torstai 22. toukokuuta 2014

Kokeilussa Four Reasons Black Edition -tuotesarja + Video

Sain tuossa vähän aikaa sitten kokeiluuni KC Professionalin Four Reasons-tuoteperheen uuden jännittävän Four Reasons Black Edition -tuotesarjan tuotteita. Valitsin tuotesarjasta Molding Paste -muotoilupastan, joka antaa hiuksille pehmeää volyymia, lisärakennetta ja kosteutusta. Tuotetta voi käyttää kosteiden sekä kuivien hiusten muotoiluun. Sitten Working Spray -työskentelylakan aka muotoilusuihkeen, jolla saa näyttävää tuuheutta ja runsautta hiuksiin ja sitten vielä Finishing Spray -viimeistelysuihkeen, joka antaa kestävää tukea kauniilla kiillolla ja jonka vahvuutta voi itse säädellä kerrostamalla.

Black Edition -tuotesarja sisältää myös Texturizing Cream -viimeistelyvoiteen ja Shine Spray -kiiltosuihkeen. 

Itse tykkäsin kovasti tästä ammattilaistason uudesta tuotesarjasta, tuotteet tuntuivat ylellisiltä ja laadukkailta. Tuotteilla on miellyttävä, hyvin mieto tuoksu ja erityistä plussaa tuo purnukoiden hauskansöpöt ulkoasut! Black Edition -tuotteiden tyylikäs väritys ja humoristiset "piirrokset" pulloissa ja puteleissa miellyttävät silmää. Tällä tuotesarjalla koristaa kylpyhuoneen oikein mielellään! Alla video tuotteiden kokeilusta. :)

nahkahame 085
smile 008
smile 002
smile 006
smile 009
nahkahame 043

Ps. Kannattaa taas vaihtaa videon laauksi HD!

4 kommenttia:

 1. Siis kyllähän tuo sun tukka on vaan mieletön :D Kiva video, monesti näitä ei oikeen jaksa kattoa mut tää oli mukavan verkkaisesti tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilma, huippua kuulla! :D Sulla on kans niin ihanat hiukset että! :)

   Poista
 2. Voitko joskus tehdä pidennyksistä postausta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...