sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Gourmet Kaura Sydän -katkarapuleivät

Osallistuin mukaan Inspiration-bloggaajana yhdessä Indiedaysin ja VAASANin järjestämään herkkukampanjaan ja sain haasteen kehitellä oman reseptini gourmet välipalasta. Teemana Gourmet Välipala kiinnosti minua eniten, sillä rutiineista poikkeaminen ja pieni luksus arjen keskellä tekee hyvää. Ei välipalojen tarvitse aina olla jotain perustylsää, itsensä hemmottelu arjen keskelläkin on silloin tällöin sallittua. :)

Minä käytin reseptissäni VAASAN Kaurasydän-viipaleita, joissa maistuu herkullinen kauran ja porkkanan maku. Kaura Sydän alentaa myös kolesterolia. Mulla tuli heti gourmet välipala -teemasta mieleen katkaravut, joten niitä halusin ehdottomasti käyttää reseptissäni, onhan katkaravut varsinaista gourmet ruokaa! Mulla oli oikeastaan heti idea valmiina mitä lähtisin tekemään, olen joskus aikaisemminkin tehnyt katkaraputäytettä leiville, se on vaan pettämättömän herkullista, mutta nyt päätin muunnella sitä teemaan sopivammaksi. Tässä tulee reseptini!



Gourmet Kaura Sydän -katkarapuleivät (noin 6 henkilölle)
Tai useampi omaan suuhun...

Ainekset:
6 viipaletta VAASAN Kaura Sydän -porkkanaleipiä
180g Chilikatkarapuja
1pkt Katkarapu-tuorejuustoa
½ -1 dl Kermaviiliä
½ -1dl Raejuustoa
1 Paprika
noin ½ dl Ruohosipulia

Maustamiseen:
Sitruunanmehua
Suolaa
Mustapippuria

Koristeluun:
Chilikatkarapuja, paprikaa ja ruohosipulia


Sulata pakaste-katkaravut mikrossa. Valuta katkaravuista ylimääräinen neste pois. Kuutioi paprika pieneksi ja silppua ruohosipuli.  

Sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili ja raejuusto kulhossa. Lisää joukkoon sulatetut katkaravut, paprikakuutiot ja silputtu ruohosipuli, sekoita. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.



 Levitä valmista levitettä reilusti Kaura Sydän -viipaleiden päälle. Koristele chilikatkaravuilla, paprikakuutioilla ja ruohosipulilla.


 Nauti!

Omasta mielestäni resepti oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja nämä katkarapu-leivät olivat todella herkkua! 


Käyhän osallistumassa Indiedaysin ja VAASANin järjestämään kilpailuun, äänestämällä reseptiäni täällä, sieltä löytyy myös muiden bloggaajien herkullisia reseptejä! Äänestäneiden kesken arvotaan ihana hemmotteluhoito Day Spassa.



Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja VAASANin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Katkaravut pitää kyllä sulattaa haalean veden alla, eikä mikrossa. Terveisin ravintola-alan opiskelija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olenpas minä hölmö, kiitos neuvosta! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...