torstai 31. tammikuuta 2013

Our anniversary

Jeij! Tänään meillä tulee Jannen kanssa neljä vuotta täyteen yhteistä aikaa. :) 
Hyvää vuosipäivää rakas!♥  I love you! 

Jeij! Today it's mine and Janne's 4th anniversary. :) 
Happy anniversary my love!  I love you!

Tämä on tosi vanha kuva, kesältä 2009! / This is a really old picture from summer 2009! 

Today's

Heippa! Tänään onkin tullut uusia lukijoita oikein rytinällä, olen ihan riemuinnoissani!! Jännää! :) Olette enemmän kuin tervetulleita seurailemaan blogiani. Toivottavasti tulette viihtymään seurassani! :)

Hmm sitten niitä kuulumisia? No kiirettä on ainakin piisannut! Työntäyteinen viikko taas. :) Mitään sen ihmeellisempää en ole puuhaillut. Treenaillut, käynyt töissä, syönyt ja nukkunut.

Kivaa, meillä tulee huomenna J:n kanssa 4 vuotta täyteen! Oikeastaan se ei ole mikään kovin "virallinen" päivä sille, jolloin aloimme seurustelemaan. Ei vaan tarkalleen muisteta, että mikä päivä se oikeasti oli. :D Mutta joskus tammikuussa kuitenkin. Päätettiin sitten niin, että juhlitaan aina tammikuun 31.pvä meidän vuosipäivää. Tai minä sen päätin heheeh. :) Ehkä me mennään jonnekin ravintolaan syömään. Mennäänhän?! Eikä sitten mihinkään mäkkäriin ainakaan!

Päivän asussa nahkahousut, farkkupaita ja valkoinen neule. Rakastan tuota yhdistelmää! Aika pehmeä kokonaisuus, (vai kuinka sen voisi fiksummin sanoa?) mutta nuo nahkahousut tuo siihen kuitenkin särmää. 

Mitäs tykkäätte asusta?

Hello! Today I have had new readers correctly with a bang! I'm so full of joy! Exciting! :) You are more than welcome to follow my blog. Hopefully you will enjoy my company! :)

Whats are the news? I've been busy! This week is filled with work again. :) I don't have done anything special. Just training, working, eating and sleeping.

How nice, tomorrow we have been 4 years together with J!  Really it's not a very "official" day for it, when we started dating. We just don't remember what day it really was. :D But however somewhere in January. So we decided to celebrated our anniversary on 31st of January. Or I decided it heheeh :) Maybe we will go to eat in a restaurant? Are we?! Not to McDonald's!!

In today's outfit leather pants, denim shirt and white knitting. I love that combination! Pretty soft combo, (or how you can say it better?) but those leather pants brings some edge on it. 

What do you think about this outfit?

Sweater/ Cubus, Denim shirt/ Second Handstore, Leather pants/ Nelly.com, Shoes/ Nelly.com, Bag/ Aleksi13


*Ryhmähali!* Ootte ihania. :)
*Grouphug!* You are lovely :)

maanantai 28. tammikuuta 2013

New things

Tässäpä olis muutamia uusia juttuja Disturb.fi:ltä hankittuna. Disturb.fi:lle saapui viime viikolla aivan uusi merkki Queen Of Catwalk, niin halusin heti testata sitä. Tykästyin niihin kyllä heti! Ihania vaatteita ja todella mukavan tuntuisia päällä! Eikä ollut edes pahan hintaisia. :) 

Here are a few new things what I've acquired from Disturb.fi. Last week Disturb.fi received a new brand called Queen Of Catwalk, so I wanted to test it right away. I fell in love immediately. Lovely clothes and very comfortable. Wasn't even bad price. :)

 Aivan ihana toppi pääkallo-leikkauksella! Juuri tällaista olinkin aikaisemmin halunnut. Hiukan törkeän näköiset kyllä nuo rintsikat tuolla alla, ei aivan pääse upea pääkallo-leikkaus oikeuksiinsa niiden kanssa. Mutta nooh, menkööt tällä kertaa. :) Toppi täältä

Tykkään myös noista farkuista hulluna! Yleensä en kyllä tykkää sellaisista vaatteista, joissa on jotain strasseja ynm. hilipentööriä, mutta näissä farkuissa ne kyllä toimii hyvin. Sitten nuo on tuolleen kunnolla revityt, niin ne on kivan näköiset. :) Farkut täältä

Just a lovely top with skull-cut! This is what I've wanted earlier. Those bras look ugly under that shirt.
The gorgeous skull-cut doesn't do oneself justice whit bras, but let it be, this time. :) Top from here!

I really like those jeans also! Normally I don't like those kind of clothes, which get something strass etc. but on these jeans they really work well. Then those jeans are also very consumed, so they are good-looking. :) Jeans from here!

 Söpöjä pääkallo- niittejä!
Cute skull-rivets!
 Sitten aivan ihanat, simppelit tummat farkut kulutuksilla! Tykkään noista kovasti! :) Farkut täältä.
Then also very lovely jeans, which are simply and dark whit consumers. I really like those jeans! :) Jeans from here. 
 Punainen pääkallo-paita täältä
Red skull top from here!

Kaikki naisten uudet QOC:t täältä!

Miltäs vaikuttaa? :)

All the women new QOC's clothes from here!
How does it looks? 


Sis. mainoslinkkejä

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Easy messy bun

Heippa! Tässä olis tutorial todella helposta ja simppelistä nutturasta, joka soveltuu parhaiten arkeen. Joku kyselikin aikaisemmin, että miten teen tässä postauksessa näkyvän sotkunutturan, joten tässä sen nyt näytän. :)

1. Ensiksi tuperaa hiukset kauttaaltaan tyvestä ja kevyesti latvoista kamman avulla. Näin nutturasta tulee paksu ja kuohkea. Suihkuta lakkaa tuperattuun tyveen ja latvoihin, jotta hiukset ei heti lässähdä. 
2. Laita hiukset ponnarille ylös päälaelle.
3. Pujota kolmannella kerralla hiukset ponnarille noin puoleen väliin tai alle, niin että ponnarista jää tupsuttamaan hiuksia, niin kuin tässä kuvassa. (Tupsuttamaan? Mikä sana! :D)
4. Lähde kiertämään hiustupsulla ympäri ponnarin, jotta se jää piiloon hiusten alle. Pujota latvojen päät sitten ponnariin. Tässä voi myös käyttää pinnejä. Loput roikkuvat hiukset voi kiertää sotkuisesti pinneillä kiinni nutturan ympäri ja osan voi jättää vaikka roikkumaan jos haluaa. 
5. Ja tadaa! Siinä se on. Lopputuloksen ei tarvitse olla mitenkään siisti, vaan minusta se on ainakin kivannäköinen jos se näyttää vähän suttuiselta!

Semmonen! Tosi helppo ja nopeatekoinen :)


Mukavaa sunnuntai-iltaa!


Lots of hearts

Moikka! Mitä teille kuuluu? :) Viime päivät ovat olleet mulla melko työn täyteisiä ja kaikenlaista puuhaa täynnä, senpä takia mua ei oo täällä paljon kuulunut, kun oon vaan touhottanut menemään. Ah huomenna voi sitten taas ottaa vähän rennommin. Tietysti aion treenata kuitenkin. ;)

Mutta kattokaas kuka meille tuli hoitoon! Koiruliini! :) Ihanaa kun sai tämmöisen karvaturrin yökylään.

Hello! How are you? :) Last few days have been a pretty busy and full of all kinds of things to do, so that's why I haven't been here so much. Ah, then tomorrow I can to take a bit more casually. However, I'm going to work out, of course. ;)

But just look who came to us a treatment! Doggie! :) I love that when I get this sort furry sleepover.


Söpöliini
Cutie

 Palaillaan huomenna, nyt hyvää yötä pupulit! 

See you tomorrow, now good night bunnies! 

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Whole-black and gold

Hellouu! :) Tiistaipäivä kului mun porukoilla isäni synttäreitä juhlien. Päivän asuna mulla oli koko mustaa ja kultaa. Tosi simppeli kokonaisuus siis! Mitä tykkäätte?

Hello! :) I spent the Tuesday by celebrating my dad's birthday with my family. I was wearing whole-black and gold. So pretty simple ensemble! What do you guys think?

Shirt/ H&M, Jeans/ Ginatricot, Belt/ Nelly.com, Shoes/ Jeffrey Campbell

tiistai 22. tammikuuta 2013

Something what I'd like to get

Tällä hetkellä mieleni halajaa vain yhtä asiaa...Takkia nahkahihoilla! Tämä trendi on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt olen hiljalleen alkanut lämpeämään kyseiselle trendille. Nyt olen sitten siihen tosissaan ihastunut ja kovasti haluaisin takin nahkahihoilla! Nahka jatkaa voittoputkeaan kuumimpana trendinä myös pitkälle keväälle ja kesälle, joten tällainen takki on aivan must-have! Kelpuuttaisin mielelläni itselleni tuommoisen mustan villakangastakin ja sitten vähän kevyemmän army-takin kevääksi. Voi eiii...Nyt on pakko saada! 

Nelly.comin valikoimista katselin näitä takkeja ja sieltä löytyi täydellisiä ehdokkaita! Tuon ihan ensimmäisen takin tuosta haluan, kiitos! Täydellinen 

Currently I'd like to get the jacket with leather sleeves! This trend has been on the top for quite some time but only now I've started liking it. Now I'm really in love with it and I want to get the jacket with those leather sleeves!  I would be happy to take that black wool coat and that lighter army-jacket for spring. Oh god...Now it's must-have!

I checked from Nelly.com's range and I found from there perfect candidates! I want that first one, please! It's perfect 


1. Gritta Coat here! 2. Natuka Jacket here! 3. Army Peace Jacket here! 4. Feld Coat here


Sis. mainoslinkkejä

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Wolf print t-shirt

Moikka! Ihana sunnuntaipäivä ollut tänään, käytiin J:n kanssa buffetissa syömässä kiinalaista ruokaa ja katottiin Ted-leffa! Oli ihan hyvä. Nähtiin myös ihan livenä kun kaks autoa törmäs toisiinsa. Näytti hurjalta! Ensimmäinen kerta kun näin jotain tuollasta. 

Päästiinpä pitkästä aikaa ottamaan myös kuvia pihalla jee! En malta odottaa kesää, kun sillon voi ottaa kivoja asukuvia ulkona luonnon valossa, vaikka keskellä yötä! 

Sunnuntain asuna siis nahkahousut, susiprintti t-paita ja punainen pipo. Pitkään oon etsinyt tuon mallista punaista pipoa ja tänään sen löysin (eurolla!) Budget Sportista. Sopii hyvin tuon printin kanssa. Mitäs te tuumaatte? :)

Pipo/ Budget Sport, Takki/ Itse tehnyt, Printti t-paita/ Disturb.fi, Neule/ Ginatricot, Nahkahousut/ Nelly.com, Kengät/ DinSko, Kaulahuivi/ H&M


Black and Burgundy

Moikka! Viikonloppu on sujunut rauhallisesti ja mukavasti, mulla oli täällä yks maailman suloisin yökyläilijä! Nimittäin se vauveliini. :) Oli aivan ihana hoitaa sitä pikkusta ja nyt on kauhea ikävä sitä kun piti viedä se takaisin mamin luokse! Nyyh. Ehkä mää vielä toivun tästä.

Nyt mua kans vähän sekin masentaa, kun kävin viikolla kampaamossa ja mun pidennyksiä leikattiin. Nyt ne on liian lyhyet. Vaikka ei niitä leikattu kuin ihan vähän vaan. Mut silti. Ärsyttää. Mutta joo kyllä se siitä, pikkujuttu vaan! Elämä jatkuu. :)

Tässä lauantaipäivän asuna melko simppeli ja klassinen kokonaisuus. Burgundyn väriset housut ja musta oversize-mallinen pusero, mustat asusteet ja hopeiset korut. Miltä näyttää? :)

Hello! This weekend has been peaceful and comfortable. I had one of the sweetest houseguest here at my place, my sister's baby! I thought it was so lovely to take care of the little one. Now I've a terrible miss her, because I had to take her to back her's mum today! Nyyh. Maybe I'll get trough this.

I'm a little discouraged, because in this week I went to the salon and my hair was cut. I think they are too short now. Even they were cut just a little bit only. But still. It irritates me. Anyway, it's a little thing, life goes on. :)

Here is the Saturday's outfit, quite simple and classic ensemble. Burgundy-colored pants and black oversize-shaped sweater, black accessories and silver jewelry. How it looks? :)


Sweater/ Ginatricot, Pants/ Disturb.fi, Shoes/ Nelly.com, Clutch/ ? 


torstai 17. tammikuuta 2013

My year 2012

Noniin vaikka nyt ollaan jo tammikuun puolessa välissä menossa, niin ajattelin kuitenkin tehdä tällaisen koosteen vuodesta 2012. :) Eli tässä aika sekalainen määrä kuvia vähän kaikesta, mitä mun vuosi 2012 piti sisällään. :)

Even though we are already going in the middle of January, however, I thought to make a compilation from the year 2012. :) So, here is a mixed number of images a bit of everything, what my year 2012 included. :)

Mulla oli synttärit! I had a Birthday party!
Biletystä ja tupareita. Parties and housewarming parties. :D
Oli tosi tumma tukkakin! Näyttää tosi oudolta :D
I also had a really dark hair! It looks strange to me :D
Vuokrattiin pari kertaa mun perheen kanssa mökki Rukalta ja Iso-Syötteeltä. Käytiin Jannen kanssa laskettelemassa ja ajamassa kelkalla. Ihania mökkireissuja <3 We rented cottage a couple of times on the Ruka and Iso-Syöte with my family. We went skiing and drowe a snowmobile with Janne. Wonderful holiday trips <3
Tyttöjen kanssa ihan huippu vappu-reissu Levillä! We had top fun Labour day trip on the Levi with the girls!
Jeffrey Campbellit oli vuoden paras hankinta! Olin niin mielissään noista kengistä! <3 Jeffrey Campbell shoes was the best procurement of the year! I was so pleased of these shoes! <3
Vuoden ekat grillailut :) The first grilling of the year. :)
Kesällä aloitin tämän blogin kirjoittamisen. :) I started writing this blog in the summer. :)
Voikukkapallerot ovat yksi kesän söpöimpiä asioita <3 Those are so cute <3
Juhannus Nallikarissa. Midsummer in the Nallikari.
Rannalla loikoilu, parasta <3 Lying on the beach. Love it <3
Oli kunnon juhliakin kesällä, rippijuhlat, häät ja ristiäiset. There was also some parties in summer: confirmation celebration, wedding and christening.
Piknikkejä. :) Picnics :)
Mökkeilyä ja kalastamista. <3 Paljon mehujäätelöitä :) Cottage living and fishing. <3 Lots of sorbets :)
Qstock festarit! Qstock festival!
Kavereiden synttäreitä ja hengailua <3 Friends Birthday parties and hanging out <3
Tyttöjen illat :) Girls night :)
Halloween-bileet! Halloween Party!
Yllätys Baby Shower -kemut siskolle! :) Suprise Baby Shower Party to my sister! :)
Costume-Partyt. Costume Party.
 Pikkujouluja. Pre-Christmas parties :)
Siskon tyttö syntyi maailmaan <3 My sister gave birth to a baby girl <3
 Ihana joulu perheen kanssa! Lovely Christmas with my family!
Uuden vuoden bileet :) New Year's party!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...