maanantai 23. syyskuuta 2013

Käsittämätöntä

Terve!

Halusin nyt ottaa yhden asian puheeksi, mikä on mietityttänyt mua viime päivinä. En ole aikaisemmin mitään mielipidekirjoituksia tänne kirjoittanut, mutta nyt mää kirjotan, koska tämä aihe saa multa karvat pystyyn.

Viime aikoina on monissa blogeissa ollut kirjoituksia piinaavien "ilkeiden anonyymien" aiheuttamasta mielipahasta bloggaajia kohtaan. Monet bloggaajat jopa harkitsevat bloggaamisen lopettamista, koska heitä haukutaan armotta, pilkataan ulkonäköä, heitellään jopa tappouhkauksia ja jokaiseen kirjoitettuun sanaan puututaan hyökkäämällä kuin mitkäkin torahampaiset haaskalinnut. Siksi varmasti nämä bloggaajat miettivätkin hyvin tarkkaan, että onko bloggaaminen enää minkään arvoista ja täytyykö heidän todella kestää enää sellaista paskaa jatkuvalla syötöllä. Minun mielestäni tuollainen kiusaaminen on aivan järkyttävää ja ennenkaikkea järjetöntä!

Minulle ei olla vielä tähän blogiin tultu heittelemään tuolla tavalla ilkeyksiä, mutta toki muutamia huvittavia yrityksiä kylläkin. Niille ei voi oikeesti muuta kuin nauraa. Olen ollut aina sitä mieltä, että jos joku kehtaa kommentoida/haukkua jonkun blogiin anonyymisti jotain tahallisesti ilkeää, niin sillä anonyymillä ei ole oikeasti itsellään kaikki hyvin. Ei voi olla. Tällaisella ihmisellä on itsellään todella huono itsetunto tai ei ole muuten sinut itsensä kanssa. Ilkeä anonyymi ei ole tosielämässä hyväksynyt vielä itseään, siksi ei myöskään pysty iloitsemaan muiden puolesta, vaan yrittää tällä säälittävällä tavalla pönkittää heiveröistä itsetuntoaan aiheuttamalla muille pahaa oloa. Mikä ei varmasti tuota tulosta. Tai kyllä saa varmasti muille pahaa mieltä aikaiseksi, mutta tuskin sen anonyymin oma elämä siitä kirkastuu. Tällaisella ihmisellä on niin paha olla, että hän ei halua, että muutkaan ihmiset iloitsisivat ympärillä mistään, mitä hänelläkään ei ole. Se on silkkaa kateutta. Huonoa itsetuntoa ja siitä seuraavaa kateutta.

Anonyymien ilkeistä kommenteista paistaa läpi  huono itsetunto! Minä ainakin haistan sen löyhkäävän kateuden sieltä sanojen välistä, että kommentteista on edes turha loukkaantua. Mun mielestä se on niin naurettavaa tulla haukkumaan toisen blogiin syyttäsuotta, koska se kertoo selvästi kateudesta ja omasta henkisestä epätasopainostaan. Toisaalta mua säälittää tällaiset kommentoijat, koska mä tiedän, että niillä ei oo kaikki hyvin omassa elämässään. Onko aivan pakko purkaa huonoa oloaan viattomiin ihmisiin? Varsinkin sellaisiin, joita ei edes tunne? Kannattaisiko alkaa miettimään, mistä se oma henkinen pahoinvointi johtuu ja mitä voisi tehdä asian korjaamiseksi? Muiden haukkumista voi jatkaa vaikka loputtomiin, mutta sun omaa paha oloa se ei tule ikinä poistamaan. Henkilö, joka haluaa tahallaan aiheuttaa pahaa mieltä toiselle, ei vaan mitenkään voi olla tasapainoinen ihminen.

Mää voin rehellisesti sanoa, että olen käynyt elämässäni niin rankkoja asioita läpi, jotka ovat kasvattaneet mua ihmisenä ja tehneet musta vahvemman, että jotkut "hahahah, vähänx oot nolo!" -kommentit anonyymeiltä ei paljoa liikuta. Ne vaan huvittaa. Vielä nolompaa on tulla jotain tollaista kirjottamaan toisen blogiin. Kommentoijahan se tässä itse itsensä nolaa.

Toinen asia, mikä on aivan käsittämätöntä, on se, kun joku anonyymi tulee kirjottamaan, että mitä mun kannattais tehdä tai mitä ei, miltä mun kannattais näyttää ja miltä taas ei. Voin kertoa, että mää oikeesti vihaan sitä, että joku tulee mua määräilemään tai sanelemaan mitä mun kannattais tehdä, niin oikeassa elämässäkin kuin täällä netissä. Mutta vaikka en vihaisikaan, niin kyllä mää silti ihmettelisin kyseistä käytöstä. Esim. tällainen herkullinen kohta rakkaalta anolta: "Kandeis lopettaa se itseruskettavassa rypeminen, ihan tyhmää. Koitettas olla suht luonnollisia. Solariumin vielä ymmärtää, se ruskettaa sentään tasasesti, mut eipä tule sitäkään itse käytettyä kun en halua mitään ihosyöpää. Lol mikä kommentti, mut hei d44 oikeesti.". Siis mitä h*levettiä oikeesti?! :D Onko olemassa jotkut säännöt, millaisilta ihmisten pitäis näyttää? Joku kasvoton anonyymikö ne säännöt meille latelee, että miltä pitäis näyttää? :D Sori vaan, mutta ei ne asiat niin mene.  En voi käsittää tollaisia ihmisiä. "Ajattelin ihan vaan sun parastas ettet nolais ittees laikkuines, ei pahalla! Näyttää vaan oikeesti niiin järkylle, ja noloo. Mut ei siin, jokainen tyylillään...ja jos tykkää olla oranssinaamainen kultaakimalteleva laikkuinen nainen...niiii mikäs siin! :)".  Niinpä, jos oot viimein tajunnut, että jokainen ihminen on erilainen ja jokaisella on oma tyylinsä, niin miksi ihmeessä sitten pitää puuttua toisen ulkonäköön? Ja voivoi sentään näitä tähänkin tyyliin kommentoivia: "siis omg sulla menee ihan selvä rusketusraja kämmenissäsikin!! Lol etsä ite huomaa kuin nolo oot?" tai "Ei helkuta sain hyvät naurut kustannuksellasi, ihkusti poseeraat!" Jaaaa no kuka on sanonutkaan, että mä olisin täydellinen?? :D On sitä ehkä nolompiakin nähty. Saathan sinä hävetä mua, mutta mulla itselläni ei ole mitään häpeilemisen aihetta! Kaikki mokailee joskus, kaikki on noloja joskus. Ihmiset on erilaisia, koittakaa tajuta! Kaikkia ei voi miellyttää eikä kaikista voi, eikä tarvitsekaan pitää! Tuskin kukaan menee kadulla vastaantulijallekaan sanomaan päin naamaan "Hei et viittis näyttää tolta, yritettäis kaikki näyttää siltä ku minä haluan." Voisit käyttää vähemmän meikkiä niin määkin voisin pitää susta enemmän!" Yhtä järjetöntä.

Joskus kyllä itsekin saatan tuntea myötähäpeää vaikka toista bloggaajaa tai kadulla kävelevää tyyppiä kohtaan, mutta mielummin pidän mielipiteeni täysin omana tietonani, kuin, että nöyryyttäisin tai loukkaisin toista ihmistä tahallani. En ikinä haluaisi tuottaa tahallani mielipahaa toiselle ihmiselle tai pilkata toisen ulkonäköä. Siksi onkin vaikea ymmärtää näitä ihmisiä, jotka suorastaan nauttivat siitä. Se on todella julmaa.

Tällaiset ihmiset, jotka huomauttelevat bloggaajien pienistäkin ulkonäkävirheistä, niin taitavat itse olla harvinaisen täydellisiä ihmisiä. Niiden ulkonäössä ei varmaan ole pienintäkään virhettä. Ois aika kiinnostavaa nähdä miltä nämä ihmiset itse todellisuudessa näyttävät! Vaikka itse tykkäänkin laittautua aika paljon, huolehdin ulkonäöstäni ja hieman pinnalliseksikin voisin itseäni kuvailla, mutta niin pinnallinen en kuitenkaan ole, että pyrkisin täydellisyyteen, varsinkaan terveyteni kustannuksella. Siihen ei todellakaan tarvi kenenkäään pyrkiä, sillä kukaan ei ole täydellinen. Viitaten esim. tuohon purkkirusketukseen, niin kyllä, aion turvautua siihen jatkossakin, toisin kuin solariumiin, mikä on todella epäterveellistä (t. entinen solariumin ahkera käyttäjä ja siellä monia kertoja pahoin palannut tyttö). Olkoon vaan vaikka epäonnistunut rusketus purkista ja laikut kämmenissä, kiiltävä naama, lyhyet jalat tai paksu lantio, niin mitä sitte?! Kaikilla meillä on omat huonot ja parhaat puolemme! Ne vaan täytyy oppia hyväksymään ja elämään niiden kanssa, niin erikoiselta kuin se kuulostaakin. Mutta mulle on oikeesti ihan sama, mitä minusta muut ajattelevat.

Minä olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen ja voin sanoa, että olen onnellinen. Toki minullakin niitä päiviä on, jolloin en haluaisi katsoa peiliin ollenkaan ja kaikki omassa ulkonäössä ärsyttää. Mutta en minä sillon mene lapsellisesti kiukuttelemaan siitä toisten kommenttiboxeihin. Erittäin tärkeää on se, että hyväksyy myös muut ihmiset sellaisina kuin he ovat ja sen, että erilaisuutta tulee aina olemaan. Kaikki eivät vastaa sinun mieltymyksiäsi vaikka haluaisit. Toista ihmistä ei voi muuttaa mieleisekseen. Muutos lähtee ihmisestä itsestään, jos hän sitä haluaa. Oletko sinä hyväksynyt itsesi?

En kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö omia mielipiteitä saisi tuoda julki, saa toki, mutta toisten tahallinen pilkkaaminen ja irvailu on asia erikseen. Niissä menee selvä raja. Toisten ihmisten kiusaamista en missään nimessä hyväksy. Enkä anonyymien ilkeitä kommentteja pidä missään arvossa. Rakentavaa palautetta blogin kehittymisen kannalta otetaan aina enemmän kuin mielellään vastaan! Typerät mölyt suosittelen kuitenkin visusti pitämään omassa mahassa.

Haluan vain sanoa teille kaikille bloggaajille ja kiusatuille, että älkää välittäkö! Älkää antako säälittävien anonyymien pilata elämäänne, vaan ottakaa kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Ei niitä kannata jäädä sen kummemmin murehtimaan. :) Joku on vain todennäköisesti kateellinen sinulle jostain, että haluaa pilata sen kaikin keinoin sinulta. Nakkaa surutta typerät kommentit suoraan roskakoriin!

Ilkeille anonyymeille: katso itseäsi peilistä! Tutki sisimpääsi, mistä ilkeilysi johtuu, miksi haluat muille pahaa mieltä? Ongelmasi on todennäköisesti pintaa syvemmällä, jonka ratkaiseminen ei välttämättä ole helppoa. Lakkaa kuitenkin kiusaamasta muita ja keskity sen sijaan omaan hyvinvointiisi. Tarvittaessa hanki ammattiapua.

Toivotaan, että tämä kirjoitus ehkä jopa avaa silmiä. Jos tunnistit itsesi tästä ja ehkä vedit herneen nenääsi, niin kannattaisiko viimein tajuta ja mennä itseensä. Tarkoitukseni ei ollut kuitenkaan pahoittaa kenenkään mieltä, vaan kertoa omia ajatuksiani. Sanokaa mitä sanotte, tämä on minun mielipiteeni.

Ps. On myös mahdollista, että joku tällainen kommentoija on vaan oikeasti todellatodella ilkeä luonteeltaan, eikä sille mitään mahda. Mutta ei niistä silti kannata välittää! :)

35 kommenttia:

 1. Itse oon blogannut jo monta vuotta ja törmännyt vaikka minkälaiseen törttöilyyn anonyymeiltä... Sitä oppii antaa tuommoisen mennä toisesta korvasta ulos ja toisestä sisään ja tietää mistä ei todellakaan tarvitse välittää. Mutta ei sitä kaikkea kestä! Kaikista pahimpia ovat ne anonyymit, jotka jostain ihmeestä kaivavat sun henk. koht. asioita esiin (tuntevat ilmeisesti sut jostain elämän varrelta ja ovat katkeroituneita...) ja näillä sun yksityisillä, aroilla asioilla pommittavat sua niin pitkään, että sitä ihan ihmettelee miten ne jaksaa! Ja tällaisena aikana, kun tätä tapahtuu, alkaa itseään stressata hirveästi Bloggeriin meno, kun tietää siellä aina odottavan jotain pahaa, varsinkin kun asiat ovat sulle itsellesi kipeitä ja toivoisit voivasi rentoutua ja nauttia siitä blogistasi... Ihmettelen todella tätä ihmisten ilkeyttä! Siihen ei auta hyvä itsetunto eikä mikään, kun ne osaavat lannistaa asioilla, jotka oikeasti ovat ikävästi sun elämässä. Ja ettet edes tiedä, kuka näistä sun asioista tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuollanen on kyllä jo todella sairasta! Miten jotkut vaan voi tehdä tommosta, en käsitä. :( Ei ole keneltäkään oikein käyttäytyä noin! Mutta täytyy kyllä olla todellakin katkeruudesta vihreä jos jaksaa noin pommittaa tai olla muuten päästään vialla. Voimia sinulle! :) Sitähän voi estää anonyymien kommentit kokonaan jos niillä on niin negatiivinen vaikutus. Kaikkea ei tarvitsekaan kestää! :)

   Poista
  2. Ton anonyymin kandeis sit varmaan miettii blogin lopettamista jos se niin surun puseroon pistää.

   Poista
 2. Mahtava kirjoitus :) Todella hienosti kirjoitettu.
  Juuri itse eilen nauroin, kun oli jo kolmas kerta ainakin kun joku anonyymi kirjoitti mun huonosta englannin kielestä.
  Kaikista huvittavinta on se kommentin alku et anteeks ja jatkuu todella törkeällä tavalla.
  Tiedän etten osaa kauhean hyvin kirjoittaa englanniksi ,mut saa siintä nyt jotain selvää.Minun mielestä se että edes yrittää on hienoa.Ennemmin olisin huolissani huonosta suomenkielestäniXD
  Mielipiteet on tervetulleita ,mutta asioita voi minun mielestä sanoa kauniimminkin.
  Itsensä ne vaan nolaa,kun käyttäytyy noin.
  Itse olen luonteeltani liian kiltti ja en pystyisi koskaan loukkaamaan ketään rumilla mielipiteillä.Olen kyllä yrittänyt ottaa itsestäni niskasta kiinni ,etten suodattaisi yksityiselämässäni ihan kaikkia asioita.
  Esim .Yksi nainen ivallisesti sanoi kaikkien yhteisten ystäviemme kuullen, ettei ikinä uskoisi että olen niin vanha.
  Viitaten lapsellisuuteeni.Itselle tuli asiastia kyllä parempi käsitys kuka se lapsellinen olikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Totta, se on ihailtavaa, että viitsii edes yrittää, ei kaiken tarvitse aina mennä niin nappiin. :) Niin, mielipiteet voi esittää asiallisemminkin! Aina voi nousta ilkeiden kommenttien yläpuolelle ja näyttää, että kukas se nolaakaan itse itsensä.

   Poista
 3. Hyvä kirjoitus!

  Mä luulen että noiden kommenttien kirjoittajat ovat iältään 12-15 vuotiaita. Muistan kun soittelin kavereiden kanssa pilapuheluita ton ikäsenä ihan vaan kiusatakseni muita. Olisikohan tämä samaa sarjaa? Eli en hirveen tosissaan näitä kommentteja lähtis ottamaan. Tappouhkaukset ovat kuitenkin jo todella rajuja, joten niistähän voisi tehdä ihan rikosilmoituksen? Mullekkin on muutama ikävä kommentti tullut, mitä tulee ilmeisesti kaikille. Tai eihän sitä koskaan tiedä jos oikeesti aikuisetkin tota harrastaa, mutta täytyy olla todella sairas silloin... Itellä ei kyllä tulis mieleenkään.... huh! Silloin jos mulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, olen tosiaan sitten vain hiljaa tai kommentoimatta.

  Kandee muistaa aina että ite voi nousta niiden kommenttien yläpuolelle. Ajatelkaa vaikka jotain julkisuudenkin henkilöitä joita arvostellaan koko maailman nähden jokaisesta asiasta. Niistä on vielä julkisia keskusteluita joita voi kaikki lukea ja ryhtyä haukkumaan. Ikävä kyllä mutta mitä suositumpi on, sitä enemmän tulee myös niitä negatiivisia ihmisiä jotka tekevät mitä vain että saisivat muita lannistumaan. Nämä lannistajat ovat itse niin pohjalla, että pakko tulla jo muidenkin elämää pilamaan.

  Tsemppiä vain kaikille bloggaajille! Pitäkää pää pystyssä, älkääkä ainakaan bloggausta lopettako!

  Yiritin lähettää tätä kommenttia monta kertaa, joten jos tää nyt tulee useampaan otteeseen niin vika oli tässä sivun latautumisessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä, yhdyn tuohon että varmasti suurin osa on noita nuoria!! Ainakin kirjoitustyyli tuntuu olevan kuin teineillä :D

   Poista
  2. Kiitos, olet aivan oikeassa! Itse olen kans sitä miettinyt, että varmasti tuollaiset kommentoijat ovat nuoria teinejä! Tai mieleltään sairaita "aikuisia". Ilmeisestikin kaikki bloggaajat saavat jos jonkinnäköistä ilkeilyä niskaansa, jota ei voi välttää muuta kuin poistamalla anonyymien kommentointi mahdollisuudet kokonaan. Arvostaisin ennemminkin sitä, jos joku kehtais tulla ihan omalla nimellään ja naamallaan kertomaan, että missä mättää. Eikä silleen, että nauretaan ihan vapaasti anonyyminä kaiken maailman törkeyksiä ,joka ei varmasti auta ketään missään mielessä. Olen myös kuullut jostain kyseisen lohdutuksen, että mitä menestyneempi blogi, sitä enemmän saa negatiivistä sontaa niskaansa. :D Mutta kaikella rajansa! Kaikkea ei todellakaan kannata sietää, bloggaaminen täytyy pitää itselleen mielekkäänä!

   Poista
 4. Ihan loistava kirjoitus, luin pariinkin otteeseen! :) <3
  Oon niin samaa mieltä sun kanssas. Välillä raivostuttaa niin paljon jos joku haukkuu omaa lempparibloggaajaa, tekisi mieli vetäistä sellaiset teiniraivarit semmoisesta..
  Mutta joo, ei varmaan oo bloggaria joka pystyisi välttämään ilkeitä kommentteja. Mun mielestä on niin naurettavaa kun jotkut anonyymit vieläpä aloittavat kommenttinsa tälleen: "Älä nyt ota pahalla, mutta..." ja jatko on jotain tyylillä oot helvetin ruma lehmä. Seleevä.
  Jotenkin nyt osaan vaan suhtautua ilkeisiin anonyymeihin aikalailla säälillä. Mä olen se, joka bloggaa, kirjoittaa ja valokuvaa omalla nimellään ja naamallaan, ja sä oot vaan säälittävä kiusaaja, kasvoton tyyppi siellä ruudun toisella puolella.

  Ihanaa syksyä muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Niinpä, toi on niiiiin totta! :D Ei tollasia kannata ottaa itteensä olleenkaan, kun eivät edes kehtaa näyttäytyä omana itsenään. :)

   Poista
 5. Upeaa JoZ, kerrassaan upeaa tekstiä ♥ Itse saan jatkuvasti nimettömiä kommentteja missä milloinkin haukutaan kokoani, vaatteitani, ulkonäköäni yms ja olen päättänyt että en julkaise niitä. Kun en ole julkaissut kommia, niin ihan oikeasti ne vielä palaa kommentoimaan että miksi mä en julkaissut kommenttia ja eikö muka mielipidettä saa sanoa.. Saisivat itse miettiä miksi en julkaise jos kommentti menee esim. näin "olet ihan hel*etin läski, laihduta valas" tollaisia mä saan, vielä paljon paskempiakin mutta mä siirrän ne suoraan roskakoriin ja nauran niille, kirjaimellisesti. Mä oikeasti joskus nauran niille kovaan ääneen ja mietin miten jollain voi olla niin kurja elämä että latoo sellaista ja käyttää aikaansa toisten moittimiseen! Mua säälittää ne ihmiset, koska heillä ei ole pokkaa tulla kommentoimaan tuollaisia asioita omalla nimellä sekä profiilillaan, se on säälittävää. Se mielestäni kertoo sen että ne ei todellakaan ole täydellisiä omasta mielestään koska eivät uskalla näyttää ketä he oikeasti on. Minulle on myös tultu sanomaan tuollaisia läskikommentteja missä he kertovat että näki mut ja olen kyllä tosi läski. No, kysymys kuuluu miksi hemmetissä eivät tulleet sanomaan päin naamaa kerta olivat nähnyt mut? :D Jos he ovat oikeasti sitä mieltä, ja ovat itse täydellisiä niin kyllä ne tulisivat sanomaan sen mulle suoraan eikä netissä anonyyminä.
  Olet kyllä aivan oikeassa että nämä kys. anonyymit nolaavat itse itsensä. Ei tuollaisilla negis kommenteilla paskat putoa heidän harteilta vaikka yrittääkin lieventää pahaa oloaan, ikävä kyllä. Ps. Yksi sana, Karma. Se kostaa aina. Jos ei heti niin jossain vaiheessa, sen mä olen huomannut. Karma rocks \,,/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Joo siis ei helekkari miten sairasta touhua!! Ei tollasta todellakaan kannata katella, kukaan ei ansaitse tuollaista kohtelua! Roskiin surutta vaan tollaset räksytykset! Blogeissa jaetaan hyvää mieltä ja inspiraatiota itselle sekä toisille, ei sinne tarvitse sisällyttää muiden pahaa oloa ollenkaan, ne ei sinne kuulu! Oot niin oikeessa, tuollaiset kasvottomat anonyymit ovat todella säälittäviä ja häpeävät itse itseään, ne ei todellakaan ole tyytyväisiä itseensä kun yrittävät sen terveen itsetunnon viedä muiltakin. Jospa se pilkka osuukin omaan nilkkaan joku kaunis päivä! :) Tsemppiä Erica! ♥

   Poista
 6. Hyvä Jossukka <3 asiaa!!

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa asiatekstiä! (: Kiitos tästä.
  Tähän aiheeseen törmää niin valitettavan usein nykyään täällä blogimaailmassa. :c On niin helppoa tulla "purkamaan" oma paha päivänsä toisen kommenttiboxiin nimettömänä anonyyminä, kun kukaan ei luultavasti tule koskaan tietämään kuka oikeasti olet.
  Nostan todellakin hattua ihan jokaiselle bloggaajalle, sillä sitä asettaa itsensä täysin muiden suurennuslasin alle. Mahtavaa hommaa bloggaus kylläkin on, mutta näköjään veronsa kaikella.
  Ihanaa syksyä sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Niin, ikävä kyllä bloggaamisessa on omat varjopuolensakin, mutta ei anneta sen meitä lannistaa! :) Hyvä voittaa aina pahan. :) Ihanaa syksyä myös sinulle! :)

   Poista
 8. Tosi hyvin oot kirjottanu Jossu!:)

  VastaaPoista
 9. Vou tosi hyvä kirjotus ja kaikki teksti on täyttä asiaa! Arvostelijat ja paskanpuhujat on just niitä kateellisimpia ihmisiä mitä voi vaan olla. Sen oon itsekkin huomannut. Mut kaikista inhottavinta, kun se pitää purkaa toisiin.. Mutta joillain ei toi ymmärrys vaan pelaa tarpeeksi. Itsekkin jaksoin katsella muutaman vuoden erästä "ystävää" joka jatkuvasti arvosteli ulkonäköäni, tekemisiäni, tyyliäni, vaatteitani yms. Kaikki tuo oli vain silkkaa kateutta. Tämä kyseinen henkilöhän ei sitä kumminkaan itse ymmärtänyt.Arvosteluun ja jatkuvaan pään aukomiseen kyllästyttyä pistin ihmiseen kokonaan välit poikki. Elämä ja oma olo helpottui todella. Enää ei ole tarvinnut kuulla jatkuvaa paskapuhetta:) Olen oppinut että antaa tuommoisten kateellisten puheiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!:) paras keino olla vain välittämättä! Olet upea ja kaunis nainen! Kaikkea hyvää sinulle<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle ihana!<3 Aivan totta kyllä kirjoitat! Itsekin olen joskus pätkäissyt välit samantyyppiseen ystävään, joka arvosteli paitsi minua, myös kaikkia muitakin ihmisiä ja hänen käyttäytymisensä oli muutenkin todella röyhkeää. En jaksanut sellaista kuunnella! Hyvä vaan, jos ymmärtää, että millainen seura ei todellakaan sovi itselleen, heivaa sellaiset "ystävät" vain menemään, niin johan helpottaa elämää kummasti. :) Kaikkea hyvää sinullekin! :)

   Poista
 10. Todella hyvä kirjoitus,joka täynnä tosi asiaa! Älä anna ilkeiden kommenttien lannistaa sinua.Oletko miettinyt että laittasit kommenttien valvonnan,josta julkaiset blogissasi vain ne asialliset ja hyvät kirjoitukset ja nakkaat suoraan roskakoriin ilkeiden ihmisten kirjoitukset niin blogisi kommentti osuus pysyy siten siistinä ja asiallisena :) Hyvää syksyn jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! :) Olen kyllä miettinyt sitäkin, mutta en koe sitä vielä ainakaan tarpeelliseksi. :) Ihanaa syksyä myös sinulle! :)

   Poista
 11. En oo kyllä vähään aikaan näin hyvää mielipidekirjoitusta lukenut! Sulla on kyllä just oikee asenne, ihailtavaa. :)

  VastaaPoista
 12. Hei pakko kysästä että mitä itseruskettavaa käytät ? :D Mun mielestä on todella hyvän väristä !:) En ymmärrä mitä laikkuja toi näkee ku ei sulla semmosia missään kuvissa ole näkyny ? Miten saat noin tasaista jälkeä ? Terveisin utelias..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Sim Solstice self tanning sprayta ja kuorin ihon aina kerran viikossa ennen levitystä. :I

   Poista
  2. Hups, tämmönen hymiö piti tulla: :)

   Poista
 13. tosi hyvä kirjoitus! :) voin ite allekirjottaa kaikki jutut mistä tässä puhut!

  VastaaPoista
 14. Komppaan Vilmaa! Aivan mahtavaa ja asiallista luettavaa. :) Good attitude, girl! ♥

  VastaaPoista

 15. Kirjoittaessani Sinulle laikuista ja itseruskettavasta, en tarkoittanut kommenttia määräillekseni tai kertoakseni mitä Sinun täytyy tehdä elämässäsi. En tarkoittanut asialla pahaa, muotoilin asian ehkä väärin. Tarkoitanukseni ei ollut loukata. Ja, se, että kommentoi tällaisia asioita tänne, ei tarkoita että olisin jotenkin itse mieleltäni epävakaa. Kommenttini taisi koskettaa Sinua, kun kirjoitit aiheesta ihan kokonaisen tekstin. Ja olet oikeassa, jokainen on erilainen, eikä kukaan meistä ole täydellinen. JOTEN, pyydän anteeksi minun huonosti muotoiltua kommenttia. Ajattelin vain Sinun "parastasi". Ehkäpä olisi voinut sanoa, että yritä levittää itseruskettaviasi tasaisemmin? Kommenttini pointti oli lähinnä se, että miksei ihmiset osaa nykyisin olla millääntavalla luonnollisia? Blogikirjoituksissa kyllä kirjoitellaan, että arvostetaan jokaista sellaisena kun on jne. Miksi sitten ei olla luonnollisia ja olla tyytyväisiä siihen mitä on tai mille näyttää OIKEASTI? Siinä on jokaiselle meille miettimistä. Mutta tosiaan, miten sanoin jo aiemmassa kommentissani, että jokainen tyylillään. Sinullakin on tästä maailmasta vielä paljon opittavaa, jos tosiaan en pysty edes elämässäsi kuuntelemaan kenenkään Sinua neuvovan. Koitetaan me jokainen kasvaa ihmisenä, oltiin sitten laikkuisia tai ei. Opettele ottamaan kritiikkiä vastaan. Luulisi Sinunkin sen tajuavan ihan jo sen perusteella, että pidät tällaista blogia. Vaatteita, muotia, meikkiä, tekohiuksia, MATERIAA. Se on varma, että tulet jatkossakin samaan kritiikkiä ulkonäköösi liittyen. Mulle on aivan sama mitä tunget ihoosi, oli se sitten sitä itseruskettavaa tai solariumissakäyntiä. Omat on ongelmasi. Ei minun, siinä olet ihan oikeassa Jozella. Tuo kateus, mistä kirjoitat, ei todellakaan ole minun kommenttini perusta. En ole Sinulle kateellinen yhtään mistään. Miksi ihmeessä olisin? Miksi olisin kateellinen toiselle ihmiselle? Ai jos Sinulla on laikkuja ja minulla ei? Tai että Sinulla on tekoripset ja tekohiukset, mistä minä tiedän mitä lie muuta...? Mistä minä olisin Sinulle kateellinen? Naurattamaan alkoi, kun sanoit että jos tuollaisia kirjoitellaan ollaan KATEELLISIA? Mitä helv....? Ei mielipidekirjoitus tarkoita sitä, että on kateellinen. Miten sanoin ajattelin sun parastas, mut ainiin...Sinua ei saa neuvoa. Kasva aikuiseksi ja tosiaan miten kirjoitin, opi ottamaan kritiikkiä vastaan. Sulla on vielä monia ongelmia edessä elämässä, jos et pysty kuuntelemaan muiden neuvoja tai kritiikkiä sun ulkonäöstäsi jne. Itseasiassa, et taida itse olla kovin varma itsestäsi, kun kommenttini kosketti noin kovasti ja kirjoitit siitä tekstinkin. Tyttö pieni, älä menetä yöuniasiasi tollasesta. Onneksi noi niiiiiiiiiiin kehuvat ja söpöt kommentit auttaa jaksamaan elämässä eteenpäin! Muista, että en kirjoittanut tätä tänne mitenkään vittuillakseni. Mä toivon sulle kaikkee hyvää elämääs!

  T: just toi ANO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. :D Ensiksi, en missään nimessä loukkaantunut kommenteistasi! Kirjoitin tekstin kyseisestä asiasta, koska niin monissa seuraamissani blogeissa juuri samaan aikaan käsiteltiin samaa aihetta tai heidän kommenttibokseistaan löytyi saman tyyppisiä kommentteja joihin törmäsin. Kommenttisi vain laukaisi haluni kirjoittaa asiasta. Halusin kirjoittaa asiasta yleisesti, se ei koskenut pelkästään sinun kommenttiasi, vaikka niin varmasti luulitkin.

   Osaan kyllä ottaa kritiikkiä vastaan, ja mielelläni rakentavaa palautetta otankin vastaan, mutta asiaton kritiikki on asia erikseen. Mielestäni kuitenkin rakentavassa kritiikissä ja kommenteissa tyyliin "ole tällainen", "elä ole tuollainen" tai vaikkapa sitten se "yritä olla luonnollisempi", on aika selvä raja. Kuten itsekin tuossa nyt kirjoitat, jokainen meistä on erilainen, miksi siis kaikkien pitäisi osata olla luonnollisia, jos se ei tunnu jostakin oikealta? Kaikki eivät vaan yksinkertaisesti halua olla "luonnollisia". Blogikirjoituksissahan kirjoitetaan, että arvostetaan jokaista sellaisenaan kuin on ja niillä varmasti tarkoitetaan sitäkin, että arvostetaan jokaista sellaisenaan, olipa hänen tyylinsä sitten minkälainen tahansa. Ymmärrät sen varmaan itsekin kun oikein ajattelet asiaa. Vaikuttaisi nyt aika vahvasti siltä, että tämä asia ja kirjoitukseni on koskettanut enemmän juurikin sinua, kuin kommenttisi minua. Minä olen yöuneni nukkunut oikein hyvin kiitos vain, mutta sinua tämä asia ilmeisesti vieläkin jaksaa hiertää. Anteeksipyyntöni, ei ollut tarkoitus loukata henkilökohtaisesti sinua!

   Mutta kiitos kun ajattelit parastani! Jatkossa yritän siis levittää itseruskettavani tasaisemmin! Ja siinä olet kyllä aivan oikeassa, minulla on vielä paljon opittavaa elämässä ja matkaa vielä aikuisuuteen, olenhan vasta 22-vuotias! Voi onneksi olenkin. :) Mutta mietin kyllä suuresti sinun henkistä ikääsi tätä kommenttiasi lukiessani.

   Mutta toivotan vain kaikkea hyvää sinullekin elämässäsi, toivottavasti en loukannut tunteitasi! :)

   Poista
  2. Ps. " Naurattamaan alkoi, kun sanoit että jos tuollaisia kirjoitellaan ollaan KATEELLISIA? Mitä helv....? Ei mielipidekirjoitus tarkoita sitä, että on kateellinen."

   Ikävä kyllä, osa vastaavanlaisista kommenteista on juurikin niitä kateellisten kirjoittelemia. Mutta ei toki kaikki! Enkä tarkoittanut, että juuri SINÄ olisit minulle kateellinen.

   Poista
 16. Huomasinkin juuri tuolta blogisi infosta, että olet 22vuotias. Se selittää monta asiaa, miksi juuri mun kommentti kosketti Sinua. Mut noh, en neuvo Sinua enempää.

  PEACE

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...