torstai 10. lokakuuta 2013

Maybelline Big Eyes Mascara

Ihanaa torstaita kaikille! Pääsin mukaan Indiedaysin Inspiration-bloggaajana Indiedaysin ja Maybellinen järjestämään Big Eyes Mascara -kampanjaan, jossa tehtävänäni oli tehdä oma versioni jostain catwalk-lookista. Itseäni kaikkein inspiroivin syysmeikki löytyi Guccin tämän syksyn näytöslavoilta, joissa silmät meikattiin voimakkaasti pronssinhohtoisilla luomiväreillä ympäri silmän. Inspiraatiomeikissä ei ole käytetty lainkaan eyelineria tai kajaalia, vain pelkkää ripsiväriä ja runsaasti hohdokasta luomiväriä, mutta halusin kuitenkin tehdä omasta meikistäni tyylini mukaisen kissamaisilla rajauksilla.

kuvakuvakuva
Sain kokeiluuni Maybellinen tuotepaketin, jossa oli tämä uusi Big Eyes Mascara, joka lupaa tuuheuttaa ripsiä voimakkaasti, avartaa katsetta ja saada näin silmät näyttämään suuremmilta. Big Eyes Mascara on Maybellinen ensimmäinen maskara, jossa on kaksipäinen harja ylä- ja alaripsille. Tällä ripsarilla saa helposti korostettua alaripsiä näyttävän pitkiksi ja tuuheiksi pienen harjaspään avulla "nätisti", itse kun aina tuppaan sotkemaan alaluomet tavallisella ripsiväriharjaksella. Ripsienpidennysten käyttäjälle, kuten minulle, Big Eyes Mascara sopii erinomaisesti, sillä tällä ripsarilla saa aikaan todella näyttävät alaripset!

Paketin mukana tuli myös Big Eyes luomiväripaletti, jossa on itselleni mielekkäitä sävyjä, joista erityisesti pidän tuosta pronssisesta. Lisäksi sain tussipäisen Master Presice liquid eyelinerin, joka on minulle jo entuudestaan tuttu ja oma suosikki eyelinerini.

 
1. Ensimmäisenä levitin vaaleinta luomivärisävyä silmän sisänurkkaan, liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle. 2. Pronssista luomivärisävyä reippaasti luomivaon nurkastanurkkaan ja ylöspäin häivyttäen.

 3. Levitin samaa luomiväriä myös alaluomelle ripsien tyveen.

4. Tummanruskeaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivyttäen yläviistoon. Häivytetään myös hieman luomivakoon. 5. Näyttävät rajaukset aivan ripsien tyveen. Jatka rajausta myös alaripsien tyveen varovaisesti ja ohuesti, häivyttäen sisänurkkaan. Yhdistä rajaukset ulkonurkassa.

 6. Runsaasti Big Eyes Mascaraa yläripsiin suurella harjaksella. 7. Runsaasti Big Eyes Mascaraa alaripsiin pienellä harjaksella.

POW! Sähäkkä syysmeikki on valmis!

 

Omat kokemukset Big Eyes Mascarasta lyhyesti ja ytimekkäästi: Tykästyin kovasti tuotteeseen, sillä saa näyttävän tuuheat ripset aikaiseksi! :) Voisin jopa sanoa, että nousi yhdeksi suosikki ripsiväreiksini.

Jollakin teistä on nyt myös mahdollisuus voittaa Maybellinen tuotelahjapaketti (arvo noin 40e)! Osallistu Maybellinen tuotelahjapaketin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on sinun suosikki meikki-lookisi tänä syksynä? Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoitteesi! Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin 13.10. asti.

EDIT: Kilpailu on päättynyt!


Postaus toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Maybellinen kanssa.

22 kommenttia:

 1. Syksyllä on kiva korostaa meikissä just enemmän silmiä, omaan suosikkiini ei ehkä kuulu ihan noin kissamaiset rajaukset kuitenkaan. Muuten meikki pysyy suht neutraalina. :)

  Nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 2. Oot aivan upean näköinen! Ihana silmämeikki :) Just sun tyylinenki :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä valkoinen rajaus mustan sijasta piristää ihanasti arkimeikkiä. Ja tummempi huulipuna on kans tosi kiva, näin ruskan aikaan! (:

  mukana!

  sannu098@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Silmien korostus ja neutraalimpi huulipuna! toimii kyllä mulla vuoden aikaan katsomatta :)
  tuopeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. tumma silmämeikki ja muuten melko neutraali!
  miija-@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. Luonnollinen silmämeikki, kuultava iho ja vintage red-huulipuna. Niillä mennään syksy.

  beylakraal(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. mustat kissarajaukset silmiin, vahvat kulmat ja kuulas pohjameikki!

  mil-lie@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Tavallista tummempi silmämeikki sekä vaalea huulipuna!:)
  ninkku_@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mustat rajaukset silmiin :)

  sumptuosa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. näyttävä silmämeikki, ripsari ja rajaukset, sitten kuulas meikki ja poskipuna:)

  annikahak@wippies.fi

  VastaaPoista
 11. Näyttävän tumma silmämeikki rajauksineen ja mattapintainen meikki poskipunan kanssa sekä vaalea huulikiilto :)

  janemarjukka@gmail.com

  VastaaPoista
 12. ruskeasävyinen smokyeyes kissarajauksilla on ollut suosikki jo pitkään, mutta myös huulienkorostaminen tummalla huulipunalla ja muuten suht luonnollinen meikki on tänä syksynä iskenyt.

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti vahva silmämeikki! Kissamaiset rajaukset ylös ja alas, ja tuuheat mustat ripset! :) Lisäksi vaaleat huulet, esim huulikiiltoa. jennukka24@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Tykkään tummista paksuista, mutta siisteistä kulmakarvoista vaaleaveriköillä :) Ja hyvä pohjustus on kaiken a ja o!

  VastaaPoista
 16. Oooh your makeup looks amazing

  Please come check out my latest post if you have time :)

  Fragile Bird | www.fragile-bird.blogspot.co.uk

  Helen

  x

  VastaaPoista
 17. Syksyyn lemppareihin kuuluu ruskea smokyeyes !

  janna.nikula@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Itse oon vähän huono tekeen mitään radikaalia naamalleni, aina vaan ne samat ripsarit ja vaaleat huulikiillot... Syksyn meikki-looki voisikin olla jotain värikästä, värikylläisen syksyn innoittamaa, esimerkiksi kultaiset rajaukset silmissä tai kirkkaanpunainen huulipuna. Toisi mukavaa vaihtelua siihen tuttuun ja turvalliseen :)
  kaisa.lehtimaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Nyt näin syksynä kaikki maanläheiset värit silmissä ja neutraali huulimeikki. Meikkipohjasta kuulas ja varjostettu. :)
  roosamari.puttonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Mulla on lähes aina sama silmämeikki, jota sit vaan tummennan jos oon menos jonnekkin juhliin yms! Eli pohja vaalealla, puuterimaisella luomivärillä, ulkonurkkiin ja vähän "banaanimaisesti" ruskeaa ja silmän sisänurkkiin vähän kimaltavaa valkoista. Ja tietty ripsiväriä sit lopuksi! Rajauksia en juurikaa käytä :)

  enniriikonen@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tykkään siitä että silmä meikki on voimakas ja korostettu hillityn huulimeikin kera!:)
  Iris.hattara@netikka.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...