perjantai 12. huhtikuuta 2013

Let's ride a bike

Jihuu kevät on täällä nyt viimein! Ulkona jopa oikeesti tarkenee nahkatakeilla, se on nyt virallistettu! Toppatakit saa jo onneksi heittää varastoon homehtumaan. Siitä tietää myös, että kevät on tullut, kun pihalla paska haisee ja kadut on täynnä kuralammikoita. Toivottavasti äkkiä menis tämä loska-vaihe ohi niin ei tarvitsisi kovin kauaa loikkia tuolla rapakoiden yli kengät märkinä. Harmi en omista kumppareita. Puhunko mää tosiaan täällä aina vaan säästä? Tosi kiinnostavaa..

Oisko teillä jotain toiveita, minkä tyyppisiä postauksia haluaisitte lukea täällä enemmän? :) Asupostauksia, kuulumisia, tavaroista juttuja, kotijuttuja, muoti/trendi-postauksia, kauneus/hiusjuttuja, shoppailuvinkkejä? Tai jotain ihan muuta kenties? Mistä sinä tykkäät? :)

Mulla kyllä on muutamia postausideoita, jotka ovat olleet mielenpäällä jo jonkin aikaa, mutta en ole vielä niitä kerennyt tekemään. :D Mutta tulossa on ainakin asiaa minusta itsestäni, minun ja J:n tarina sekä kevään ja kesän trendipostausta. :) 

Tässä vielä päivän asua! Nyt nukkumaan, öitä! Takki, farkut ja huivi/ Ginatricot, T-paita/ Disturb.fi, Laukku/ Aleksi13, Kengät/ DinSko

12 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) joo kaiken maailman trendi, hius, kauneus, asu ja shoppailu postaukset erittäin tervetulleita ;) shoppailu vinkkejä täällä tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Valkoinen kynsilakka on sikamagee!! Inspiroiduin nyt kyllä itekin :))

  VastaaPoista
 3. Siis onko toi kaikki tukka sun omaa? :) UPEET ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ei ne IHAN kaikki oo mun omaa tukkaa ;D Mutta kiitos! <3

   Poista
 4. Joku sellanen: hyvä kampaus arkeen ja sitten juhlaan! :)

  VastaaPoista
 5. tyylikästä tyylikästä niin kuin aina<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...