tiistai 29. lokakuuta 2013

Video: My Everyday Makeup Tutorial

Hellouu! Tässäpä nyt tulee se toivottu meikkivideo viimeinkin! Kylläpä olen taas saikannut tämän videon kanssa monta päivää, hankala löytää oikeanlaista musiikkia sallittujen biisien joukosta ja muutenkin blaaaah. Meinasi järki lähteä! On mulla kyllä vielä paljon opittavaa videoiden muokkaamisesta! :D Valoituskin muuttuu kesken videon kun kerkesi kuvatessa tulla niin pimeä, että tämä on nyt sitä mitä on... Noh, ehkä taas ensikerralla ollaan vähän viisaampia tämän homman kanssa. :) Mutta kuinka vaikeaa onkaan yrittää jutella yksikseen kameran edessä, apua! Mua jännitti kauheesti, enkä kuulostaa yhtään itseltäni. :D Muttamutta, toivottavasti tästä on nyt kuitenkin jotakin hyötyä jollekin.

 Kertokaas mitä mieltä olette tästä arkimeikki-videostani? :)
27 kommenttia:

 1. Ompas pimeä ja huonolaatuinen video. Ei millään pahalla, mutta ei tosta oikeen ollut mitään hyötyä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana video oli! Minä ainaki tykkäsin, oli selvästi kaikki meikit kuvattu ja nimetty! Just näi :)) Onko sulla muuten irtoripset vai ripsipidennys? Ihanan tuuheet ne ainaki ovat <3

   Poista
  2. Pahoittelen videon huonoa laatua, olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että se on pimeä ja laadultaan aika huono. :/ Yritin kyllä keretä kuvaamaan sen vielä valoisaan aikaan, mutta empäs sitten ehtinytkään. :D Ehkä ensi kerralla parempi! :)

   Kiitos toiselle Anonyymille, kiva kuulla, että tykkäsit! :) Olisi vaan laatu parempi ja valoisampi tuossa videolla. :D Juu mulla on kyllä irtoripsiä/ripsienpidennykset, kuinka sen nyt sanoisi. Laitan ne aina itse, kaupasta saa sellaisia irtoripsitupsuja. :)

   Poista
 2. Upeat ripset, missä käyt laittamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laitan ne ihan itse! :)

   Poista
  2. Kuinka sä saat ne pysymään silmissä päivästä toiseen? :o

   Poista
  3. Kun ei kastele niitä kovin tai hankaa, niin kyllä ne pysyy. Tosin, ei ne kauaa pysy hyvännäköisinä toisin kuin oikeat ripsienpidennykset. Noin viikon pari pysyy hyvässä kunnossa, riippuen kuinka paljon meikkaa yms. :)

   Poista
 3. Muistan ku joskus pikkusena olit mun mielestä aina niin kaunis ja monesti katoin jostain ovenraosta ku laittauduit ja kauniimmaksihan oot siitä muuttunu :) kyllä mä oon edelleen vaan niin kateellinen! (Selvennykseksi siis että pikkusiskos ja veljes oli mun tosi hyviä kavereita joskus 7-8 vuotta sitten kun asuitte vielä Oulussa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ooo voi että ihana kuulla tämmöinen tarina, kiiitos paljon! :) Kuka sitten oletkin hmmm.. :D

   Poista
 4. Tosi kiva video muuten, paitsi ei kerinny lukee mitä meikkejä käytit kun niin nopeasti vilahti ne kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo huomasin sen itsekin, pahoittelen! :D

   Poista
 5. Miten laitat ripset itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupasta irtoripsitupsuja ja liimalla vaan kiinni. :)

   Poista
 6. Oot upea! Lisää videoita, nää on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Okei, kiva kuulla että tykkäät, videoita siis tiedossa jatkossakin! :)

   Poista
 7. Jännä kuulla, että itse laitat ripset! Voisitko laittaa niistä esim. vaikka kirjallista tutorialia kuvien kanssa? :) Ja tuo oli myös uutta, että kaupasta ostat ripsitupsuja, millaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai voisin tehdä siitä tutorialin! :) En muista niiden ripsitupsujen nimeä, mutta semmosia, joissa on tupsuja ja sitten yksittäisiä ripsiä. Ei maksa kuin jotain 6e, liima tulee mukana ja ne on helppo laittaa pinsettien avulla. Ihan jostain Anttilastakin niitä saa tai vaikka Seppälästä. :)

   Poista
 8. tosi kiva video, ja oli ihana kuulla sun ääni! vaikutat nii tommoselta iloselta ja pirteeltä ihmiseltä!:)) ja sun silmät on upeet!! oot kaikinpuolin kaunis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo ihana kiitos! :) Kiva kuulla heheh! :)

   Poista
 9. Upee olet! Ja tosi hyvä video sai selkoo kyllä :) Nii ja mustakin oli kiva kuulla sun ääni hihi!! Lisäälisää! X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiva kuulla, että tykkäsit videosta, kiitos! :) Yritän jatkossa tehdä enemmänkin näitä videoita, niitä on kyllä hauska tehdä! :)

   Poista
 10. Kuinka jaksat laittaa aina irtoripset? x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siihen mene kuin about joku puoli tuntia ja jos noin 1-2viikon välein laittaa, niin ei oo paha. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...