torstai 6. kesäkuuta 2013

Pink Ticket -kilpailun viimeinen vaihe: Palkintojahti!

Nyt on Libressen Pink Ticket -kilpailussa viimeinen, kolmas vaihe käsillä eli palkintojahti!! Kyseessä on siis aiemminkin ja toisenkin kerran vinkkaamastani Indiedaysin ja Libressen jännittävästä yhteistyökampanjasta, jossa olen Indiedaysin Inspiration-bloggaajana mukana.

Kerrataanpas vielä kilpailun palkinnot: Pink Ticket -kilpailun pääpalkintona on jaossa huikea shoppailumatka New Yorkiin kahdelle hengelle, arvo 3000e! Pääpalkintoja on jaossa peräti kaksi kappaletta! Palkinto sisältää lentomatkat New Yorkiin, 5 yön hotellimajoituksen sekä "personal shopperin". Pääpalkintojen lisäksi arvotaan vielä 600e ja 250e arvoiset lahjakortit Nelly.comiin. 

Pink Ticket -kampanjan kahden viimeisen viikon aikana on mahdollisuus löytää digitaalisia palkintojahtilippuja verkosta eri paikoista. Kannattaa tykätä Libressen Facebook -sivusta, niin saat vinkkejä paikoista, joista voit löytää lippuja!

Tässä viimeisessä vaiheessa, palkintojahdissa, saatte  nyt yhden Pink Ticketin suoraan blogistani! Sinun tarvitsee vain napata koodi allaolevasta bannerista, ja syöttää kyseinen koodi kampanjasivulle eli tänne ja rekisteröityä Pink Ticket -kilpailuun, täältä! Helppoa, sitten olet mukana kilpailussa. :)  Esimerkiksi juurikin tuolta Libressen Pink Ticket -kampanjasivulta kannattaa etsiä niitä koodeja! Pink Tickettejä voi löytää myös muista Indiedaysin Inspiration blogeista, jotka ovat tässä kampanjassa mukana. Lippuja voi edelleen löytää myös Libressen pakkauksista ja koodin voi rekisteröidä kampanjasaitille 30.6. saakka.

Kopioi koodi: DIMHWO0KPC

Nyt vaan kaikki osallistumaan tähän huikean mahtavaan kilpailuun ja kisailemaan mitä parhaimmista unelmapalkinnoista! :) Tsemppiä kisaan!

P.S. Hei ja kannattaa muuten ladata myös Libressen kätevä PeriodiCal-sovellus puhelimeen, sen avulla pysyt paremmin kärryillä esim. kuukautiskierrostasi. :)Sis. mainoslinkkejä. Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Libressen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...