sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Simple.

Heippa! Viimeinen kesälomapäivä olis nyt sitten edessä ja hiukan haikeet fiilikset päällä. Olen oikeastaan vähän kateellinen niille, jotka nyt hehkuttelee facessa tai blogeissa, että jee, kuukauden kesäloma alkaa ihanaa! Noh, olen kuitenkin akkuja saanut kunnolla ladata ja nauttia kesästä täysin siemauksin! Olo on virkistynyt, niin kuin loman jälkeen pitääkin olla. :) 

Onhan se toisaalta kyllä tosi kiva palata taas rytmiin, esim. mun päivärytmi on ollut nyt ihan vinksinvonksin: ollaan J:n kanssa valvottu aina johonkin klo neljään aamulla ja herätty joskus kahen aikaan päivällä. Ei kiva. Ihanaa on myös nähdä taas huiput työkaverit! Mutta menihän tämä kuukauden loma kuulkaas nopeaa, herranenaika! Siihen mahtui paljon aurinkoa, ihania ihmisiä, mielettömän huippu ulkomaanmatka, mökkeilyä, uimista, nukkumista, herkuttelua...Kaikkea siis mitä lomalta vaan voi toivoa! Mulla oli ihana loma.

Otettiin tänään asukuvat aika myöhään, siksi kuvien laatu ei nyt valitettavasti ole mitä parhain kun valoa ei enää riittänyt. Mutta mennään nyt näillä! Laitoin pitkästä aikaa korkkarit jalkaan sandaalien sijaan ja päälleni vanhan trikoohameeni ja perus t-paidan. Mukavan simppeliä ja tyylikästä! Ekaa kertaa käyttööni pääsi myös uusi laukkuni, jonka ostin Turkista. Mitäs tykkäätte kokonaisuudesta? :)


T-paita/ Ginatricot, Hame/ H&M, Laukku/ Turkista, Kengät/ Nelly.com


 Oletteko tekin muuten myös vielä kesälomaa viettäneet vai häämöttääkö se edessä päin? :)

10 kommenttia:

 1. Niin ihanan simppeli asu! Ei itsellä tulisi heti mieleen yhdistää perus t-paidan kanssa korkkareita, mutta tuo on erittäin onnistunut asu! :)

  VastaaPoista
 2. Itsellä vielä viikko töitä ja sitten koittaa vasta ensimmäinen lomaviikko :D Mutta sun loma kuullosti kivalta, nyt jaksaa varmasti hetken painaa töitäkin kun on kerännyt voimia :) Ja kiva asu myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Minni! :) Voi epistäää! ;D

   Poista
 3. Sun asu on aivan ihana! Tosi tyylikäs :)

  VastaaPoista
 4. Häämöttää jo! Yksi iltavuoro vielä ;) Olet kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ää sinä onnekas! ;D Vietähän oikein ihana loma!<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...