perjantai 10. tammikuuta 2014

Kuinka saada huulet näyttämään pulleammilta

 Heippa! Mää olen aina haaveillut muhkeammista pusuhuulista ja toisaalta kukapa ei niistä haaveilisi! Onneksi olen siis oppinut käyttämään huultenrajauskynää, se auttaa "huijaamaan" suuremman näköiset huulet. Meikillä saa ihmeitä aikaan, sillä saa feikattua helposti suuremman näköiset huulet ihan itse! Olen jo vähän pidemmän aikaa meikannut huulet tällä tavalla ja nyt ajattelinkin vinkata siitä myös teille, sillä itse olen todennut tämän tavan hyvin toimivaksi. Tykkään kyllä ihan hulluna käyttää tätä tapaa ja toivottavasti joku teistäkin innostuu kokeilemaan! Näillä pikkukikoilla saat loihdittua itsellesi muhkeammat pusuhuulet luonnollisesti kotona meikillä, ilman kirurgiaa. 

1. Lähtötilanne, ei meikkiä huulissa. 2. Harjaa huulista kuollut ihosolukko pois pehmeällä hammasharjalla. Hammasharjaa voi kastella vedellä. Harjaaminen lisää verenkiertoa huulissa, joten se jo vähän tekee huulista pulleamman näköiset. 3. Lisää huulirasvaa. 4. Meikkaaminen aloitetaan kevyesti pohjustamalla huulet meikkivoiteella. 5. Häivyttele ja taputtele meikkivoide kunnolla. 6. Lisää valokynää amorinkaarelle.

7. Häivyttele huulten yläreunaa pitkin. 8. Rajaa huulet rajauskynällä, joka on lähellä huulten omaa luonnollista väriä tai hieman tummemmalla. Rajaus tehdään hivenen oman huulenrajan yläpuolelle, jotta niistä saadaan suuremman näköiset. Minulla käytössä Oriflamen Wonder Colour Lip Liner, sävyssä Nude Pink. 9. Huulia voi varjostaa lisäämällä rajauskynää enemmän ulkonurkkiin ja jättää keskiosa vaaleammaksi. 10. Lisää neutraalin väristä huulipunaa tai mitä tahansa lempihuulipunaasi. Minulla on käytössä Max Factorin Colour Collections Lipstick 18 Orange Shine. 11. Punatut huulet! 12. Lisää vielä hieman kiiltoa. Minulla käytössä Maybelline Colour Sensational Luscious Lipgloss 610 Cherry Bloom. Kivasti "hohtava" huulikiilto, joka luo myös sellaisenaan pulleamman vaikutelman huulille. 

 Näyttävät pusuhuulet ovat valmiit! 

 Tässä ennen ja jälkeen -kuvat verrattavissa. Selvästi pulleammat huulet meikin jälkeen! 
Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? :) Onko teillä jotain omia vinkkejänne, joilla saisi feikattua suuremman näköiset huulet? :) 


26 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen rajauskynä sulla on käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, sehän unohtui mainita! Oriflamen Wonder Colour lip liner. :)

   Poista
 2. Tosi selkeä ja käytännöllinen tutorial! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkista. :) Mutta mun on pakko myontaa, etta sun huulet nayttaa paremmalta tossa before kuvassa. :)

  VastaaPoista
 4. Huippu tutorial! Nätit huulet tuli :)

  VastaaPoista
 5. Hei tää oli tosi hyvä! rajauskynä menee heti ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä tutorial! Mut siun huulet on ilman noita rajauksiakin todella nätit :)

  VastaaPoista
 7. Itekki käytän tota hammasharja kikkaa, kannattaa tehä se iltasin jos ei halua niin punasia huulia, tai iltasin ja aamusin :) tosi hyvin "suurentaa" huulia ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, tosi hyvä postaus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toimiva kikka, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 8. Tätä täytyy ehdotttomasti kokeilla ♥

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä neutraali näyttää tuplasti paremmalta :D

  VastaaPoista
 10. näyttää pelleltä, tai jotenki epä tarkasti tehdyltä, kun huulipunaa yli huulien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sehän se juttu onkin, "huomaamattomasti" yli, rajauksen pitää olla hyvä. :) Mulla ei oo mikään maailman paras tuo rajauskynä, mutta kannattaa panostaa hyvään rajaukseen.

   Poista
 11. Ihanat :) Kaikki on hyvin kunhan ei tälläiseen ryhdy :D http://huulitayte.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Vinkkejä ei ole mutta kysymys kyllä löytyy. Mitä metodia sinä käytät poistaaksesi pienet ihokarvat huulten ympäriltä ja yleensäkin kasvoilta? käytkö kosmetologilla vai miten?

  VastaaPoista
 13. Sulla on tosi kaunis amorinkaari, älä ihmeessä kadota sitä meikatessa!

  VastaaPoista
 14. Sulla on niin kauniit huulet kuvassa nro.1! Ei mitään järkeä rajata yli (ja samalla suoraksi) noin upeaa amorinkaarta! Jos on pakko rajailla yli niin säilytä tuo amorin muoto. Sun huulissa on luonnostaan myös upea sävy. Jos mulla olis noin kauniit huulet en tekis niille yhtään mitään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...