lauantai 4. tammikuuta 2014

Fresh morning start

Aamulla on ihana kietoutua lämpimään aamutakkiin ja laittaa söpöt tossut jalkaan ja ruveta sitten valmistaa raikasta smoothieta. Verigreippi jos mikä starttaa aamun pirteästi käyntiin! Tällä aloitin tänään aamuni:


Verigreippi-smoothie

1 verigreippi
1 banaani
vadelmia (ulkomaiset pakastemarjat kannattaa ensin kuumentaa)
jäitä ja vettä

Aineet vain sekaisin blenderissä ja raikas smoothie on pikapikaa valmista nautittavaksi! Sekaan voi laittaa myös vähän hunajaa jos juoma on omaan makuun liian hapokkaan/karvaan makuista.Nyt lähden ulos ja lenkille, heippa! :)

5 kommenttia:

 1. Eikös tuo ole fruitie kun siinä ei oo maitotuotteita, jos oikeen oon tajunnu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se, mutta ei se oo niin justiinsa. :D

   Poista
 2. Siis murskaako toi sun blenderi ihan kunnolla jos heität sekkaan ihan pakkasesta suoraan otettuja jäitä? Mulla kun ei millään meinaa musertaa jääpaloja se meidän blenderi, niin mahtaa mulla olla varmaan siinä laitteessa vikkaa? :D
  haluttais niin laittaa aina jäitäkin sekaan tuomaan semmosta raikkautta ja kylmyyttä, mutta se hittolainen ei murskaa niitä niin ei kokonaisinakaan viitti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta kaupasta sellasia jäämurska pusseja:) jos ymmärsit mitä meinasin!

   Poista
  2. Joo kyllä mun blenderi murskaa ihan kokonaiset jääpalatkin! :) Noita blendereitä on kyllä monenlaatuisia, kaikki ei murskaa jääpaloja. Joskus mää heitän sitten lasiin vaan jäitä kylmentämään sitä juomaa jos en laita valmiiksi blenderin sekaan, kyllä se niinkin toimii. :) Mutta sitten vaan ostamaan jäämurskaa kaupasta tai hankkimaan uusi tehokkaampi blenderi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...