tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä ja kesäflunssaa

Heippa murut! Mitä teille kuuluu? :) Mulla on joku kauhee kesäflunssa nyt päällä, viime torstaina alkoi eikä vieläkään meinaa laantua. Tosi inhottavaa. :( Olen yrittänyt lepäillä mahdollisimman paljon, hengitellä vesihöyryä, juoda teetä yms. mutta silti on pää ihan tukossa vielä ja paikkoja särkee. Mentiin perjantaina mökille viikonlopuksi, mutta ite lähinnä makasin siellä vaan peittojen alla leffoja katsellen. Yhtenä päivänä sitten jo luulin, että olin parantunut ja menin hillumaan ihan vähäksi aikaa shortsisilleen pihalle. Vaikka oli kylmä. Sehän sitten vain kostautui seuraavana päivänä entistä kauheammalla ololla. Typerää. Sama homma jatkuu vielä täällä kotonakin. 

Mua surettaa suuresti tämä heinäkuu, kun ilmat täällä on ihan surkeat ja joka päivä on niin kamalan kylmä. Villasukat jalassa joutuu olemaan. Tähänkö se kesä nyt sitten loppuikin? Minä en ole vielä valmis siihen! Surullista. Mutta toisaalta, eipä siinä mielessä harmita maata täällä kotona kipeenä, kun ei ulkonakaan ole lämmintä. 


Onko siellä samanlaisia kesäflunssan uhreja?

6 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman ihania kuvia! :) Mullakin oli just samanlainen kesäflunssa vähän aikaa sitten mutta meni onneksi ohi :) Toivottavasti menee sullakin pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Joo toivotaan, että pian menisi ohi, ei oo kyllä yhtään kiva tauti!

   Poista
 2. Täällä kans toinen flunssapotilas :( paranemisia! tää on kesällä ihan perseestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Voi sinäkin :( Paranemisia sinullekin, Siiri!

   Poista
 3. Pikaista paranemista!<3 Äh, mustakin tuntuu niinkö olis ihan syksy :( Missä kesä?!

  VastaaPoista
 4. oij kivan pienet jalat sulla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...