tiistai 22. tammikuuta 2013

Something what I'd like to get

Tällä hetkellä mieleni halajaa vain yhtä asiaa...Takkia nahkahihoilla! Tämä trendi on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt olen hiljalleen alkanut lämpeämään kyseiselle trendille. Nyt olen sitten siihen tosissaan ihastunut ja kovasti haluaisin takin nahkahihoilla! Nahka jatkaa voittoputkeaan kuumimpana trendinä myös pitkälle keväälle ja kesälle, joten tällainen takki on aivan must-have! Kelpuuttaisin mielelläni itselleni tuommoisen mustan villakangastakin ja sitten vähän kevyemmän army-takin kevääksi. Voi eiii...Nyt on pakko saada! 

Nelly.comin valikoimista katselin näitä takkeja ja sieltä löytyi täydellisiä ehdokkaita! Tuon ihan ensimmäisen takin tuosta haluan, kiitos! Täydellinen 

Currently I'd like to get the jacket with leather sleeves! This trend has been on the top for quite some time but only now I've started liking it. Now I'm really in love with it and I want to get the jacket with those leather sleeves!  I would be happy to take that black wool coat and that lighter army-jacket for spring. Oh god...Now it's must-have!

I checked from Nelly.com's range and I found from there perfect candidates! I want that first one, please! It's perfect 


1. Gritta Coat here! 2. Natuka Jacket here! 3. Army Peace Jacket here! 4. Feld Coat here


Sis. mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama juttu! Just muutama päivä sitten lämpenin nahkahihatakille, kun näin jossain kuvan ja tuli sellanen olo että pakko saada!! :) Ollaanhan me vähän jälessä heh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo no sanos muuta! :D Monesti aina käy silleen, että lämpee uusille trendeille vasta vähän jälkijunassa. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...