sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Suuret kiharat Remington Pearl Pro Curl kihartimella

Sain Remingtonilta testattavaksi Remington Pearl Pro Curl Jumbokihartimen, jota lähdin innolla kokeilemaan.  Kiharrin oli söpössä pakkauksessa ja mukana tuli kihartimelle tuli tyylikäs lämmönkestävä säilytyspussukka. Itse kiharrinkin on kaunis ja kukkakoristelut tekevät siitä hillityn tyttömäisen.Tämän tyyppistä puikkokiharrinta olen aina halunnutkin kokeilla, jolla saa aikaan suuret lainekiharat! Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tämän tyyppisistä puikkokihartimista, joissa ei ole tavallaan mitään klipsia pitämässä hiussuortuvasta kiinni, joten kihartaminen tuntui aika jännältä. Pakkauksen mukana tulee kuitenkin lämmönkestävä hansikas, joten kihartaminen sen avulla tuntui turvalliselta, eikä palovammoja tarvinnut pelätä. Lisäksi puikon kärkiosa on viileä, joten siihen voi tarvittaessa tarttua.

Luxury Pearl Ceramic -kihartimen pinnoite sisältää aitoa helmiäistä, jonka ansiosta kiharrin säilyttää tasaisen lämpötilan muotoilun aikana. Kihartimessa on digitaalinen LCD-näyttö, joka lämpeää 130 °C – 210 °C, Lämmön voi itse säätää sopivaksi. Lämpenemisaika kestää vain 30 sekunttia, jolloin kiharrin on käyttövalmis. 32mm:n muotoilulevyt takaavat kauniin pehmeät, löysät ja suuret kiharrat, jotka kestävät pitkään. 


Kihartaminen tuntui aluksi oudolta kun en ollut tottunut vastaavaan kihartimeen, mutta hyvin nopeasti sitä pääsi hommasta jyvälle ja kiharoista tuli upeat! Vaatii vielä vähän harjoittelua minulta, mutta kyllä ehdottomasti aion tätä käyttää jatkossakin hiuksieni kihartamiseen. Pearl Pro Curl -kihartimella sain pehmeitä ja suuria laineita, eikä siksi välttämättä tarvitse kihartamisen jälkeen käydä hiuksia harjalla läpi. Itse tykkään eniten juuri suurista, löysistä kiharoista ja tällä sellaisia juuri sai tehtyä!

Lopputulosta


Tykkää Remingtonista Facebookissa täältä! Sieltä saa lisää vinkkejä hiustenlaittoon ja pysyy ajantasalla ajankohtaisista tapahtumista. :)


Oletteko te kokeilleet tätä Remingtonin Pearl Pro Curl -jumbokiharrinta? :)Postaus toteutettu yhteistyössä Remingtonin kanssa.

18 kommenttia:

 1. Omistan saman kihartimen ja täytyy kyllä myöntää että olen surkea hiustenlaittaja ja en ole saanut laitteella kummoista jälkeä... Mutta sulle sopii tosi hyvin noi kiharat! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Vaatii kyllä hieman harjoittelua, että lopputulos olisi täydellinen, mutta äkkiä sen tekniikan oppii! :)

   Poista
 2. Mäkin sain joululahjaksi samaisen kihartimen ja oon ihan rakastunut <3 ihanat kikkurat saa tolla aikaiseksi!

  VastaaPoista
 3. Omistin hetken enne kun laite meni muutaman päivän päästä rikki.Ilmotettiin anttilassa ,että lisää ei ole saapumassa ja rahoja en saanut takaisin.Oli tosi kiva sitten ihmetellä ,että mitä teen anttilan lahjakortilla ,kun en sieltä ikinä mitään osta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, ompa ikävää! Laittaisitko Marika minulle sähköpostiin postiosoitteesi, saat Remingtonilta uuden kihartimen. :)

   Poista
 4. Ihana serkkuni :3 Miten pitkät nuo sun pidennykset oikein on? ihan täydelliset hiukset ja muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana serkkuni sinäkin siellä, kiitos! :) Pidennykset on 60cm. :)

   Poista
 5. Oot kyllä yks jumalatar! Millä oot ottanu nää kuvat? Varsinki tuo viimenen ihan kuvanakin niinku tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru! :) Ihan Canonilla olen ottanut, mulla on EOS 600D, mutta kokeilin jotain erilaista asetusta, ja olen tuon kuvan väriä, kontrastia yms vähän muokannut sitten koneella. :)

   Poista
 6. Toi on kyllä ihan paras kiharrin! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ! osaatko kertoa missä näitä kihartimia myydään ja paljonko tollasella on hintaa :)
  www.diary-by-amanda.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :) Näitä kihartimia myyvät esim. NetAnttila, Sokos ja Gigantti. Hinta on noin 40euroa, mutta saattavat vaihdella ketjuttain. :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on toi ohuempi ja se on kyl ihan huippu! Pitäis ostaa kans toi paksu :) Ei tarvis siihen pieneen rullata nii paljo hiusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kyllä, jos haluaa semmosia suuria kiharoita! :)

   Poista
 10. Minulla on myöskin sekä tämä että se pienempi kiharrin, mutta jostakin syystä en ole saanut tällä tehtyä kunnolla kiharoita. Ehkä minulla ei ole tarpeeksi pitkää tukkaa :) Muuta ihanan näköisiä nuo kiharat mitä itsellesi olit tehnyt!

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oletko malttanut odottaa tarpeeksi kauan kun kiharrat? Huomasin ainakin itse sen, että pitää malttaa odottaa, että se hiussuortuva kerkeää lämmetä kunnolla siinä kihartimen ympärillä, niin silloin tulee kunnon kiharat. :) Jos pitää vähemmän aikaa, niin silloin tietysti tulee laimeammat kiharat.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...