tiistai 14. toukokuuta 2013

Palkintojahti lähestyy!

Heippa! Tulin teitä muistuttelemaan käynnissä olevasta Indiedaysin ja Libressen huikeasta yhteistyökampanjasta, jossa olen mukana Indiedays Inspiration-bloggaajana. Eli kuten aikaisemmassa postauksessa teille kerroinkin, niin kyseessä on Libressen Pink Ticket -kilpailu, jossa etsitään Libressen pakkauksista pinkkejä lipukkeita ja kilpailun pääpalkintona on mielettömän upea shoppailumatka New Yorkiin! Huuuuhhuijjakkaa! Joka tytön suuri unelma, varmasti!

Kisa on siis edelleen käynnissä, mutta kilpailun viimeinen vaihe lähenee! Kisan viimeinen vaihe on nimeltään Online-lippujahti, jonka kautta voi löytää virtuaalisia Pink Tickettejä. Kannattaa nyt mennä rekisteröitymään kampanjasivulle sekä ehdottomasti tykkäämään Libressestä Facebookissa, sinne tulee tarkempaa tietoa tuosta palkintojahdista ja samalla voi osallistua kivoihin viikkokilpailuihin, joista voi voittaa lahjakortteja Nelly.comiin! Tykkäämällä et siis missaa mitään. :) Lähtölaskenta palkintojahdin alkamiseen löytyy tuolta kampanjasivulta.

Pysyt parhaiten kärryillä kilpailun uusista käänteistä tilaamalla Libressen uutiskirjeen, suoraan täältä! Klikkaamalla linkkiä ja sivun yläkulmasta tekstiä *Uutiskirje*, sieltä saat tilattua uutiskirjeen. :)

Kuvat: Weheartit.com

Mutta kuulkaas, nyt teillä on myös mahdollisuus voittaa Pink Tickettejä blogissani! Kommentoi tähän postaukseen perusteluineen ja sähköpostiosoitteella varustettuna:

Miksi juuri sinun pitäisi voittaa matka New Yorkiin ja saada tuo Pink Ticket? 

Osallistumisaikaa on torstaihin 16.5. klo 24.00 asti! 

Pink Tickettejä jaetaan kaikkien kampanjassa mukana olevien blogien lukijoille, joten toivon kovasti, että joku/jotkut teistä voittaa! Pistäkää siis parastanne ja kommentoikaa todella hyviä perusteluja! Onnea matkaan! :)

Valitsen 2-5 parasta kommenttia ja voittajista päättää Indiedays ja Libresse yhteistyössä. Jos joku teistä lukijoistani voittaa lipukkeen, ilmoitan siitä blogissani tiistaina 21.5.

Edit: Selvennykseksi vielä kaikille, eli blogissani arvotaan Pink Tickettejä, joilla pääsee mukaan kilpailuun, kisailemaan siitä Nycin matkasta! :) Tässä blogissa ei siis arvota sitä itse Nycin matkaa. :)Sis.mainoslinkkejä

3 kommenttia:

 1. En ole koskaan käynyt missään ulkomailla ja mielestäni Haaparantaa ei voi laskea tähän. Tiedän, että tuskin tulevaisuudessakaan tulen matkustelemaan paljon, joten heti kerralla tällainen isompi matka olisi upea! Lisäksi tuntuisi suhteellisen turvalliselta lähteä Jenkkeihin, sillä englannin kielellä pärjää. Olen tuntenut pientä katkeruutta siitä, että en ole ulkomaille päässyt, koska vanhempia ei kiinnosta reissaaminen. Opiskelijalla ei oikein ole varaa lähteä ulkomaille. Lisäksi pikkusiskoni on lähdössä kesän lopulla Italiaan moikkaamaan ystäväänsä, joka lähtee sinne au pairiksi. Olisi kiva edes jossakin asiassa laittaa vähän paremmaksi kuin pikkusisko, vaikka tokihan olisi mukava hänetkin mukaan ulkomaille ottaa.

  En tosiaan tiedä, pitäisikö tässä jonglöörata tai seisoa päällään, ennustaa korteista tai puhua auringonpilkuista, että edes joskus onnetar suosisi minua! Pelkään vain, että ainoaksi ulkomaanmatkaksi jää joskus tulevaisuudessa häämatka, jos edes sitäkään saa aikaiseksi varata! Laitan nyt varulta sähköpostiosoitteeni tähän, vaikka sitä ei ilmeisesti tarvinnut lisätä viestiin?

  kowalski1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. En ole ollut ikinä ulkomailla ,koska pelkään lentää ja olen todella herkkävatsainen.
  En ollut edes häämatkalla ,koska pelkäsin että matkarahat menee hukkaan jos olenkin matkalla kipeenä.
  Jos saisin ilmaisen matkan niin itse en häviäsi mitään.
  marika.loimulahti88@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Näin pikkulapsen yksinhuoltajana kaipaa välillä sitä omaakin aikaa, ja tuulettumista myööskin, ja niiden järkkääminen ei olekkaan ihan niin helppo juttu. Oon varmaan aina rakastanut matkustelua ja mulla olikin suunnitelmissa opiskella matkaoppaaksi ja muuttaa ulkomaille, mutta sitten sain tietää olevani raskaana joten oon unohtanut nuo suunnitelmat kokonaa; ei oikein onnistu pikkulapsen kanssa. Toki mä rakastan mun poikaa, enkä vaihtas mihinkään, mutta joskus sitä vaan kaipais omaakin aikaa ja sitä tietynlaista vapautta.
  Ja New Yorkin olisi ihan huippua päästä ! :--) ja eihän mulla varmaan ikinä, tai ainakaan moneen moneen vuoteen, olisi varaa itse lähteä. Sen verran kallis reissu ja ei tää kotona oleminen nyt niin tuottoisaa rahallisesti ole :D
  nothingbutahuman@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...