torstai 17. huhtikuuta 2014

Black-white-red

Heipparallaa ja kivaa torstaita! Nythän alkaa olla Pääsiäinen käsillä, onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia sitä varten? J ehdotti, että mentäisiin viikonlopuksi mökille, mutta minä vielä mietin sitä, että maltanko luopua salitreeneistä viikonlopuksi... Tälle viikolle olisi vielä treenejä tekemättä, joten omatunto jyskyttäisi takaraivossa satavarmasti aika kovaa jos jätän mökkireissun takia ne tekemättä. Joten mitä tässä oikein pitäisi tehdä? Hankalaa! Toisaalta kyllä tekisi hyvää pieni maisemanvaihdos tähän väliin. Toisaalta taas tuntuis vähän hölmöltä olla poistumatta kotoa moneen kuukauteen pelkän treenaamisen takia...? Pitäiskö mun raahata mökille mukaan kaikki treenivälineet mitä omistan ja yrittää soveltaa niillä parit kotitreenit siellä? Jäisiköhän ne treenit siellä sitten kuitenkin tekemättä? Hmm, mutta samallahan mää voisin ehkä kuvailla jotain kotitreeni-tyyppisiä postauksia tänne..

No mutta! Jää nähtäväksi miten tässä käy, mennäkö vaiko eikö mennä! Tässä lähipäiviltä mustavalkoista arki-asua, jossa kivana väripilkkuna toimii punaiset wedge sneakerit.

dragimage-156dragimage-150fit 942dragimage-148
dragimage-153
Mustavalkoinen paita/ HerSecret (täältä), Nahkahousut/ Nelly.com (melkein samanlaiset täältä), Kengät/ Disturb.fi, Laukku/ H&M


Palaillaan taas pian, heippa!

Ps. Blogikirppiksellä on uusia kohteita ja lisää on vielä luvassa, kannattaa käydä ne kurkkaamassa täällä!


Sis. mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. JOO KOTITREENI POSTAUS!!!!!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Sehän vois olla ihan kivaa vaihtelua treenata eri ympäristössä, eihän se mökillä olo välttis tarkota sitä että ei tarvi treenaa :-) esimerkiksi käy juoksulenkeillä metsässä, jos mökki on pohjosessa nii sieltä varmasti löytyy paljon mäkiä. Ja mäkijuoksu on niiiin tehokasta ku rullaa vaan ylös alas :D ja sitten tehdä vaikka dippipunnerruksia hyödyntäen luontoa (esim isoja kiviä) ja vaikka mitä! Oulu on niin kaupunkialuetta joka lähiössä että vaikka kunnon metsää saatika suojaa on vaikeeta löytää. Syömisetkin saa vaihdettua tavallisuudesta poikkeavaan ku esim grillaa katoksessa (oletan että sellanen on) kaikkea lihaa, kasviksia, maissia ym ym. Mä vaan heittelen ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä, olet kyllä ihan oikeassa! :) Täällä sitä nyt ollaan, enköhän minä jonkinnäköisen treenin saa aikaiseksi. ;) Mukavaa Pääsiäistä!

   Poista
 3. Kotitreeni postauksia kiitos <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei yritän saada jonkinlaisen aikaiseksi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...