sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Today's look

Helouu! Tulin pikaisesti heittämään nämä kuvat tänne tämän päivän lookistani! Juhlittiin Jannen kanssa tänään pienimuotoisesti meidän 5-vuotispäivää Pannussa illallisella. Ei meillä varsinaisesti ole tarkkaa vuosipäivää, yleensä ollaan juhlittu sitä kuun lopussa, mutta päätettiin juhlia niitä tänään kun molemmilla oli niin kauhia nälkä, heh. Tämä simppeli kokonaisuus toimi päivällä töissä ja myös illalla ravintolassa! Nyt leffan pariin, öitä!

simply 300
simply 271
simply 191
simply 173
Pusero/ Kirppis, Farkut/ Ginatricot, Kello/ Guess, Korvikset/ H&M


6 kommenttia:

 1. Onnea! :)

  Mistä noi sun pidennykset olikaan? Näyttää tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Pidennykset on Hairiumista. :)

   Poista
 2. Onnea teille, hullun kauan ootte ollu jo :') Aivan mahtavaa tuollane! Ja pakko nyt sanoa, että varmaan joku 2-3 viikkoa sitten yks mun kaveri mainitsi kai jotain hänen poikaystävänsä kaverien tyttöystävistä, en muista olitteko ollu jossain samaan aikaan vai mitä :D Mutta sitten sanoi, että se Jannen tyttöystävä pitää blogia ja mää tietenki kiinnostuin että ai minkä nimistä ja näin! Ei se muistanu, mutta sanoi sun nimen niin jotenki tuli sellanen ajatus vaan voisitko se olla sää ku just olin pari päivää sitä ennen tänne löytäny ja kyselin sitten "onko se sellanen tosi kaunis ja tummanruskeat pitkät hiukset ymsyms". Jotenki tuli vaa hauska fiilis ku yhtäkkiä vaan tuli tää sun blogi just mieleen, että voisko se olla ja olihan se :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, aijjaa, aika hauska sattuma! :D Voi hyvin ollakin, että ollaan oltu jossain samassa paikassa yhtäaikaa, who knows! :D Ootko sinäkin Oulusta? :)

   Poista
  2. Eetun tyttökaveri, jos hoksaat ketä tarkotan :) Ja oon! Nyt syksyllä muutin koulun perässä Jyväskylään, mutta muuten aina asunu siellä :)

   Poista
  3. Ahaa aivan, joo hoksaan kyllä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...