perjantai 3. tammikuuta 2014

New Year's Eve

Heippa! Tässä tulee muutamia kuvia uudenvuoden aatosta. Vietettiin uuttavuotta Jannen kaverin luona, tällä kertaa mulla ei ollut omia kavereita ollenkaan matkassa, mutta kivvaa oli silti! 

 Ready to partyy!
 Näkyyks korvikset?
Talossa ei ollut muuta kuin poikia paikalla kun saavuttiin perille! Onneksi pari muutakin tyttöä ilmaantui paikalle vähän myöhemmin. :) Pojat olivat laittaneet pöydän koreaksi herkuilla! Oli mukava aloittaa ilta syömällä, heh. :)

Uutenavuotena tietysti perunasalaattia ja nakkeja!

Illan asuni, kimallusta ja paljetteja. Mekko HerSecretiltä.

Mentiin kahentoista aikaan pihalle tähyilemään raketteja ja toivottelemaan toisillemme hyvää uutta vuotta. Ite ei jaksettu ostaa raketteja ollenkaan tänä vuonna, kivempaa oli katsella muiden niitä ampuvan!

<3
Loppuilta pelattiin porukalla musavisaa ja Aliasta (Junior :) ). Myöhemmin syötiin myös "pääateria", uunissa paistettuja täytettyjä tortilloja ja vitsit miten hyvää se oli! Kuvaaminen unohtui siinä vaiheessa. :) Loppuillasta pojat esittivät Backstreet Boyseja, en muistakaan millon viimeksi olisin nauranut niin paljon! Huippuhauska ilta siis. Tultiin kotiin joskus kuuden seitsemän aikaan aamulla vasta ja seuraava päivä menikin viettäen sängynpohjalla, hyh. Kyllä nyt juhlimiset saa vähäksi aikaa riittää!

Mitäpä uusivuosi olisi ilman tinojen valamista!Tänään illalla vasta valettiin tinat kotosalla, pakkohan se on tehdä, kuuluu niin perinteisiin. :)

Tämmönen siitä sitten tuli! Mitähän lie esittääkään? En ole vielä keksinyt.

Pakko vielä laittaa kuva tämän päivän ruoasta, kun on niin kauhea nälkä! Edellispäivän nouto kiinalaisen jämät, johon sekoitin jatkeeksi katkarapuja ja pakastevihanneksia, salaattia vielä kylkeen, nam!

One happy girl wish you a happy new year!

Semmoset tunnelmat meillä! Miten teidän uudenvuoden vietto sujui? :)


6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi! (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 2. lovely photos

  cheers,
  idalia
  http://www.abstractorganza.blogspot.com (New posts on travelling to Paris alone!)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...