keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Argan Beauty Serum

 Sain tuossa vastikään kokeiluun Miraculokselta KC Professionalin Four Reasons Argan Beauty Serumin, joka on hetki sitten lanseerattu uusi hiusöljy. Argan Beauty Serum sisältää aitoa arganöljyä, jolla on todettu olevan lukuisia hoitavia vaikutuksia niin ihoon kuin hiuksiinkin.

Argan Beauty Serum on monikäyttöinen hoito- ja viimeistelyseerumi, joka antaa upeaa kiiltoa ja pehmeyttä pörröisiin ja kuiviin hiuksiin. Tämä kevyt seerumi sopii kuitenkin kaikille hiuksille, sillä se on koostumukseltaan hyvin ohutta, melko vesimäistä ja imeytyy hiuksiin hyvin, eikä jätä rasvaista lopputulosta tai latista hennoimpiakaan hiuksia.


Tykästyin Argan Beauty Serumin tehokkuuteen, kokeilin sitä vielä vähän aikaa sitten päässäni roikkuviin todella huonokuntoisiinkin pidennyshiuksiini ja tällä sain kuin sainkin siloitettua ja selvitettyä takkuni ihanan sileiksi suortuviksi. Parilla tipalla saa hiukset heti näyttämään terveemmiltä ja kiiltävimmiltä. Tämä seerumi pelastaa myös talvipäivien katastrofaaliset sähköhiukset, kaikki varmasti tietävät miten ärsyttävältä tuntuukaan sellainen holtittomana leijaileva sähköistynyt hiuspehko, heheh... 


Four Reasons Argan Beauty Serumia voi käyttää moneen eri tarkoitukseen hiuksille, kuten: siloittamaan ja antamaan kiiltoa, suojaamaan hiuksia (tuotetta voi myös käyttää lämpötyökalujen kanssa, esim. suoristuksen alla), elinvoimaa antamaan sekä muotoiluun ja viimeistelyyn. Tuotetta voi käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Itse olen käyttänyt juuri suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, sekä myös tarvittaessa kuiviin hiuksiin kun ne ovat pörröiset ja haluan siloittaa niitä. Tuotteen tuoksusta mulle tuli sellainen nostalginen fiilis, sillä olen joskus nuorempana käyttänyt jotakin lähes samantuoksuista hoitosuihketta ja siksi tykkään tämän seerumin tuoksusta todella paljon!

Kaikenkaikkiaan riittoisa pumppupullo, 75ml ja hintaa seerumilla on 11,50€. Ei ollenkaan paha hinta tällaisesta "ihmetuotteesta", joka on niin monikäyttöinen ja oikeasti toimiva! Argan Beauty Serumia on hehkutettu paljon lehdissä, blogeissa kuin keskustelupalstoillakin, enkä kyllä siis yhtään ihmettelekään. Minusta tämä on ihana. :)


Oletteko te jo tutustuneet kyseiseen tuotteeseen? Jos olet, niin mitä tykkäsit? :)Postaus toteutettu yhteistyössä Miraculos OY:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Olet muotibloggaajien kärjessä inspirationissa :)! Ja tota öljyä ollaan meillä myyty hiusalalla ainakin paljon ! Itse en vielä oo kokeillu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, huomasin sen itsekin, tosi jännittävää, huippua! :D Kannattaa kyllä kokeilla tuota öljyä, se on maineensa arvoinen tuote! :)

   Poista
 2. mistä tuota öljyä saa ostettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä voit tarkistaa oman paikkakuntasi kohdalta, mistä voit löytää kyseistä seerumia: http://kcprofessional.fi/myyntipisteet. Klikkaat vain tuotteen kohdalle "Four Reasons" ja oma paikkakuntasi. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...