulikiilto oli silloin nopeasti saatava ja aikaisemmin käytössäni olevaa tuotetta ei ollut just siinä tavaratalossa myynnissä, niin tämä sitten hätäpäissään tarttui matkaan. Huulikiilto osoittautui kuitenkin pettymykseksi, vaikka yleensä olen aina Max Factorin meikeistä pitänyt. Huulikiilto ei ollut mieleeni, sillä se "liukenee" huulilta hyvin nopeasti eikä siis ole kovin kestävää. Itse pidän sellaisista huulikiilloista, jotka ovat koostumukseltaan tahmaisia ja paksumpia ja jotka myös pysyvät huulilla pitempäänkin, eikä sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Tämä oli koostumukseltaan vähän liian ohutta minun makuuni. Mutta kivan kiillon ja pehmeäntuntuiset huulet tällä ainakin saa!

2 kommenttia:

  1. Vitsi onpas kiva haaste! Täytyy alkaa itsekin tekemään, vaikka 7pv onkin jo meneillään. Mutta viikko kesäkuulta lisää niin hyvin kerkeää mukaan ;) Äkkiä siis kameraa etsimään ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, hienoa että innostuit! ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...