maanantai 22. heinäkuuta 2013

Saturday's outfit

Lauantaina vietettiin tyttöjen kanssa iltaa ja asukseni valikoin ihan simppeleitä perusjuttuja: sinistä farkkua, valkoisen topin ja Jeffrey Campbellit. Farkut ja valkoinen toppi toimii aina, siitä ei ole epäilystäkään! Yksinkertaista kokonaisuutta on sitten helppo asustaa miten haluaa. 

Toppi/ JC, Farkut/ Ginatricot, Kengät/ Jeffrey Campbell, Sormukset/ H&M

Kiitokset kuvista Elisalle! :)

Jes, ja huomenna mää pääsen vihdoinkin istumaan kampaamon penkkiin ja saan uudet hiukset! Pääsen viimeinkin eroon näistä mun takkupalleroista uh... Hmm ja tosi outoa, että huomenna kesä olis tulossa taas takaisin, hellettä oli luvattu koko loppu viikolle! Minä kun olin jo melkein luopunut toivosta. Mutta ihanaa, kesä taas jatkuu! 

18 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli, mutta tyylikäs asu :)<3 Ja ihanasti hiukset :)

  VastaaPoista
 2. Apua, oot niin ihanan kaunis! tykäistyin näihin kuviin ja suhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät :) kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Sun hiukset on tosi kauniisti :) Vois kokeilla itsekin jotain ton tyylistä!

  VastaaPoista
 4. Oli se kyllä vaan niin nättinä! <3

  VastaaPoista
 5. saat jotenki simppelinki asun näyttämään tosi hyvältä! :) sun blogi on ehdottomasti mun lemppari!

  VastaaPoista
 6. onko sun mielestä JC:t helposti käveltävät kengät? ennen käytin todella paljon korkokenkiä ja hyvin korkeitakin sellaisia, mutta minulla kävi pieni onnettomuus enkä ole sen jälkeen korkokenkiä enää "uskaltanut" käyttää. Nyt ajattelin josko alkaisin totuttelemaan uudestaan korkokenkiin vaikka juuri JC avulla ja kiilakoroilla jne. Mitä mieltä jaksaako niillä kävellä pitkiä matkoja ja onko hyvät jalassa? Ettei ole liian jyrkkä jalan asento ? :)

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen! Ihanasti hiukset näissä kuvissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mun mielestä JC:n kengät on oikeesti mukavimmat korkkarit koskaan, niillä pystyy kävelemään pitempiäkin matkoja ja olemaan ne jalassa, eikä jalat kipeydy yhtä nopeasti/helposti niin kuin ihan tavallisilla korkkareilla. Jalan asento ei ole liian jyrkkä, kun sitä korkoa on myös siinä päkiän alla. Niillä on helppo kävellä ja tuntuvat jalassa "turvallisen tuntuisilta". Toki onhan niissä kuitenkin huimasti korkoa, että pystyy niilläkin kyllä nilkan nyrjäyttämään. :D Mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan Jeffrey Campbelleita, parhaat korkokengät koskaan! :)

   Poista
 7. tulee mieleen joku rachelin asu frendien alkupuolelta, ihanan ysärimäinen :-) vähän turhan monta kuvaa samasta tilanteesta mun makuun, herttaisia otoksia kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon! :D Juu yritän kyllä jatkossa vähentää kuvien määrää. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...