lauantai 18. toukokuuta 2013

Camo and lace

Siis nyt kesä!! Nyt on KESÄ! Mää en voi uskoa tätä todeksi, että kesä on viiiiimeinkin oikeesti täällä, sitä on odotettu niin kauan! Minä kruunasin itsekseni eilisen päivän kesän ensimmäiseksi päiväksi, ja tänäänkin on ollut ihan kunno helle. Ihanaa, rakastan niiiin kesää, olen nyt hirmu onnellinen. Kesä pamahti tänne sitten aivan yhdessä yössä, tuntuu hassulta yhtäkkiä pukea jotkut shortsit jalkaan kun samalla viikolla oon vielä kävellyt toppamaiharit tuolla jalassa. 

Tänään ehkä h-i-e-m-a-n tympäsi tehdä töitä sisällä, kun pihalla ihmiset käveleskeli puolialastomina jätskipallerot kourassa kuuman auringon alla! Mutta ei mua kauheesti jaksa haitata, enää pari viikkoa töitä ja sitten alkaa pitkä ihana kesäloma. ;) Sitten lähen kyllä reissailemaan!

Mutta niin, lupailin eilisen päivän asukuvia, tässäpä niitä nyt ois! Tämän asukokonaisuuden olin halunnut toteuttaa jo pitkään, mutta nyt säiden viimein salliessa, tarkeni tällaista päälle pistämään. Camoa ja valkoista pitsiä, I love it! 

Camotakki/  Nelly.com täältä! T-paita/ Ginatricot, Pitsihame/ DIY, Kengät/ Nelly.com täältä! Aurinkolasit/ IntersportSis. mainoslinkkejä

13 kommenttia:

 1. hienosti onnistuneita kuvia ! Asukin onnistunut ja siun hiukset! Upeeta!! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Aaa, anteeksi kauheasti! :D Näytti vaan noissa parissa kuvassa siltä

   Poista
 3. täydellinen asu ja täydellinen nainenn!<3

  VastaaPoista
 4. Taidat olla todella rakastaa itseäsi yli kaiken, kun tässäkin asupostauksessa pitää olla 19 kpl kuvia!
  Hyvän asupostauksen voi tiivistää muutamaan kuvaan! Kun olen lukenut blogiasi, niin minulle on tullut se tunne, että sinulle on tärkeää vaan se että sinusta on mahdollisimman paljon kuvia esillä. Ja tämä johtuu siitä, että sinulla on todella huono itsetunto.Ja voin sanua että se millä tavalla esittelet asuja näissä postauksissa on aika hutsumaista esim p.s i love fashion, starry eyes ja alexa dagmarissa asut tuodaan hyvällä maulla esille.
  Ja älä ota tätä kirjottamaani haukkumisena, vaan tällä sanomisella on se tarkotus että veisit blogiasi "aikuisempaan" suuntaan ja kasvaisit ihmisenä. Eiköhän se ole tuohon ikään jo mennessä hyvä jättää, nuo teini huulitörrö kuvat taakse ja siirtyä eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi, kiitos palautteestasi!

   Itseäni rakastan tietenkin, mutta en missään nimessä yli kaiken! Aika naurettavaa tulla ventovieraan väittämään totuuksia toiselle ihmiselle huonosta itsetunnosta ja ihmisenä kasvamisesta kuvien perusteella, jota ei tunne ollenkaan. Tosi harmi, että olet saanut minusta sellaisen itserakkaan kuvan, mutta sillepä en voi mitään! Se on sinun mielikuvasi.

   Ja pyydän anteeksi, kun tämä blogi ei olekaan samanlainen kuin yllä mainitsemasi muut "aikuismaisemmat" blogit! Minulla on oma tyyli ja oma tapana tehdä tätä blogia, jos se ei sinua miellytä, niin sinun ei todellakaan tarvitse tätä lukea. Kukaan ei pakota! Mielestäni voisit jatkossakin keskittyä lukemaan vaan niitä "aikuismaisempia" blogeja ja katselemaan itseäsi miellyttäviä, hyvällä maulla toteutettuja asukuvia.

   Miks kaikkien blogien pitäis olla just samanlaisia? Kysyn vaan..

   Poista
  2. Voi huoh mikä kommentti tolta anolta. Sun blogi on just omanlaine ja tosi kiva! Ja mä ainaki tykkään kattoo postauksia joissa on paljon kuvia, oli siinä sitten esim sama asu tai ei!

   Ja en ymmärrä tota aikusempaan suuntaan juttuu muutenkaan, eiköhän meil oo koko elämä aikaa olla aikusii nii miksei nyt vaa voi olla nuori ja näyttää "nuorekkaalta".

   Älä siis muuta tätä blogii mihkään sellaseen suuntaan mihin et ite halu, ite löysin tän blogin vast vähäsen aikaa sit ja oon jääny lukemaan. Pakko nyt viel sanoo et oot yli kaunis ja sul on tosi kiva tyyli! :)

   Poista
  3. Voi kiitos paljon sinulle tsempistä, ihana Rebecca! :) Oot kyllä aivan oikeessa tuosta aikuisuudesta, siihen on kyllä koko loppu elämä aikaa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...