keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Whiter smile

 Olen aina haaveillut puhtaan valkeasta hammasrivistöstä ja sädehtivästä hollywood-hymystä. Kukapa ei siitä haaveilisi! En siis epäröinyt sekuntiakaan kun minulle tarjottiin yhteistyötä Swiss Clinicin kanssa. Nyt sain tilaisuuden hampaidenvalkaisuun kotioloissa, jota olen aina halunnut kokeilla!

Kotiini tupsahti Swiss Whitening hampaidenvalkaisupaketti, joka sisälsi hampaidenvalkaisugeelin (riittää jopa 36 hoitokertaan), 3kpl hammaskiskoja ja säilytysrasian kiskoille. Innolla lähdin tuotetta testailemaan ja se osoittautuikin todella helppokäyttöiseksi ja nopeaksi. Kyseinen Swiss Whitening -valkaisupaketti täältä!


Selkeät hoito-ohjeet löytyivät paketin takakannesta. Ihan ensimmäiseksi kiehautetaan vettä, jossa hammaskiskoja pehmennetään muutaman sekunnin ajan. Sitten kiskot laitetaan suuhun ja painellaan hampaisiin ja näin ne muotoituvat juuri itselleen sopiviksi. Hammaskiskot otetaan muotoilun jälkeen pois suusta ja sitten ne jähmettyvät muotoonsa. Hammaskiskot ovat valmiit valkaisuun!

 Hampaat pestään aina ennen valkaisuhoidon aloittamista.


(Hyi karmeat kynnet, anteeksi, älkää välittäkö! :D )Valkaisuainetta pursotetaan hammaskiskojen etuosaan pieni määrä ja sitten vain kiskot suuhun vaikuttamaan 30-50 minuutiksi. Ensimmäisellä kerralla laitoin vahingossa valkaisuainetta hieman liikaa ja sehän tursahti kivasti suuhun, heh. :D Vaikutusajan kirjoittelin teille blogipostauksia tai rentouduin katselemalla televisiota.

Valkaisuhoito ei sattunut tai vihlonut ollenkaan! Mutta en valehtele, etteikö pientä suutuntumaa olisi ollut, käytön aikana suussa tuntui, että jotakin siellä nyt tapahtuu. En ajatellutkaan, että en tuntisi mitään, vaan uskon, että kaikenlaisissa hampaidenvalkaisuhoidoissa tuntuu varmasti joltain, olipa se sitten kotioloissa toteutettu tai vaikka jossain klinikalla tehty kunnon valkaisu. 

Pidin kyllä tästä hampaidenvalkaisupaketista, sitä oli helppo käyttää ja tulokset näkyivät heti! Jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin eron. Parina ekana päivänä tein valkaisuhoidon ainoastaan ylähampaisiin, näin pystyi vertailemaan tuloksia. 

Luonnollisestihan ne tulokset varmasti teitäkin kiinnostaa, tässäpä siis ennen ja jälkeen kuvat:

Näin reilun viikon käytön jälkeen huomaan, että hampaani ovat selvästi kirkastuneet ja muutaman asteen vaalentuneet! Noiden jälkeen-kuvienkin jälkeen olen käyttänyt tätä tuotetta ja ne ovat vaalentuneet oikeastaan vieläkin enemmän. Voin siis rehellisesti suositella tuotetta, sillä tulokset ovat taattuja. :)

Swiss Whitening -hampaidenvalkaisupaketti on nyt muutes tarjouksessakin, hintaan 59e (norm. 199e). Tuote löytyy täältä!


Swiss Clinicin kaikki tuotteet sisältävät vain ja ainoastaan luonnollisia ainesosia. Swiss Clinic tarjoaa tulostakuun kaikkiin tuotteisiinsa – jollet olet tyytyväinen tuotteen huolellisen käytön jälkeen, saat rahasi takaisin! Toimitus on aina nopea ja ilmainen, ja maksuvaihtoehdoksi voi myös valita laskun. Swiss Clinicin tuotteista on kirjoitettu paljon hyvää monissa ruotsalaisissa, norjalaisissa ja myös suomalaisissakin blogeissa ja se toimii yli 23 maassa. 


Postaus toteutettu yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.

10 kommenttia:

 1. Wau! Tekis kyllä hyvää tämmöselle kahvisiepolle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ite kans juon aika paljon kahvia, ja sehän ikävästi näkyy sitten hampaissa. Mutta tämä tosiaan poistaa kahvin aiheuttaman kellertävyyden! :)

   Poista
 2. Onko sul ollut joskus läväri tossa ala huules? (:

  VastaaPoista
 3. Käytäkkö vielä näitä? Kauan näitte vaikutus kesti sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pitkään aikaan jaksanut käyttää, mutta varmasti tässä kesällä otan vielä takaisin käyttöön. :) Hmm en tarkalleen muista kun en niin kiinnittänyt huomiota, oisko ollut kuukausi tai pari, juon kuitenkin aika paljon kahvia niin se varmasti vaikuttaa siihen kestoon. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...