torstai 29. elokuuta 2013

Syksyn 2013 trendit: Grunge

Pitkään aikaan en ole tehnyt trendijuttuja tänne blogiin, mutta nyt syksyn muodista ja uusista trendeistä täysin innostuneena, ajattelin käydä läpi ja kertoa täällä blogissa kaikki syksyn 2013 trendit. Näitä on mielestäni kiva tehdä ja samalla saa itsekin aimo annoksen inspiraatiota! 

Ensimmäisenä syksyn trendit -osiossa esittäytyy grunge, jota inspiroi hardcore punk, heavy metall ja indie rock-musiikki. Kevään grunge-tyyli oli luksusta, jolle ominaista olivat mm. silkkiset ruutupaidat, pinkki huulipuna ja pyöreät aurinkolasit. Syksyn grunge tulee olemaan paljon rujompaa ja jopa synkkää. Vaikutteita napataan 90-luvun grunge-muodista. Eikä muuten tämä syksy ole mitään ilman ruutupaitaa! Ruutupaitojen materiaalina flanelli on kaikkein muodikkain ja ruudut niissä saavat olla isoja. Juuri nyt ruutupaita solmitaan lanteille muodikkaasti.

Grunge-tyylissä nähdään paljon myös nahkaa, erityisesti maihinnousukenkiä, revittyä denimiä, bombertakkeja, pipomyssyjä, verkkosukkahousuja, vanhanaikaisia mekkoja ja reilun kokoisia neulepaitoja. Syksyllä grunge myös modernisoituu, sillä tyyliin voi yhdistää ripauksen metallinhohtoa tai vaikka läpinäkyvää pitsiä. Silmät meikataan mustalla tyyliin sopivaksi ja myös huulia korostetaan kirkkaan punaisella tai tummalla punalla. Meikki saa olla suttuinen ja hiukset takkuisen huolettomat ja tyyliä voi tehostaa tupeeraamalla hiuksia. Otsatukan voi heittää rokisti rehottamaan toiselle puolelle.


Tähdet näyttävät mallia!
Mary Kate Olsen, Lady Gaga, Rita Ora, Miley Cyrus, Cara Delevinge
Minulle nappaa ainakin ihan kympillä grunge-tyyli, sillä välillä tykkään itsekin repäistä rockaavalla lookilla! Grunge on yksi lemppari trendeistäni tämän syksyn muodista. Pakko kyllä kokeilla tuota ruutupaidan solmimista lantiolle, viimeksi tehnyt niin joskus ihan tenavana! Mitäs te olette mieltä tästä tyylistä, nappaako?

4 kommenttia:

 1. in love with this post, and your whole entire blog in general.

  lots of love from the casper&pearl girls – a little Aussie fashion brand
  casper&pearl blog
  xx

  VastaaPoista
 2. Tollanen tyyli ei ehkä oo ihan totaalisesti mun juttu mutta soppii useimmille erittäin hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, mutta eihän sitä tarvitse päästä varpaisiin pukeutua tuohon tyyliin ihan överisti, vaan voi vaikka kokeilla pieninä paloina tyyliä. Esim vaikka yhdistää asuun perus ruutupaitaa tai vaikka kokeilee maiharikenkiä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...