torstai 29. elokuuta 2013

Tämän hetken kuulumiset

Tiedättekö sen tunteen, kun mikään ei mene niin kuin pitäisi ja kaikki asiat, ihan piiperöisetkin ketuttaa? Nyt on sellanen fiilis. Ärsyttää vaan ihan kaikki. Esimerkiksi tällainenkin pikkujuttu, kun kuvasin yks päivä taas uuden videon samasta aiheesta kuin aikaisemminkin ja hankin sitä varten nopeamman muistikortin, niin en siis millään saa sitä videota edelleenkään toimimaan. Todella turhauttavaa, kun ei tiedä mistä ongelma johtuu. Olen yrittänyt etsiä ohjeita ja vinkkejä netistä, mutta en vain ymmärrä! Olen ihan tauno. Ikävää kyllä, mutta sitä lupaamaani videota ei sitten varmaan olekaan tulossa lähiaikoina, johtuen kömpelyydestäni näiden videotiedostojen kanssa...huoh. Harmittaa suunnattomasti! Haluaisin niitä videoita tehdä enemmänkin, mutta kun se ei vain minulta onnistu! Miksi pitää olla niin vaikeaa?? Ehkä parempi vain mennä nukkumaan ja pohtia asiaa taas huomenna uudestaan, toivotaan, että huomenna paistaa aurinko taas kirkkaammin. :)

Mutta mitäs muuta? Ensi maanantaina aloitan bikini fitness -ohjelman. Jee, odotan sitä innolla! Ällöttää jo tämä olo, mikä johtuu väliaikaisesta liikkumattomuudestani. Normaalisti kyllä käyn säännöllisesti salilla ja lenkkeilen paljon, mutta viime aikoina siihen ei ole löytynyt motivaatiota. Olo on todella laiska ja aikaansaamaton ja aamuisin on vaikeaa päästä sängystä ylös. Kaipaan sitä ihanaa, virkeää ja energistä oloa, mikä on silloin, kun treenaan säännöllisesti. Nyt alkaa kuitenkin olla motivaatiot korkealla uutta ohjelmaa varten, jota aion noudattaa pilkun tarkalleen ja päättäväisesti loppuun saakka. Koskaan en ole vastaavanlaisella ohjelmalla ollut, mutta innolla lähden sitä kokeilemaan ja tuskin maltan odottaa näkyviä tuloksia. Aina olen kyllä haaveillut bikini fitness-ohjelmasta ja siitä unelma kropasta, joten olen kyllä onnellinen, että nyt pääsen sitä toteuttamaan ammattilaisten laatimilla ohjeilla. Työnantajani lahjoittivat minulle kyseisen ohjelman, joten suuri kiitos siis kuuluu heille! Ohjelma tulee Bodycampilta. Treenijuttuja on siis luvassa jatkossa enemmän!

Viime viikot olen kyllä syönyt ihan mitä sattuu ja mitä vain milloinkin olen halunnut. Viikonloppu vielä aikaa herkutella hehheh, sitten maanantaina alkaakin pitkään kestävä dieetti, josta ei lipsuta ollenkaan.

Kuvitukseksi aamupala tältä päivältä. Noita söpöjä kuppeja ostin kaveriltani kirpparilta pari kappaletta, ne on niin ihanat!


6 kommenttia:

 1. Aivan täydellisen näkönen aamupala! Ei voi lähtä päivä muuten ku hyvin käyntiin tuollasella :)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu itsellä! Viimeaikoina ei ole juuri liikkunut ja se tuntuu heti mielentilassa ja virkeydessä.. Tuntuu että vois vaan nukkua ja nukkua, arkiaskareetkin tuntuu niin työläiltä ja turvottaa sananmukaisesti.. Inhoan tätä fiilistä -.-

  P.s Jos jotakuta kiinnostaa täällä olisi laukku-arvonta käynnissä :)
  http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/08/modelife-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Huono olo johtuu puhtaasti vaan liikkumattomuudesta, se on omaa laiskuutta se. :D Mutta pakko se on ottaa itseään niskasta kiinni ja raahautua sinne salille tai lenkkipolulle, sillä se olo kohentuu! Se ensimmäinen kerta pitkän ajan jälkeen on aina yhtä vaikeaa, mutta kyllä sen ekan treenin jälkeen salille meno taas helpottuu. :)

   Poista
 3. Olisi kiva jos kertoisit enemmän ruokavaliosta ja treenistä tämän ohjelman aikana :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...