keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kurkistus vaatekaappiini

Siivosin viikonloppuna mun vaatekaappia ja innostuin samalla kuvaamaan sen sisältöä. Kummasti sieltä sitten löytää vanhoja kivoja tuttuja, joita ei olekaan nähnyt pitkään aikaan ja joita tosiaan voisi pitää useammin päällä. Kuvailin nyt vain joitakin vaatekappaleita tähän, kaikkea tässä ei ole näytillä tällä kertaa. :) Orpo olo kun sisko kävi tyhjentämässä mun vaatekaappia! Joten joitakin ihanuuksia tästä esittelystä uupuu.

I cleaned and photographed the contents of my wardrobe! Here isn't everything what I have, only some of them. I founded some clothes from there, what I'vent used so often.

Farkkuja/ Jeans
Hameita. Rakastan värikkäitä hameita!/ Skirts. I love colorful skirts!
Housuja. Tai taitaa tuossa olla farkkujakin?/ Trousers. Or there might be some jeans also?
Pehmoisia neuleita!/ Soft knits!
 Paitoja./ Shirts
 Puseroita../ Blouses
 Shortseja./ Shorts
T-paitoja. Tarvisin kyllä mustan perus t-paidan!/ T-shirts. I really need the basic black t-shirt!
 Toppeja!/ Tops!
Mekkoja./ Dresses
lisää mekkoja..:)/ more dresses..:)
 Ei kyllä mitenkään erityisen hyvältä näytä, kaikki siellä kuin sillit purkissa. :D Mutta ei vain ole enempää kaappitilaa! Ehkä mää vielä joskus saisin sen vaatehuoneen..:)/ This doesn't look very good, everything is like herrings in a jar. :D But there is no more closet space! Maybe someday I  will get that walk-in closet. :)

tiistai 26. helmikuuta 2013

Pictures

Muutamia räpsyjä asustani ja yksityiskohtia vaatekaapin siivouksesta (vihdoinkin sain sen siivottua!!) viikonlopulta. Minä kun haaveilen isosta, kauniisti järjestetystä vaatehuoneesta. Siihen on vielä matkaa ja paljon! Harmi kun tuo meidän makkari on niin pieni, haluaisin sinne hyllyjä ja vaaterekkejä, mutta kun ei sinne mahdu. Seuraava asunto saa luvan olla sen verran iso, että sinne saa pukeutumiselle ihan oman huoneen. ;) 

Vaatekaapin sisällöstä kuvia tulossa sitten myöhemmin! Nyt öitä! Tai huomenta :)

Here is a few photos of my outfit and details wardrobe cleaning (I finally got it cleaned!!) from the weekend. I dream about big, beautifully organized walk-in closet. It's pity that our bedroom is so small, I would like to get there shelves and clothes stands, but there doesn't fit. The our next home must be enough large, that I can get a very own room for dressing. ;)

Pictures of the contents of the wardrobe coming later! Good night! Or good morning :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Red Leather Jacket

Heippa sinne! Niin se taas viikonloppukin vierähti tosta noin vaan. Kauheen nopeeta menee nämä viikotkin huh, kohta on taas perjantai! Mää odotankin jo ens viikonloppua innoissani, niin sitten pääsee järkkään juhlat ja näkemään taas kavereita jeij :) Mutta miten teillä meni viikonloppu? Mulla rauhallisesti akkuja ladaten ens viikkoa varten. On mulla ollut täällä myös kaverin koira hoidossa! Aikas vekkuli koira kyllä. :D

Kiva kun päästiin ottamaan asukuvia päiväsaikaan ulkona! Se on harvinaista herkkua se. Olen muuten huomannut sen, että päivät pikkuhiljaa pitenevät ja valoa riittää pidemmäksi aikaa. Ihanaa, kun kesä tulee! Ehkä siellä kohta oikeasti tarkenisi tällaisilla pikkunahkatakeilla. Mutta vielä ei tarkene. Piti vaan heti saada otettua kuvia päällä tästä uudesta ihanasta nahkatakistani! Oi että, oon ihan rakastunut tuohon, tällaista punaista nahkatakkia olen aina halunnut! Se on täydellinen! Mitäs tykkäätte?

Hi there! So the weekend went just like that again. These weeks past so quickly, soon it's Friday again! I'm looking forward to next weekend, because I'm going to organize my birthday party and seeing my friends, jeij! But how was your weekend? I'd a calmly weekend by recharging the batteries for the next week. I've had my friend's dog in treatment also! Quite a funny dog. :D 

It was nice to take outfit pictures outside in daytime! It's a rare treat. By the way, I've noticed that the days gradually grow longer and there enough light for longer period. Lovely, the summer is coming! Maybe soon there will get along with a little jackets, like in these pictures. But not yet. I just had to get pictures by wearing this lovely new leather jacket. Oh, I'm so in love with this red leather jacket! I've always wanted this! It's a perfect! What do you like? :)

Leather jacket/ Disturb.fi, T-shirt, Jeans/ Ginatricot, Shoes/ Jeffrey Campbell, Bag/ Aleksi13, Scarf/ H&M

lauantai 23. helmikuuta 2013

Omatekoiset hampurilaiset

Tein yks päivä tällä viikolla omatekoisia hampurilaisia ja oli kyllä siis niin taivaallisen hyvää! Täytyy kyllä sanoa, että olivat parempia kuin pikaruokaloista saatuja, ainakin minun mielestäni. ;) Sämpylöitä en jaksanut ruveta leipomaan itse, joten ostin ne kätevästi kaupasta. Jauhelihapihvit on helppo tehdä itse, joten nämä hampurilaiset valmistuvat hyvinkin nopeasti. Ranskalaisten korvikkeena toimii paremmin kuin hyvin: kurkku- ja porkkanalohkot. Jauhelihapihvit

400g esim. naudanjauhelihaa (itse käytin hirvenjauhelihaa)
1 kananmuna
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
suolaa
paprikajauhetta
oreganoa

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin (valkosipulinkynsi murskattuna). Pyörittele massasta sopivan kokoisia palloja ja painele ne pihvin muotoisiksi. Paista pannulla öljytilkan kera molemmin puolin. Paahda sämpylän puolikkaita molemmin puolin pannulla pari minuuttia.

Lisäksi hampurilaisten täytteeksi laitoin jääsalaattia, paistettua pekonia, tomaattia, suolakurkkua, sipulia, cheddarjuustoa, hampurilaismajoneesia ja ketsuppia. Namnam hyvää!


Ihanaa lauantai-iltaa teille! Mää rupean nyt katsomaan Putousta. :)

torstai 21. helmikuuta 2013

Brown and Beige

Tämän päivän asussa yhdistelin ruskeaa ja beigeä sävyä. Kokonaisuudesta tuli minulle mieleinen; pehmeä ja tyylikäs. Helposti saattaa kokoruskea asu näyttää tylsältä ja mitäänsanomattomalta, mutta mielestäni tässä asussa niin ei kuitenkaan käynyt, kun nuo korkeavyötäröiset housut ovat sen verran kiinnostavat. Vai mitä mieltä te olette? Viimeistely sitten vielä kultaisilla koruilla, niin se on siinä! 

In Today's outfit mixed brown and beige. I liked the ensemble; soft and stylish. Wholebrown outfit easily looks boring and bland, but in my opinion in this outfit it didn't happened. Because those highwaist trousers are so interesting. What do you think? Then final touch by using golden jewelry!


 Shirt/ H&M, Trousers/ Vero Moda, Received as a gift (saatu lahjaksi), Shoes/ Borrowed (lainattu), Jewelry/ H&M


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...