maanantai 30. syyskuuta 2013

Guess Jeans Denim Blogger

Heippa kaikille ja ihanaa maanantaita!

Innolla voin teille kertoa, että olen päässyt Fashionstore.fin  ja Guess Jeansin järjestämään Guess Jeans Denim Blogger -kilpailuun mukaan kisailemaan, jossa äänestetään syksyn parasta farkkutyyliä! Sain koota itselleni näyttävän asukokonaisuuden Fashionstore.fin Guess-tuotevalikoimasta ja valitsin sieltä upean väriset, kulutetut farkut, ihanan pehmeän neuleen jalokivikoristeluilla, näyttävän kultaisen kellon ja villin leopardikuosisen clutch-laukun (lainassa).

Minun lisäkseni kilpailussa on kaksi muutakin bloggaajaa, ja teidän tehtävänänne on äänestää meistä se syksyn paras farkkutyyli! Äänestäneiden kesken arvotaan 500euron arvoinen lahjakortti Fashionstore.fin verkkokauppaan, mikä on ihan huikea summa!! Kannattaa siis äänestää, sillä lahjakortin onnellinen voittaja voit olla juurikin sinä! Voittaja arvotaan 10.10.2013, aikaa äänestämiseen ei ole siis paljoa! Olisin aivan supersuper iloinen ja kiitollinen, jos kävisitte äänestämässä minua! :)

Äänestämään pääset tästä!

Äänestyssivulla on sininen Share-nappula, joten jakakaa sitä eteenpäin! :) Kannattaa myös tykätä Fashionstore.fi:n Facebook-sivusta täällä!

Farkut, neule, kello ja laukku/ Guess, saatu FashionStore.fi:ltä (laukku lainassa FashionStorelta), Kengät/ Omat, Nelly.comista


Ps. Voinpa rehellisesti sanoa, että nämä Guessin farkut ovat parhaimmat farkut mitä mulla on koskaan ollut! Istuu täydellisesti, ihanan tuntuinen materiaali ja vieläpä "kohottavat" peppua kivasti. :) Ja voi että! Olen aivan rakastunut tuohon uuteen kellooni!♥ 


Onnea arvontaan! 


Sis. yhteistyökumppani Fashionstore.fi:n mainoslinkkejä

16 kommenttia:

 1. Ihana asu! Sinne män ääni sulle :)

  VastaaPoista
 2. Tee joskus meikkitutoriaali video!! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on yleensä tosi kivoja asuja, mutta tää ei mun silmää jotenkin miellytä.. On jotenkin niin tavallisen tylsä.. siksi annoin ääneni toiselle.

  VastaaPoista
 4. Paras asu. Ääni annettu sinulle.

  VastaaPoista
 5. ihana blogi!!!:) minkä kokosia farkkuja/vaatteita käytät ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Käytän suunnilleen S-kokoisia paitoja ja 26 tuumasia farkkuja. :)

   Poista
 6. Voi jestas mikä pylly! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...