maanantai 7. tammikuuta 2013

The New Year's Eve

Uusi vuosi vietettiin Virpiniemessä mökkeillen, kuunnellen hyvää musaa ja syöden lihapullia ja nakkeja perunasalaatin kera. Käytiin myös ampumassa muutamat raketit. Oli huippukivaa! Tinoja ei sitten muistettu yöllä valata, kun ruvettiin sitten tanssimaan ihan raivopäsesti koko loppuillaksi. Valettiin ne sitten J:n kanssa kotona seuraavana päivänä hellan päällä. En tiedä mitä se mun tina oli esittävinään, mutta ainakin se oli monessa eri kappaleissa ja niiden pinnat oli aika röpelöisiä. Se varmaan meinaa rahaa. Toivon ainakin niin! Kiirettä ja rahaa, niin minä sen tulkitsin itselleni.  

We celebrated The New Year's evening at my cousins cottage in the Virpiniemi. We spent the evening  by listening good music, eating meatballs and sausage with potato salad. We also went to shoot a few rockets. We had great and awesome evening! We didn't remember to melt tin shoes at night, because we started to dance like crazy through the rest of the evening. So next day we melted those tin shoes at home with J on the stove. I don't know what my tin was trying to appear. But at least it was in many different pieces, and their surfaces were rough and spotty. It's probably gonna mean some money for next year. I hope so! Hurry year and money, that's how I interpreted it to myself.

Uuden vuoden napostelupöytä; itsetehtyjä lihapullia, keitettyjä nakkeja, perunasalaattia, dippikasviksia, patonkia ja ruissipsejä. 

The New Year's snacktable; homemade meatballs, boiled wieners, potato salad, dip vegetables, French loaf and rye crisps.  

Namu <3
Yritin ottaa meidän isosta ja mahtavasta raketista kuvaa, mutta se ei ollutkaan niin iso ja mahtava! Hieno se oli kuitenkin. :)

I tried to take a picture of our big and awesome rocket, but it wasn't so big and awesome! However it was alright. :)

Mentiin nuo raketit ampumaan Virpiniemen rantaan ja sieltä oli mahtava näky, kun oululaiset ampu rannan toisella puolella sadoittain raketteja. Ne näkyi aika pieninä meille kun oltiin niin kaukana, mutta oli tosi hienon näköistä!

We went to shoot those rockets to Virpiniemi's beach and the view was spectacular, when the people of Oulu shooted hundreds of rockets on the other side of the beach. Those rockets seemed quite a bit small for us because we were so far away. But it looked so lovely!

Minä ja Noora <3
Me and my cousin Noora <3

Heheh, sori tuommonen hymynaama. :D
Heheh, sorry about the smile face. :D
Girls girls <3

Semmonen UV meillä oli! Miten teillä? :)

So that kind of New Year we had! How was yours? :)

12 kommenttia:

 1. Siun hiukset on vaan niin upeet! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulosti tosi kivalta ! :) rakastan sun hiuksia <3

  VastaaPoista
 3. Haluaisin ittellenikin tollaset hiukset, aivan upeet!<3

  VastaaPoista
 4. Mulla on eilisestä asti tehny mieli noita herkkuja.. :DD Ihanan näköstä! Tykkään ite syödä viikonloppusin aina vähän jotain erityistä niin tästäpä saan matkittua :D Ja kaunis oot of course!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Eikun herkuttelemaan vaan! ;)

   Poista
 5. Mistä toi sun takki on? Onko siitä parempia kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, se on mun omatekemä takki! :D Enpä oo vielä julkaissut siitä täällä tarkempia kuvia.

   Poista
 6. No sitte pitää julkasta ja ommella mullekkin tollanen! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...