torstai 19. syyskuuta 2013

Flowers, flowers

Hello, where ever you are! Mitä teille kuuluu? :) Mulle kuuluu tänään melko hyvää! Edessä häämöttävä viikonloppu saa mut iloiseksi. Tosi nopeeta mennyt tämä viikko! Mun tämän hetken random lempijuttuja arjessani, jotka saavat mut hyvälle tuulelle: leffojen katselu oman kullan kanssa, koiran kanssa kävely kauniin syksyisillä kaduilla (ja Bellan seuraaminen kun se temmeltää innoissaan lehtikasoissa) Candy Crush, onnistunut salitreeni, pitkään nukkuminen, mukavan lämmin viileä sää, kullan kanssa kokkaaminen, jäinen marjarahkapirtelö, uudet vaatteet ja nappiin onnistunut asuvalinta. Niin kuin tässä alla! Mitkä ovat sinun tämän hetkisiä lempijuttujasi arjessasi? :)

Tämän asun kukkapeplum-hameen sain yhteistyökumppaniltani HerSecretiltä. Se on kerrassaan ihana! Kokonaisuus nahkatakin ja remmikorkkareiden kanssa on tyttömäisen rock chic ja sehän passaa minulle vallan mainiosti! Hameessa on yksityiskohtana kätevät vetskarit, joilla saa irrotettua peplum-helman halutessaan. Siis kaksi eri tyyliä yhdellä iskulla!
 

Hame/ saatu HerSecret.fi:ltä (täältä!)
Nahkatakki/ Ginatricot, Toppi/ H&M, Korkkarit/ DinSkoSis. yhteistyökumppani HerSecret.fi:n mainoslinkkejä

18 kommenttia:

 1. ah Hersecret<3 ! Ja niin ihana toi hame, sä osaat tehä tosta niin tollasen epämummomaisen. Ihan ehdottomasti paras tyylitaju sulla on kyllä kaikista bloggaajista!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos ihana!<3 Kiva kuulla jos oot oikeesti tuota mieltä! :)

   Poista
 2. Upee asukokonaisuus! Tuo hame on tosi hieno (:

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja ihana sinä! ja voih jurka tuota sun upeaa tukkaa, mieletön <3

  VastaaPoista
 4. Oot muuten tosi kaunis ja ihana tyttö, mut miks ihmeessä sun kropan yläosa on ihan erivärinen kun alaosa? Kandeis lopettaa se itseruskettavassa rypeminen, ihan tyhmää. Koitettas olla suht luonnollisia. Solariumin vielä ymmärtää, se ruskettaa sentään tasasesti, mut eipä tule sitäkään itse käytettyä kun en halua mitään ihosyöpää. Lol mikä kommentti, mut hei d44 oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaah, sori mutta luuletko sinä, että mää tosissaan kuuntelen jotain tuntematonta/kasvotonta anonyymia, että mitä mun "kannattais" tehdä ja mitä ei? :D Minä ymmärrän itseruskettavat, mutta en solariumia, se on todella epäterveellistä. Piste.

   Poista
 5. Haha, ei jumpe kämmenis menee ihan selvä rajakin vielä. Etsä ite huomaa miten laikukas sä oot?

  VastaaPoista
 6. Ajattelin ihan vaan sun parastas ettet nolais ittees laikkuines, ei pahalla! Näyttää vaan oikeesti niiin järkylle, ja noloo. Mut ei siin, jokainen tyylillään...ja jos tykkää olla oranssinaamainen kultaakimalteleva laikkuinen nainen...niiii mikäs siin! :) Mukavaa syksyy sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua ei vaan kuule pikku laikut paljoa nolota, maailmassa on niin paljon suurempiakin asioita murehdittavana kuin joku laikukas ihonväri ja on sitä nähty paljon överimpiäkin oransseja ihmisiä itserusketusaineilla lotraavia, että ei voi edes verrata tämmöseen, tämä ei ole edes "järkkyä". Jos noin pienet asiat sun silmää häiritsee, niin varmaan sitten sun omassa ulkonäössäsi ei ole pienintäkään vikaa. Olet varmaan täydellinen. Mutta turhan pinnallista minun makuuni.

   Maailmassa me kaikki ollaan erilaisia, toista samanlaista ei olekaan, niin miksi pitää tulla sanomaan jollekin toiselle, että "etkö sä voisi olla mielummin "tällainen", jotta mä voisin pitää susta enemmän? Eikä mun tarvis hävetä silmiä päästäni?" Sori, mutta ei ne asiat vaan niin mene tässä maailmassa. :D Ois mahtavaa, jos jokainen vois hyväksyä toisensa, sellaisinaan kuin ovat! Ja hyväksyä samalla myös itsensä. Toista ihmistä ei voi muuttaa mieleisekseen vaikka haluaisi. Minä kuitenkin tykkään olla juuri tällainen kuin olen laikkuinenikin, kiitos vain huolenpidostasi ja mukavaa syksyä sinullekin! :)

   Poista
 7. Hahah, oon joskus kurkannut sun blogiin tyylillä "joo, ihan nätti tyttö, täytyy ehkä joskus käydä uudestaan" mutta nyt kun vihdoin eksyin takaisin en voi sanoo muuta kuin VAU! Suurin rakkaus on ehdottomasti toi sun tukka :D Mutta myös koko tyttö ja esim. erityisesti tän postauksen asu herättää täällä suurta ihastusta. Täytyy siis jäädä seuraamaan aktiivisesti! :)

  ♡: Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa ihana kuulla! :) Mahtavaa kun jäät seurailemaan, kiitos! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...