keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Boozt.comin ihanuuksia!

Pitkästä aikaa selailin varsin Boozt.comin valikoimaa ja sieltähän löyty oikeesti vaikka mitä ihanaa! Paljon oli varsinkin tosi suloisia neuleita ja puseroita, mitkä kiinnittivät minun huomioni. Päätinpä sitten koota tällaisen kollaasin omista suosikkituotteistani Booztin valikoimista! Tässä ei ole läheskään kaikki mitkä olisin tähän kollaasiin halunnut, mutta ainakin nyt muutamia. Minusta nämä tuotteet ovat a-i-v-a-n ihania! :) 

Näistä ihanuuksista oikeastaan tarvitsisin haluaisin kaikki nuo itselleni! Tästä kollaasista näitä tuotteita pystyy myös helposti yhdistelemään keskenään ja näistä saisi kivoja asukokonaisuuksia aikaiseksi, vai mitä?

Löytyykö omaa lempparia? :)
1. Rokkaava nahkatakki, Täältä! 2. Näyttävä Statement-kaulakoru, Täältä!  3. Tyylikäs harmaallerattu bleiseri, Täältä! 4. Viehättävä pitsinen peplumtoppi, Täältä! 5. Ihana pusero, jossa olkapäissä niittejä, Täältä! 6. Täydellinen musta nahkalaukku, Täältä!  7. Suloinen niitti-collegepaita, Täältä! 8. Katseenvangitseva upea rannekoru, Täältä! 9. Kimaltavat farkkupökät, Täältä! 11. Sporttiset kiilakorot, Täältä! 12. Täydellinen raitapaita, Täältä!
Sis. mainoslinkkejä

6 kommenttia:

  1. Ompa kyllä ihania, et kyllä höpöjä puhu! :) Omat lempparit on nuo molemmat niittipaidat ja nuo housut! Aah <3

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo peplum-pitsitoppi! :)

    VastaaPoista
  3. Määki tahon noi kaikki vaatteet! Tuli hirvee himo lähtä shoppaamaan :D !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...