tiistai 14. toukokuuta 2013

Sign of summer

Hello, tässä maanantaipäivän asua! Tykkään itse tosi paljon tästä puna-nude-valko -yhdistelmästä mustien asusteiden kanssa. Mitäs mieltä te olette? :) Empä ole muuten pitkiin aikoihin pitänyt valkoisia housuja päälläni.. Tämä on selvä kesän (lähestymis) merkki!

Bleiseri ja laukku/ H&M, Toppi ja kengät/ Nelly.com, Farkut/ Second Handstore


Heippa!

23 kommenttia:

 1. Miks sä oot tollanen jäätävä hottis?! <3
  punanen ja valkonen on ihana yhdistelmä, tosi naisellinen ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos paljon, ihana Vilma!<3 :D Itse olet hottis! ;)

   Poista
 2. Ootpa upea! Hei miten ja millä oot tehny noi edellisen postauksen kiharat tai millä teet yleensä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, ihana anonyymi! :) Teen kaikenlaiset kiharat aina GHD:n suoristusraudalla, tai yhtälailla se on myös muotoilurauta. :)

   Poista
 3. Hyvä yhdistelmä ja oot tosi kaunis! <3 onko tossa bleiserissä olkatoppauksia? On niin kivan mallinen ja värinen et on ehkä pakko saada samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!<3 On siinä joo jonkinlaiset toppaukset, ja toi on tosiaan kivan mallinen ja halpakin oli. :)

   Poista
  2. Toppaukset ei silti vissiin tee mitään jäätäviä olkapäitä? :D Ainakin sulla näyttää hyvältä.. Osaatko sanoa löytyykö tuota H&M:n nettikaupasta, kun ite oon niin pieneltä kylältä ettei oikeen kauppoja löydy ja ei oo kauheeti mahollisuutta lähteekkään kauvemmas :D Yritin kyllä ite ehtiä, mut löysin vaan sellasia missä ei ollut nappeja ja tossa näyttää olevan :D Entä saanko vielä kysyä mitä kokoa tuo sulla on? :) Kun ite oon tämmönen melko pieni kokonen nii mahtaakohan näyttää tyhmältä mun päällä :D

   Sori romaanista ja kiitos paljon kun jaksat vastata! <3

   Poista
  3. Joo ei ne oo mitenkään semmoset hullun paksut, vaan sopivat. :D Mulla on tuo kokoa 34. Ite muistaakseni hankin tuon bleiserin varmaan joskus marras-joulukuussa, tässä sama malli: http://www.hm.com/fi/product/98799?article=98799-K , mutta eipä näköjään oo enää samaa punaista jäljellä. :/

   Mutta H&M:llä tosi usein on aina saman tyyppisiä bleisereitä, kannattaa aina välillä vaikka vilkuilla niitä jos sinne sattuis tulemaan sellasia. :)

   Poista
 4. Tää asu yhdistelmä on nii kiva! Ittelläni ollu päällä kans muutamaa otteeseen :) noi värit vaa nii sopii yhtee!

  VastaaPoista
 5. Terve! Mulla olis muutama kysymys noista sun kuvista... Miten saat noista vaakakuvista ja pystykuvista yhtä leveät? Entä miten noiden kuvien välinen rako on noin pieni? Itellä ne kuvat tulee aina isommilla väleillä ja kuvat on eri levysiä, vaikka kuinka yritän... Näyttää nimittäin paljon paremmalta noin aseteltuna!

  Ja joo, sulla oli myös valkosta kynsilakkaa nyt. Erittäin kiva! (Niin siis koko asun ohella ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Mää muutan kuvien leveydet aina saman kokoisiksi Photoshopilla. Ootko koittanut poistaa ne raot kuvien väliltä kun lisäät kuvia? :) Ite poistan aina ne välit kuvien väliltä ja se näyttää siinä tekstin kirjoitus vaiheessa siltä, että ne kuvat on toisissa kiinni, eli ei ole välejä ollenkaan. Mutta todellisuudessa niissä on ne pienet raot. Sitten kun tekstin julkaisee/esikatselee, niin silloin se muuttuu itestään tolleen, että kuvien rako on hyvin pieni. :)

   Toivottavasti tästä oli jotain apua, vaikka tosi epäselvästi varmaan selitinkin! :D

   Poista
  2. Niin ja sitten kun oon muuttanut kuvien koon Photoshopilla samanlevyisiksi, niin sitten kun lisään kuvat bloggeralustaan, niin siinä valitsen kuvien kooksi "alkuperäinen kuvan koko", niin silloin ne on just sen levyiset miksi oot ne muuttanutkin. :)

   Poista
  3. Huoh, en mä osaa... Tosin mulla on Picasa, ja vaikka osaan kyllä laittaa kuvat eri kokoiseksi, niin sillon se muuttaa sen koko kuvan tietyn kokoiseksi, en voi muuttaa erikseen leveyttä. Ja ne kokovaihtoehdotkin on vaan tietyt... Pistän kyllä "alkuperäinen kuvan koko" sitte sinne bloggeralustaan juu, ja oonhan mä kaikkea tässä nyt yrittäny kokeilla. Picasasta et varmaan osaa mitään sanoa? Ja joo, kuvat oon tajunnut kyllä ennenkin laittaa ihan kiinni toisiinsa, jolloin sen raon pitäisi olla tuollainen pieni. Ei tosi mulla. Ei siitä noin pientä rakoa tule. En voi ymmärtää, mikä tässä nyt mättää?!

   Huoh, vanhoilla tavoilla siis nyt mennään. Kiitti kuitenkin kun yritit neuvoa. :)

   Poista
  4. Heheh :D Kyllä Picasallakin pitäis pystyä muuttamaan, siellä on se "kuvanrajaus" ja siitä valikosta "lisää muokattu kuvasuhde", niin siinä pystyt määrittämään kuvan leveyden ja pituuden. Onkohan sulla bloggeralustassa joku erikoinen valmispohja, mikä vaikuttaa niihin kuvien väleihin, että niitä et pysty pienentämään? Mulla on malli Simple tässä. Muuta en nyt kyllä keksi. :)

   Poista
  5. Jee, sain noi kuvan välit pienemmäksi! Syy oli tosiaan siinä valmispohjassa :) Mutta tuo kuvien leveyden tutkinta vielä jatkuu, mutta enköhän mä vielä onnistu ;) Saan ne kuvat tosiaan tällä hetkellä kyllä pienemmäksi, mutta vaaka- ja pystykuvien leveys ei tuu samaksi bloggeralustassa, vaikka kuinka kokeilen kaikkia vaihtoehtoja... Mutta ISO kiitos ja kaukohalaus sulle, olit ihana kun neuvoit! <3

   Terveisin Tekniikan Ihmelapsi

   Poista
  6. Jee hyvä juttu, että sait! :) Etköhän sää vielä onnistu saaman myös ne kuvat samanlevyisiksi ;) Jos ei muuten onnistu, niin suosittelen hankkimaan Photoshopin. :) Tsemppiä!<3

   Poista
 6. Olin lukemas tätä postausta nii mun kaveri siin vieres sitte et "onks toi malli!!?" :D oot kaunis ♥ :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...