keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Terveellinen sorbetti

Halusin jakaa teillekin tämän superhelpon ja terveellisen sorbetin ohjeen, joka on ihan älyttömän hyvää! Tämä on niin yksinkertaisen hyvä ohje ja terveellinen herkku, että en tajua miksen ole tätä aikaisemmin hoksannut vinkata tänne! Tämä sorbetti sopii täydellisesti vaikka kevyeksi jälkiruoaksi tai jäätelön himoon. Kummoisempia aineksia tähän ei tarvitse, ainut vaan, että tämä sorbetti tarvitsee valmistuakseen tehosekoittimen. 


Tähän tarvitsee vain reippaasti marjoja (esim. mansikoita, mustikoita, vadelmia, ihan oman maun mukaan), yhden banaanin (ei kuitenkaan välttämätön), vähän jäitä ja hiukan vettä. Vettä vain sen verran, että seos soseutuu, ei siis liikaa, jotta lopputulos on lusikoitavaa ja paksua! Kaikki ainekset vain tehosekoittimeen sekoittumaan ja volaa! :) Olen myös kokeillut lisätä rahkaa mukaan ja sekin toimii tässä kyllä hyvin! Eli lisää vain sekaan maitorahkaa, jos haluat sorbetista proteiinipitoisempaa.


9 kommenttia:

 1. Nami! Pitääpä kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. hei mulla ois kysymys ! jos tuolta sheinsideltä tilaa niin onko siinä mahdollisuutta että tuote jää tulliin tms? vai onko se vaan tuottwen hinta ja ilmeisesti tuolta saa ilmaisen toimituksenkin?:) tuo tullijuttu tossa nyt eniten askarruttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla kyllä koskaan ole toimituksessa ollut mitään ongelmia, että olisi jäänyt mihinkään tulliin (mutta en ole varsinaisesti itse tehnyt tilausta heille). Ilmeisesti normaali toimitustapa on ilmainen, kävin kurkkaamassa niiden sivulta. :) Toimitusaikahan vaan on aika hidas.

   Poista
 3. oi mikä hyvä ohje! Täytyykin ehdottomasti kokeilla tuota!!:)

  VastaaPoista
 4. Taa on varmast tosi hyvaa ja tosi helppo, mut sa saat nayttaa sen tas kuvas ihan joltai tiadonnaytteelta, niinku kaikki sun leivokset edellisissa postauksissakin :) <3 aivan ihania juttuja:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...