sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

New sunnies

dragimage-147
cat sunnies
offthe shoulder 1344
offthe shoulder 679

Löysin viikolla aika kivan malliset aurinkolasit Romeo&Juliasta. Näissä laseissa on sähäkkää kissamaista muotoa, mutta eivät ole kuitenkaan sellaiset liian "kissamaiset". Juuri sellaiset joita olen etsiskellytkin, ihanat! Nyt alkaa tosiaan olla se aika vuodesta kun haluaisi hamstrata hullunlailla kaikenlaisia aurinkolaseja, eri asukokonaisuuksiin sopivia... eihän niitä koskaan voi olla liikaa, vai mitä! ;) Ihanaa kun aurinko paistaa!

Nyt rentouttavaa sunnuntai-iltaa, puss!

23 kommenttia:

 1. Ihanat lasit! Missä tollanen Romeo&Julia sijaitsee? :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täällä Oulussa Isokadulla. :)

   Poista
 2. Onpa sievät!! :) Ja ei todellakaan voi olla liikaa.. heh ;)

  VastaaPoista
 3. todella ihanat lasit! (: passaa täydellisesti sulle!

  VastaaPoista
 4. Upeat lasit! Mä tykkään kans tuollaisista isolinssisistä. Ensimmäinen kuva on muuten tosi ihana!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 5. Ihana löytö! :) todella hyvältä näyttää! :)) <3

  VastaaPoista
 6. Miten sun dieetti lähtenyt käyntii?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvin! :) Ihan kohta ensimmäinen vaihe takana ja sitten päivitetty ohjelma alkaa ja ruokavalio hieman niukentuu. Motivaatio on kova, innolla odotan näkyvämpiä tuloksia! :)

   Poista
 7. Mageet lasit:)!!! Oon menossa ite kevät shoppailu kierrokselle ja asusteet on ne mitä voin ostella mielin määrin. Tämän tyyliset on haussa :) kesä meinaan vietetään kasvavan masun kanssa, aina heinäkuuhun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no asusteitahan ei voi koskaan olla liikaa, eivätkä ne koskaan jää liian pieniksi! ;) Toivottavasti löydät samantyyppiset lasit! :)

   Poista
 8. Mageet lasit:)!!! Oon menossa ite kevät shoppailu kierrokselle ja asusteet on ne mitä voin ostella mielin määrin. Tämän tyyliset on haussa :) kesä meinaan vietetään kasvavan masun kanssa, aina heinäkuuhun asti.

  VastaaPoista
 9. Musta ois tosi kiva ostaa just tollasia kivoja erilaisia aurinkolaseja, mutta mulla on silmälasit niin aurinkolaseissakin on pakko olla voimakkuudet... Eikä raski ostaa edes joka kesä uusia aurinkolaseja voimakkuuksilla optikkoliikkeestä:D Valikoimat on vielä paljon rajallisemmat siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa hööh..:/ Voiko aurinkolasien kanssa käyttää piilolinssejä, joissa olis voimakkuudet? :D Sittenhän pulma olisi ratkaistu. ;)

   Poista
  2. No sekin tietty on, mutta oon niin tottunut käyttämään laseja, että piilarit rupee kutittaa ja hankaa silmiä mulla helposti. Mutta jos oikein mageet lasit löytää, niin "kärsiihän" sitä joskus:D

   Poista
 10. Lovely !
  http://liveoutloudpris.weebly.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...