keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Blogikirppis avattu!

Noniin blogikirppistä olette monesti kyselleet ja nyt sellainen on viimeinkin auki! :) En ole vielä kerennyt lisäämään kaikkia vaatteita blogikirppikselle, siellä on nyt näin alkuun vain muutamia juttuja, mutta lisää tulee koko ajan tiputellen! Kannattaa siis pitää silmät auki ja olla nopea, kirppis toimii sillä periaatteella, että ensimmäinen joka pyydetyllä hinnalla haluaa tuotteen ostaa, saa sen! Toivon mukaan ostatte kaikki multa pois! ;) Itselläni on nyt tarkoitus luopua kaikesta turhasta vaatteesta joita en käytä, ja hankkia niiden tilalle sellaisia, joita oikeasti tulee käytettyä ja mitä tarvitsen.

Toivottavasti sieltä löytyy jotain kivaa itsekullekin. Mukavia shoppailuhetkiä! :) Blogikirppikselle pääset täältä!


2014-04-08 blogikirppis

10 kommenttia:

 1. Olipa suolaisia hintoja noin mauttomille mekoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne mekot ovat ihan uuden veroisia, ei juurikaan pidetty, osa ihan käyttämättömiä. Ainahan voit kokeilla ja tarjota jotain toista hintaa jos joku mekko kiinnostaa, olen avoin tarjouksillekin. :)

   Poista
 2. Saat ilmaiseksi vaatteita ja sitten myyt niitä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töitä tekemällä olen vaatteita ansainnut, että en niitä ihan tuosta noin vaan saa. Myyn niitä pois, joille itselläni ei ole käyttöä. :)

   Poista
 3. olisi kiva jos vaatteista saisi kuvia päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmasta osasta myytävistä vaatteista löytyykin mukana linkki, joista voi kurkata lisää kuvia vaatteista minulla päälläni. :)

   Poista
 4. Ite oon ainakin ymmärtänyt että kun saa yhteistyökumppaneilta ilmaisiksi vaatteita niin niitä ei saa myydä eteenpäin? Vai olenko ihan väärässä? :0

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...