perjantai 11. tammikuuta 2013

Answers to your questions!

Why did you start blogging?
Miksi perustit blogin? (samaa kysyttiin pari kertaa)

I love so much fashion, clothes and dressing up! I wanted my own place, where I could put together things of fashion, my own style, also of myself, my doings and other hobbies. I missed to my life something completely new content, that's why I set up this blog. I dreamed of my own blog for a very long time before, then finally I set up this.

Rakastan vaan niin paljon muotia, vaatteita ja pukeutumista! Halusin oman paikan, johon voisin koota asioita muodista, tyylistäni, myöskin itsestäni, tekemisistäni ja muista harrastuksista. Kaipasin elämääni jotain aivan uutta sisältöä, siksi perustin blogin. Haaveilin omasta blogista tosi kauan, ennen kuin sitten viimein perustin tämän.


Whats your fav blog? 
Suosikki blogisi ja miksi? (mainitse vain 1 :D ) tätä kysyttiin myös muutaman kerran

Umm, I've many favorite blogs, but if I have to mention only one, it is Kenzas. I really like  Kensa's style , I get a lot of inspiration for her. And anyway, she is just so incredibly beautiful. :)

Hmm, mulla on moniakin lemppari blogeja, mutta jos vain yksi täytyy mainita, niin se on Kenzas. Tykkään tosi paljon Kenzan tyylistä, saan siitä paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Ja muutenkin se on vaan niin mielettömän kaunis. :)


Where are you from?
Mistä olet kotoisin?


I'm from Finlad and I was born in Oulu, where I've lived all my life.
Ihan Suomesta kotoisin ja paljasjalkainen oululainen.

Miten kuvailisit tyyliäsi 3 sanalla? :)

Rock chic, boheemi, trendikäs :)


Kuinka monta läheistä ystävää sulla on?


Sanoisinko että mulla on noin 4 läheistä ystävää: poikaystävä, mun sisko ja pari muuta kaveria. Tietysti mun kaikki perheenjäsenet on mulle tosi läheisiä ystäviä myöskin. :)


Kauan oot seurustellut poikaystäväsi kanssa,kauan ootte asunu yhdessä?


Meillä tulee J:n kanssa tässä kuussa 4 vuotta täyteen. :) Yhdessä ollaan asuttu noin 2,5 vuotta.

Mikä on luotto meikkituotteesi,jota ilman et pärjäisi?

Hmm.. Aurinkopuuteri taitaa olla mulle meikeistä se kaikkein tärkein, jota ilman en vois olla. En voi kuvitellakaan meikkiä ilman aurinkopuuteria. :D Mulla välillä aina vaihtelee ne meikkien tuotemerkit, joita käytän, mutta tällä hetkellä mulla on käytössä Maxfactorin Bronzing Power, joten sanotaan vaikka sitten se.


Suosikki leffa? Millasista elokuvista yleensäki pidät?

Kaikki Twilight-osat on mun lemppari elokuvia! Rakastan niitä hulluna! :) Oon huomannut itsessäni sen, että tykkään ehkä eniten just fantasia-elokuvista. Sellasista jotka on hyvin toteutettu! Avatar tulee kakkoseksi noiden Twilight-leffojen jälkeen.


Onko sulla joitain fobioita?

No eipä oikeastaan. Muuta kuin se että pelkään vähän elektroniikka-laitteita. :D Mutta se ei oo mitenkään paniikin omaista.


Mitä asiaa odotat tällä hetkellä eniten?

Kesää ehdottomasti! :) Ihanaa!

Kesän 2013 suunnitelmat?
En ole varsinaisesti suunnitellut vielä mitään kesäksi. Mutta joku reissu olisi kiva tehdä ainakin! Maata mahdollisimman usein rannalla ja ruskettua pavuksi.

Mitkä/millaiset asiat saavat sut raivon partaalle?

No se jos joku tulee sanomaan mulle, että mitä mun pitäis tehdä tai että mitä mä en sais tehdä mun omassa elämässäni! En oikeesti voi sietää sitä, että joku tulee mua neuvomaan tai määräilemään. Minähän teen omalla elämälläni mitä haluan! :D 
Ja ehkä se vähän ku J ei ikinä siivoa. :D hahah

Missä käyt laittamassa hiuksesi ?

Studio Primaverassa täällä Oulussa.


Minkälaiset pidennykset sulla on ?

B*LONG:in teippihiuspidennykset. :)


-ja kuinka usein niitä huollat ? - paljonko huolto maksaa ?


Noin kahden kuukauden välein, ja noin puolen vuoden välein vaihdan uusiin. Mun kaveri laittaa aina mun hiukset tuolla Primaverassa ja veloittaa siitä noin 70e, mutta se on kaverihinta mulle! Normaalistihan ne maksaa paljon enemmän. :)


Lempi vaatekauppa?

Topshop vaikka en ole sieltä vielä ikinä mitään ostanutkaan. :) Ja vaikka mitä muita!


Lempi ravintola jossa mieluiten syöt?

Amarillossa ja Hai Longissa. Rakastan mausteisia ruokia tosi paljon!


Onko sulla tyyli ikonia ?

Eipä oikeastaan ole ketään yhtä tiettyä. :)


Vaatekappale jonka ehdottomasti haluisit tällä hetkellä ?

Mmm no mää haluaisin mieluummin kengät ja ne on Jeffrey Campbellin Spiket! :) Vieläkään en ole niitä saanut!


Mikä ärsyttää blogeissa?


Jatkuva mainostelu. Ja sitten semmonen, että joka postaus on yhtä juhlaa ja luksusta: jee kaikki on niin ihanaa ja ihquu hihihiii! Ja semmonen, että joka päivä syödään mässyä ja kaikkia trendiherkkuja. Ällöttävää. :D Sitten en myöskään pidä siitä, jos bloggaaja kertoo ihan kaikki tekemisensä tyyliin vessassa käymiset, heräämiset ja syömiset ynm. joka ikiseltä päivältä ja kellon ajatki niihin vielä päälle. Multa loppuu mielenkiinto sellasiin blogeihin. En mää tosiaankaan halua tietää bloggaajasta kaikkea. :D Kiitos ja anteeksi! Ei ole tarkoitus loukata ketään. :)

Lempi muoti-ilmiö?


Jaa-a. Tähän en kyllä osaa nyt vastata :D

Mitä et ikinä pukisi päällesi? :) <3


Tulee vaan mieleen, että mitäpä mä en pukis päälleni, tykkään niin paljon eri tyyleistä. :D Mutta aito turkis on sellanen jota en vois pukea päälleni. 

Oletko luonteeltasi enemmän "parisuhde-ihminen" vai nautitko myös sinkkuajoistasi?

Ehdottomasti enemmän parisuhde-ihminen. Tuntuu, että siitä on niin kauan aikaa kun oon viimeksi ollut sinkku, että ei oikeen muista millasta se on. :D Mutta joo kyllä mää otin kaiken ilon irti silloin sinkkuajoiltani. :D

Onko ihmisillä sinusta usein väärä käsitys ulkonäön perusteella jos ei tunne?

En tiedä, voi hyvinkin olla. Eipä ole kovin moni tullut ainakaan tunnustamaan. :D Kerran yks tyyppi sanoi, että musta vois luulla päälle päin, että oon sellanen nokka pystyssä kulkeva, toisia ihmisiä nenänvarttapitkin katteleva ihminen (voin sanoa, että en todellakaan ole!), mutta että olenkin tosi maanläheinen ja lämmin ihminen. Minusta se oli ihanasti sanottu. :)

Minkälaisiin naisiin/miehiin kiinnität huomion esim. baarissa?


No kyllähän sitä väkisinkin kiinnittää huomiota kauniisiin ja komeisiin ihmisiin. :D Sellasiin yleensäkin, jotka ovat pukeutuneet tosi tyylikkäästi. 

Tutustutko helposti uusiin ihmisiin?


Hmm no en erityisen helposti kylläkään, miten sen nyt ottaa? Tietysti helpommin esim. jossain pienemmissä bileissä tai tapahtumissa. 

Mistä piirteistä et tykkää muissa ihmisissä?

Omahyväiset, kateelliset ja sellaiset, jotka eivät osaa ottaa muita ihmisiä huomioon tai jotka käyttäytyvät muuten vaan epäkohteliaasti toisia kohtaan. En voi sietää. Sitten semmonen, että puhua käläkättää toisten päälle. Ja marttyyrimaisuus. Ja ja ja :D Sekin ärsyttää ihmisissä, jos niitä vaikka kehuu, niin ne ei voi vastata siihen, että kiitos! Onko kovin vaikeeta sanoa noin pieni sana, jos joku viitti sua kehua? Keksisin vaikka millä mitalla näitäkin taasen heheh. :D

Jos voisit matkustaa mihin maahan vain, mikä se olisi?

Kyllä mää thaimaaseen matkustaisin. :)

Jos saisit max. 500e käytettäväksi laukkuun, mikä se olisi?


Michael Korsin Hamilton Toten. Oon sitä halunnut jo kauan!

Vaate/asuste kappale mistä et luopuisi?


Mun Jeffrey Campbellin Lita kengistä! Ne on kaikkein rakkaimmat, mitä mulla on. <3 Siis vaatteista/asusteista/kenkistä! :D

Vuoden 2012 paras hankinta?¨

Heh, no kyllä ne on nuo äsken mainitsemani JC:n kengät. :)

Vuoden 2012 paras muisto?


Ehdottomasti se kun näin ensi kertaa siskon tyttöni ja minusta tuli täti. <3

Minkälaisia blogeja tykkäät lukea?

Sellasia, joista saa paljon inspiraatiota puketumiseen ja joissa kuvat ovat isoja, laadukkaita ja tarkkoja. Tykkään luonnollisestikin sellasista blogeista, joissa sillä bloggaajalla on samanlainen maku pukeutumisen suhteen kuin minullakin. :) Persoonallisen kirjoitustyylin omaavia blogeja on hauska ja mielenkiintoista lukea. :) 

Lempiravintolasi Oulussa?

Hai Long, Amarillo ja Kauppuri5. Hai Longissa tulee käytyä kaikista eniten. :)


Kiitokset kaikille kysyjille! <3

Thanks to all who asked! <313 kommenttia:

 1. hei muru ihania vastauksia <3

  mulla on sulle kysymys kun oot yks tyylikkäimmistä ihmisistä jonka tunnen, ja tykkän sun tyylistä ihan sairaasti.
  niin että kun aattelin meidän dubain matkalta ostaa kaikkia kevät + kesävaatteita, niin mihin kannattaisi sun mielestä panostaa? mitä värejä, kuoseja, tyylejä jne tulee oleen nyt keväällä ja kesällä sun mielestä in?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei muru ja paljon kiitoksia ihanasta kehusta!<3 :)

   No kirkkaat tropiikin värit tietystikin, erityisesti oranssi! Räikeät kontrastit väreissä, 70-luvun tyyliset vaatteet ja värit, nuden eri sävyt ja puhdas valkoinen, jäätelöpastellit, raikkaat hedelmäkuosit, mustavalkoisuus, graafiset kuosit, erityisesti raidat, kirjavat ja näyttävät korut, röyhelöt ja pitsi.

   No siinä nyt oli jotakin ainakin. :D Minä panostaisin ainakin kirkkaisiin väreihin, värejä on ihana käyttää ja hauska yhdistellä kesällä. :) Eli ainaskin jotain värikkäitä kesämekkoja, hameita ja koruja. Nuo hedelmäkuosit kuulostaa kans aika söpöltä, joten joku semmonen toppi esimerkiksi. :) Sitten jotain kivaa raidallista myöskin: bleiseri, mekko, housut tai vaikka toppi!

   Toivottavasti tästä oli jotain apua. :) Sieltä Dubaista varmasti löytää vaikka ja vallanmitä! Huippua reissua sinne! <3

   Poista
  2. KIIITOS MURU <3

   nää vinkit oli kullan arvoiset!! itseeni iskee varsinkin noi värit ja isot korut, pitsi ja röyhelöt jes - näitä ainakin metsästämään!!:)) kiitos hirveästi, senkin ihanin!!

   Poista
  3. Ole hyvä vaan, kiva jos auttoi jotenkin! :) <3

   Poista
 2. Mulla olis haaste sulle, mutta teitkin näköjään jo tämmösen kysymys-vastaus painotteisen postauksen.. :) joka tapauksessa, jos innostut vielä tähän, niin http://ikuisuusproject.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  Oon koukussa sun blogiin, tää on tosi kiva! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyy voi kiitos paljon kehusta sekä haasteesta! :)

   Mulle on varmaan heitetty tuo sama haaste jo muutamaan otteeseen, enkä vieläkään ole saanut sitä aikaiseksi tehdä heheh. :D Ehkä mää joku päivä sen sitten teen, saa nähä! :)

   Poista
 3. You look so pretty! Great blog!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  VastaaPoista
 4. Moikka! En tiedä miksi mutta tällä sun blogilla on tosi piristävä vaikutus mihin. Kiitos siis siitä=D ja osuit niin naulan kantaan tossa elämä on luxusta- blogi jutussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon, mukava kuulla, jos saan jonkun piristettyä! :)

   Poista
 5. Siis piristävä vaikutus muhun =D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...