lauantai 22. maaliskuuta 2014

Indiedays Blog Awards 2014

Heipähei te ihanat siellä! Toivottavasti viikonloppu on alkanut mukavasti. :) Tulin nyt näin vähän viimetipassa vinkkaamaan ja ehkä anelemaankin ääniänne, sillä ensi kuussa 12.4. on Indiedaysin järjestämät Blog Awardsit, johon vielä huomisen päivän ajan haetaan ehdokkaita eri kategorioihin. Vaikuttavimmat blogit palkitaan viidessä eri kategoriassa: Vuoden Blogiteko, Blogiuudistaja, Fotogeneettisin, Säteilevin ja Viihdyttävin. Voit siis ehdottaa minun blogiani tai jonkun toisen johonkin näistä kategorioista. Lopullisen päätöksen äänestykseen pääsevistä blogeista tekee Indiedaysin toimitus. 

Tänä vuonna en todellakaan aio jäädä näistä juhlista paitsi, olin hyvin pettynyt kun en viime syksynä Blog Awardseihin päässyt! Joten innolla odotan blogijuhlia, täytyy vaan alkaa miettimään mitä sitä laittaisi päälleen... :)

dragimage-125


Joten jos siis mielestäsi blogini ansaitsisi ehdokkuuden tämän vuoden Indiedays Blog Awardseissa, niin voit sitä ehdottaa täällä! Olisin superhyper iloinen ja kiitollinen jos joku äänestää Jozellaa! Ehdokkaiden haku on käynnissä 23.3. asti, joten hophop. ;)


4 kommenttia:

  1. " Tänä vuonna en todellakaan aijo jäädä näistä juhlista paitsi " - ei sinua tuolla kumminkaan näkynyt? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no niinhän minä kovasti taas uhosin, mutta kuinkas taas kävikään...:D En vaan sitten päässyt, harmittaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...