sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Today's outfit

Heippa kaikille! Miten teillä on viikonloppu sujunut? :) Ompa ollut laiska sunnuntai. Iiiihanaa oli nukkua pitkään, katottiin J:n kanssa romanttinen leffa, otettiin asukuvia pihalla (harmi kun kerkesi tulla jo pimeä) ja käytiin pitsalla. Kotona vahingossa kaadoin kuuman kahvin Jannen jalan päälle! :( Aina mahtuu jotain dramatiikkaa jokapäiväiseen elämään. 

Hello everyone! How was your weekend? :) I've had a lazy Sunday. It was so wonderful to sleep late. We watched a romantic movie with J, we took outfit pictures in the yard (so shame, there was come dark already), then we went to eat pizza. At the home, I poured a hot coffee on top of Janne's leg accidentally. :( There will always fit something dramatic to daily life.


Tällaista oli sitten tänään päällä!

I was wearing this outfit today!

Camo jacket/ Nelly.com, Sweater/ H&M, Jeans, scarf/ Ginatricot, Bag/ Aleksi13, Shoes/ Jeffrey Campbell, Freda Shoes

Nyt mää lähen iltalenkille, heippa! :)

Now I will go to run, bye! 

23 kommenttia:

 1. Ihana asu :) tahdon sun hiukset !

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Nuo kengät on kyllä jotenki jännät ja passaa sulle kyllä tosi hyvin! :) harmi ku ite oon jo valmiiksi pitkä niin jos laitan korkoa niin oon saman mittanen tai pitempi ku poikakaverini.. :D korkokenkiä mulla kyllä on mutta käyttö on aika vähäistä just pituuden takia.. :D että jotain hyötyä siitä on, että on hieman lyhyempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, on hyvä olla lyhyt kun voi huoletta käyttää korkokenkiä. :D Mutta mun mielestä ei sillä pituudella ole väliä, vaikka olis kaksmetrinen, jos kuitenkin tykkää ja haluaa käyttää korkkareita. ;) Sitten vaan jääköön ne miehet lyhyemmiksi, ei voi mitään! ;D

   Korkkarit vaan rohkeesti jalkaan ja menoksi! :)

   Poista
  2. Niihän se kyllä on ;) se vaan, että oman ukkelin mielestä se tuntuu vähä hölmöltä, kun on tottunu siihe, että oon lyhyempi mutta iteppä on korkkareita mulle hankkinu! :D eli en ota valituksia kyllä jatkossa siltä vastaan :D kävelkööt yksin jos ei pitkä seura kelpaa :D

   Poista
  3. Heheh, sitte vaan miehellekin ne korkkarit jalkaan niin johan ollaan taas tasoissa! :D Haha

   Poista
 4. ihan täydellinen asu!! love it (: en oo ikinä kylläkään nähnyt huonoa asua täällä sun blogissas! ;D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, voi kiitos paljon Vilma! ;D Piristit mun iltaa!<3

   Poista
 5. Upee asu!! Ja oot todella kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Kuinka pitkä oot :)?

  VastaaPoista
 7. Kyllä noi mörkökengät on ihan kauheat. Korkkarit on eri asia kuin Lordin asusta varastetut puujalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah repesin!! :D Totta, nuohan on niin kuin Lordilta varastetut kengät! :D On ne minunkin mielestäni hiukan oudot ja rumat myöskin, mutta kiehtovat! Tykkään niistä silti!! :)

   Poista
 8. Sun hiuksia voi vaan ihailla joka kuvissa<3 kirjotan aina vaan kommenttia sun hiuksista,toivottavasti ei ala kyllästyttämään :D ne vaan on niin perfect. Ja nuo kengät näyttää aika hyviltä tässä asussa,vaikka muuten ne on aika "massiiviset".Mutta sopiikin sulle oikein hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiitos ihana, ei tietenkään kyllästytä!<3 Itselläni on tällä hetkellä pientä hiuskriisiä yllä, mutta ihana kun toisetkin tykkäävät. :)

   Poista
 9. Nuo kengät on kyllä jtn iha järkyttävää. Kaukana tyylikkäästä. Sinä oot kaunis nainen :)

  VastaaPoista
 10. Koska oot ostanu ton huivin? Saakohan vastaavaa mistään?

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no ei siitä kyllä ihan hirveen kauaa ole, muistaakseni joskus tammikuussa Ginan alemyynneistä. :)Kannattaa käydä sieltä kattelemassa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...