tiistai 8. tammikuuta 2013

My diet


Nyt on kova into päästä timmiin kuntoon! Tarkoituksena polttaa ylimääräiset rasvat pois, hiukan laihtua ja saada lihaksia kroppaan. Jotta kehon muokkaamisessa onnistuu, täytyy ihan ensimmäiseksi laittaa ruokavalio kuntoon. Fakta-asiahan on se, että 80% kehonmuokkauksesta tapahtuu ruokavalion avulla. Pitää siis syödä oikein, että rasva roihuaa ja lihakset kasvaa!

Mitä nyt olen fitness-lehdistä lukenut ja muualta mediasta seurannut, niin aikalailla ne ruokavaliot näyttää joka paikassa suurin piirtein tältä (alempana), mitä pyrin nyt itse tiukasti noudattamaan. Oikeastaan olenkin jo pitkään pitänyt tämän tyyppistä terveellistä perusruokavaliota itselläni yllä, tavallaan sellaisena tukipilarina, jota olen pääsääntöisesti pyrkinyt noudattamaan.

Aina en ole kuitenkaan välittänyt syödä sen mukaan ja olen saattanutkin mutustella silloin tällöin mitä vain haluan. Varsinkin nyt joulun aikaan tuli syötyä ihan miten sattuu ja vähän mitä sattuu. Se myös tuntuu ja näkyy, hyi! Alkaa oikeesti ihan ällöttää semmonen "päätön" syöminen, jossa ei ole ajateltu niitä aterioita ollenkaan. Mulla tulee aina semmonen etova olo siitä, jos esimerkiksi mulla on ollut semmonen vähän "lepposampi kausi", että oon antanut itselleni luvan syödä mitä haluan (mutta kohtuudella kuitenkin) ja milloin vain haluan ja sitten vielä kaupanpäällisiksi olen liikkunutkin todella huonosti! Se alkaa pidemmän päälle kyllästyttämään ja ennenkaikkea väsyttämään semmonen elämäntapa!

Kyllä minä oon sitä mieltä, että ateriat kannattaa suunnitella etukäteen ja panostaa laadukkaisiin ruoka-aineisiin.

Pyrin syömään päivän mittaan 5 pientä ateriaa, eli noin 2-3 tunnin välein. Näin aineenvaihdunta pysyy käynnissä ja se puolestaan auttaa laihtumaan. Lisäksi juon päivässä 2-4 litraa vettä. Tämä ei ole ainakaan minulle mikään ongelma, olen ottanut runsaan veden juomisen tavakseni jo vuosia sitten. Siitä onkin kehittynyt semmoinen pienimuotoinen riippuvuus... :D

Tässä sitten tämä ruokavalio, jonka mukaan syön:
Here is my diet:

Aamupala

250g maitorahkaa (maitorahkan sekaan laitan yleensä pienen lorauksen sokeroimatonta mehukeittoa) tai 2 munan valkuaisesta valmistettu munakas tai 40g kaurahiutaleita
100g mustikoita
2 rkl pellavansiemeneniä
kuppi vihreää teetä
kuppi kahvia

Lounas

100g kanaa tai 100g naudanlihaa max 10% tai 100g kalaa
200g vihanneksia vapaavalintaisesti
25g rasvatonta raejuustoa
5g oliiviöljyä kastikkeeksi

Välipala

1 kpl proteiinipatukka tai proteiinipirtelö (Fast Dietmix 40g) tai 250g maitorahkaa + 100g mustikoita tai muita marjoja tai 100g raejuustoa ja omena

Päivällinen

100g kanaa tai 100g naudanlihaa max 10% tai 100g kalaa
2 viipaletta täysjyvä/ruisleipää + levitettä ja 4 siivua kalkkunaleikkelettä tai 40g riisi tai 40g pastaa tai 170g perunaa
200g vihanneksia vapaavalintaisesti

Iltapala

250g maitorahkaa + 150g mehukeittoa tai 100g pakastemarjoja
(yleensä laitan hiukan molempia, sekä mehukeittoa, että marjoja)
tai 150g raejuustoa + pienilautasellinen kurkku- ja porkkanalohkoja
20g pähkinöitä, mieluiten manteleita
kuppi vihreää teetä

Palautusjuoma (mikä juodaan heti välittömästi treenin jälkeen)
40g Fast Dietmix


Yritän sisällyttää jokapäiväiseen ruokailuun varsinkin parsakaalia ja paljon chiliä.
Olen joskus myös ottanut päivittäin rasvanpolton tehostamiseksi semmosia rasvanpolttokapseleita ja vahvoja vihreä tee kapseleita. Pitäisi taas hankkia sellaiset purnukat, ne nimittäin oikeasti tukevat ja tehostavat dieettiä! Mutta eivät ne ole kuitenkaan välttämättömiä.

Vinkkinä! Tässä on ainakin pari tuotetta, joita olen itse käyttänyt ja todennut ne oikeasti toimiviksi! Eli suosittelen. :)

Leader Vahva Vihreä tee muun muassa rasvanpolton nopeuttamiseen!
Kliinisissä kokeissa todettu kiihdyttävän aineenvaihduntaa jopa ilman rasitusta!
Tuotteen voit tilata täältä!
Chili Burn on ravintolisä, mikä sisältää tehokkaita, erityisesti rasvan palamiseen vaikuttavia ainesosia. Ei pelkästään polta kaloreita, vaan on myös hyväksi vatsalle ja vähentää huomattavasti ruokahalua!
Tuotteen pääset tilamaan täältä!Muita tehokkaita rasvanpolttajia löydät täältä

Hei niin ja muistutukseksi, ois ihan hirveen kiva minusta, jos kävisitte vielä heittämässä niitä kysymyksiänne Tähän postaukseen! :) Ihan mitä vaan päähän juolahtaa ja vaikka ihan vain huvin vuoksi! Pyrin vastailemaan niihin huomenissa.


//I'm keen to get into a good shape! The purpose is to burn fat, lose weight and get muscles. If you want to get results, the first thing is that you have to put the diet in order. The fact thing is that 80% of body modification occurs through diet. So keep eating right, that burns fat and muscles will grow!

I've read a lot of fitness magazines and followed the rest of the media that every diet seems a pretty much more or less like this (below), what I'm trying to strictly to follow now. Actually, I've started to kept this type of basic healthy diet to myself a long time ago. It has been as a kind of buttress to me, which I've tried to follow as a rule. 

In my opinion you should plan your meals in advance and invest in high-quality food.

I'm trying to eat 5 small meals during the day, about every 2-3 hours. So your metabolism is active and that will help you lose weight. In addition, I drink 2-4 liters of water a day. This is not a problem for me, I've gotten into the habit of drinking a lot of water several years ago. It has grown into a small-scale addiction ... : D


Breakfast

250g curd ( I generally mixed curd among a small glob unsweetened juice soup) or 2 egg omelette made ​​of egg white or 40g of oatmeal
100g blueberries
2 tablespoons linseed
a cup of green tea
cup of coffee

Lunch

100g chicken or beef 100g up to 10% or 100g fish
200g of vegetables free choice
25g fat-free cottage cheese
5g sauce of olive oil

Snack

1 protein bar or protein shake (Fast Dietmix 40g) or 250g curd + 100g berries or 100g cottage cheese and an apple

Dinner

100g chicken or beef 100g up to 10% or 100g fish
2 slices of whole wheat bread / rye bread + margarine and 4 slices of turkey or 40g rice or 40g pasta or potatoes 170g
200g of vegetables free choice

Supper

250g curd + 150g juice soup or 100g berries
(usually I put a little bit of both, as well as juice, soup, and berries)
or 150g cottage cheese + a small plate of cucumber and carrot blocks
20g nuts, preferably almonds
a cup of green tea

Recovery drink (which is drunk as soon as immediately after training)
40g Fast Dietmix


I try to include especially broccoli and a lot of chili in my daily meals.
I've also taken on a daily basis to enhance fat burning capsules and strong green tea capsules sometimes. I should buy again those capsules, in fact they are really support and enhance the diet! But they are not essential.

A tip! Here is at least a couple of products which I've used and found them to be really effective! I recommend. :)//

Hey and by the way! I remind you to go to throw for me some your questions to This post!  It would be really nice for me! :) Just ask anything what pops into your head, and even just for fun! I will answer them tomorrow.

Sis. mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. 2-4 litraa vettä päivässä kuulostaa ihan kamalalta:D ite pystyn hädin tuskin juomaan litraa..tulee aina juotua jotain muuta jne.Ehkä pitäis yrittää tsempata tässä,joisi edes sen litran päivässä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia, että juo sen verran mitä pystyy :) Kannattaa kuitenkin yrittää ja muistaa juoda sitä paljon, ajan mittaan siihen tottuu. :)

   Poista
 2. Näyttäis ruokavalio justiinsa niinku pitäiski olla, ja sulla on hyvä asenne! Että ei tyyliin kolmea hernettä päivässä.. :D tuli mieleen, että ananas on tosi hyvä nesteenpoistaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiitos! Täytyy syödä kunnolla, että laihtuu ja saa tuloksia! :D
   Hei tuo on muuten aivan totta! Ananas on mielettömän hyvä ja se onki mun lempparihedelmä (tuoreena tietenkin)! Unohdin sen vaan kokonaan kun en ole sitä syönyt pitkiin aikoihin :D hehee

   Poista
 3. Oiiii jään seurailemaan blogiasi nättimys! :)

  xx Natalie

  VastaaPoista
 4. Missä vaatekaupassa olet töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti halua sitä paljastaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...