tiistai 17. syyskuuta 2013

Don't tell me what to do

Tässä vähän syksyisempää asua eiliseltä, grunge tyyliin. Käytiin Elisan kanssa kuvailemassa torinrannassa ja tuli huomattua, että Oulussa on vaikka mitä kivoja kuvauspaikkoja, jos vaan viitsisi liikkua kotihuudeilta vähän kauemmaksi. 

Mulla on pienoinen hiuskriisi. Haluaisin vähän vaihtelua tähän väriin, vaikka tykkäänkin siitä hurjan paljon. Mutta vähän alkaa jo kyllästyttämään, vaihtelu kyllä virkistäisi. Laittelen vaikka illemmalla  jotain hiusinspiskuvia, jos kerkeän, niin näette mitä olen mietiskellyt tähän päähän. Olis kiva kuulla myös teidän mielipiteitänne. :)

Kuvat: Elisa


Ps. Huomasin myös näitä kuvia selaillessani, että tuollaset puolipitkät varsikengät lyhentää mua entisestäänkin ihan kamalasti! Mustien farkkujen kanssa menis kyllä tuollaset mustat maiharit, mutta ei oikein vaaleiden farkkujen kanssa, ei. Lyhyille ihmiselle sopii parhaiten joko lyhytvartiset tai pitkävartiset kengät, ei puolipitkät mitkä pätkäsee sääret kahtia. :) Että semmosta. Palaillaan, moikka!


17 kommenttia:

 1. Vou kui magee asu!!:)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen asu! Ja näyttää niin hyvältä kun paita on kietaistu tollee lantiolle! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Tuo oli kyllä niin kiva asu!

  VastaaPoista
 4. Hei et viitsit linkittää ton kenkälinkin dinskon nettisivuilta? Sielä oli niin paljon samantyyppisiä etten erota mikä niistä ovat juuri nuo :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä mun maiharit ostin joskus viime talvella/keväällä, että ei taida ihan samaa mallia olla enää niillä tarjolla, mutta nämä näyttäisivät olevan kaikista lähimpänä:

   http://www.putfeetfirst.com/fi/dinsko/Naiset/Varsikengat_ja_bootsit/Nilkkurit/p/264194 :)

   Poista
  2. Voi kiitos paljon vaivannäöstä :)

   Poista
 5. Minun ei ole tarkotus sanoa tätä pahalla, päinvastoin. Oot näpsäkän näköinen tyttö, sulla on kiva blogi ja tyyli. Hyviä asukuvia. Voisit kuitenkin vielä parantaa ilmeitäsi kuvissa, ja koittaa olla jotenkin "luonnollisemmin" kameran edessä. Elä yritä liikaa, niin kuvistasi, ja koko blogistasi tulee paljon parempi, kuin se jo on. Mukavaa syksyn jatkoa. Terveisin hyvää tarkoittava Oululainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi, arvostan sitä ja ymmärrän pointtisi! Omasta mielestäni en kuitenkaan yritä ilmeillä liikaa, vaan esim. näissäkin kuvissa mulla on ihan perusilme, samoin aiemmissakin postauksissa. Joihinkin asuihin ja eri tyyleihin mun mielestä joskus sopii vähän erilaisempi ilme ja asenne kuin se perusilme/ suoraan pönöttäminen kameraa kohti, mutta toiset sitten taas tykkäis katella mielummin sitä peruslukemaa. Makuasia. Kuvissani, ainakin nykyään, yritän olla niin luonnolinen kuin vaan mahdollista, kuinka siis voisin yrittää olla vieläkin luonnollisemmin? :)

   Mutta jokainen näkee asiat omalla tavallaan. :) Itse kuitenkin tykkään sellaisista kuvista, joissa on asennetta, muodikkuutta ja tyyliin sopivat poseeraukset ja ilmeet. Ei kuitenkaan mitään mauttomuuksia ole kiva katsella. Julkaisen blogissani sellaisia kuvia, jotka miellyttävät ainakin minua itseäni. :)

   Poista
  2. Kiva kun vastasit asiallisesti ja hienosti minun palautteeseen. Tärkeintähän on toki, että olet itse tyytyväinen kuviin ja blogiisi. Ihmiset toki näkee asiat erilailla, ja on niin monia näkökulmia. Tämä oli vaan minun mielipiteeni. Ja itse asiassa, olet kyllä kehittynyt kuvissa paljon. Silloin kun hymyilet aidosti, olet parhaimmillasi. Ole omaitsesi. Tarkoitan vaan hyvää sinulle, ja blogillesi:) Tsemppiä. Jään seuraamaan;)

   Poista
  3. Kiitos, että kannustat minua olemaan rohkeasti omaitseni! :) Ymmärrän kyllä, en missään nimessä ottanut kommenttiasi pahalla, vaan kehityksen kannalta. :) Siihenhän tässä pyrinkin, että blogini kehittyisi koko ajan paremmaksi ja laadukkaammaksi, ja mikäs muukaan siihen paremmin auttaisi, kuin lukijoideni palaute. Kaikenlainen rakentava palaute on kyllä aina tervetullutta, kiitos että kerroit suoran mielipiteesi! :) Mukavaa syksyä sinulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...