torstai 15. elokuuta 2013

DesignSkins-suojakalvot

Minuun otettiin yhteyttä DesignSkins.fi-nimisestä sivustosta, josko haluaisin lähtä kokeilemaan heidän palvelujaan. DesignSkinsin palveluilla voi tuunata lähes kaikenlaisia elektronisia laitteita, kuten läppäreitä, kännyköitä, pelikonsoleita, yms. Yllättävää on myös se, että heillä pystyy tuunaamaan huonekalujakin! Heidän tuotteitaan ovat esim. suojakalvot, kotelot ja nahkakotelot. Selailin DesignSkins:fin valikoimaa ja sieltä löytyy paljon niin upeita kuoseja, kuvia ja värejä, että niistä on jo vaikea valita! Jos valikoimista ei löydy itselleen mieleistä kuvaa, niin kuvan pystyy myös itse suunnittelemaan tai latamaan. Mahdollisuudet ovat siis rajattomat! 

Innostuin ehdotuksesta heti, sillä vanha läppärini kaipasikin jo kipeästi uutta ilmettä! Läppärini on tosi tylsä ja vanha, Compaq 615 malliltaan, jonka olen jo pitkään halunnut heivata menemään ja vaihtaa johonkin uudempaan. Nyt kun sain valita läppäriini uudet suojakalvot, niin johan tätä katselee aivan mielellään. :) Olisi kovasti houkuttanut repäistä jollain tosi herkullisen värikkäällä kuvalla, mutta kun olin jo kauan haaveillut valkoisesta läppäristä, niin valkoinen suojakalvo oli minulle heti varma valinta. Halusin suojakalvoon kuitenkin jotain pientä yksilöllisyyttä, joten musta osuva teksti tuli ekana mieleen. Mieleisen ja oman tyylisen kuvan latasin netistä. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Tältä se näyttää! 


Suojakalvo/ saatu DesignSkins.fi:ltä


Nyt on sisustukseen sopiva kone. :) Mielestäni todella kätevää ja helppoa tuunausta ihan pikkurahalla! Toimitus kesti noin viikon. DesignSkins.fi:n sivuille pääset tutustumaan tästä!


10 kommenttia:

 1. Siis kui makee toi kone?! Ihastuin ihan totaalisesti, tahtoo kans! :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mistä toi sun pitsipaita bannerissa on ?:) & saakohan enää ? Rakastan oikeesti sun blogia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pitsimekko oikeastaan ja Nelly.comista oon sen hankkinut joskus aikoja sitten. :) En osaa sanoa löytyykö sitä sieltä enää, mutta ainakin oon nähnyt samantyyppisiä Hersecretillä. :)

   Poista
 3. Oikeesti, muodin edelläkävijä, noita samanlaisii muijii on kaupungilla joka toinen.
  lyhyt, hirveet korkkarit,perse pitkällä tiukissa revityissä farkuissa pikku nahkatakki. huonosti leikatut hiukset ja värjäyksellä hirveään kuntoon laitetut hiukset.
  Noloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noloa on se, että tuut tänne tuommosta kirjottaa. :)

   Poista
 4. Ihanat noi suoja'kalvot'. Vieläkö ne on sulla siinä kiinni :) ??

  VastaaPoista
 5. ps. mä oon niin ihastunu muuten tähän <3 https://designskins.com/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/samsung/ativ-s-i8750/fashion-brands/romantic-anchor/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit noi onkin tosi ihanat kuoret! <3 :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...