tiistai 23. huhtikuuta 2013

I need a Pink Ticket!

Heippa! Pääsin mukaan Indiedaysin ja Libressen huippuhauskaan yhteistyökampanjaan Indiedays Inspiration bloggaajana. Olette varmaan huomanneetkin sen hauskan TV:ssä pyörivän mainoksen, jossa tytöt kiljuu riemusta vessanpöntöllä? Kyseessä on siis äskettäin käynnistynyt huikea Libressen Pink Ticket -kampanja, josta voi voittaa shoppailumatkan New Yorkiin, siis NEW YORKIIN! Miettikää!


Minä olen aina iät ja ajat halunnut matkustaa New Yorkiin, se on varmasti ihan uskomaton paikka, kuulostaakin niin hienolta. Ja kukapa sinne ei haluaisi? Kaikissa leffoissakin aina hehkutetaan, että New York on kaupungeista parhain, siellä on kaikki mahdollista! Kuulostaa houkuttelevalta. :) Ah, voin vaan kuvitella niitä kaikkia ihania vaatekauppoja mitä se kaupunki on pullollaan, lukuisia herkkukahviloita ja ravintoloita, vilkasta yöelämää, upeat nähtävyydet ja ihmiset. Kyllä se kaupunki on vaan nähtävä ja koettava itse, edes kerran elämässään! Jos New Yorkiin on mahdollisuus voittaa ilmainen luksusmatka, niin silloin on kyllä aivan pakko koittaa onneaan. Ikinä kun ei voi tietää! Minähän sekoaisin onnesta, jos tuon matkan voittaisin..

Kuinka siis pääset havittelemaan itsellesi tuota mieletöntä pääpalkintoa? Sinun täytyy etsiä Pink Ticket-lipuke Libresse-pakkauksista! Pakkauksia löytyy eri myymälöistä ympäri Suomea, kannattaa kirjautua kampanjasivulle ja samalla katsoa tarkemmin tietoa myymälöistä, joihin extra Pink Ticket -lippuja on toimitettu, klikkaa täältä! Kun olet löytänyt lipukkeen, niin syötä koodi suoraan tälle samalle sivulle, niin olet mukana arvonnassa. Eli kaikki lipun löytäneet ja saitille rekisteröityneet ovat suoraan mukana arvonnassa :)Jos et kuitenkaan satu löytämään lipuketta Libressen pakkauksista, niin ei hätää, niitä voi myöhemmin löytää myös netistä! Silloin digitaalisella Pink Ticket-lipuilla finaaliin pääsevät 50 eniten lippuja rekisteröitynyttä ja parhaat perustelut kirjannutta osallistujaa. Silloin Sinun täytyy perustella mahdollisimman hyvin 30.6.2013 mennessä Libressen kampanjasivulle, miksi juuri sinun pitäisi voittaa matka kahdelle New Yorkiin.

Pääpalkintoja on jaossa kaksi: palkinto - Shoppailureissu New Yorkiin kahdelle hengelle. Palkinto sisältää lennot New Yorkiin ja hotellimajoituksen (5 yötä) sekä ”personal shopperin”. Arvo: 3000€ (lennot ja hotelli 1200€/henkilö, personal shopperin osuus noin 600€) 

Palkintoina jaetaan myös erisuuruisia lahjakortteja Nelly.comiin. Lahjakorttikin kyllä kelpais myöskin mulle, joo! Ihan huikeat palkinnot ovat siis tiedossa, joten kannattaa ihmeessä kipinkapin lähteä metsästämään niitä Pinkkejä tickettejä! Onnea matkaan!

Tähän loppuun vielä tämä hauska mainos. :D
2 kommenttia:

  1. Juu huhhuh ajattelin minäkin noista mainoksista :D Ja vielä shoppailupainotteinen reissu, ei terve. NY on varmasti paikka, että sieltä löytää aaaaivan kaikki mitä ikinä tarvii :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...