keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Dream as if you'll live forever, Live as if you'll die today.

Lauantaina kun meillä oli ne juhlat, niin sain mun ihanalta työporukalta yllätykseksi aivan mahtavan ja ainutlaatuisen lahjan, josta halusin teillekin tulla tänne kertomaan.

Mun työporukka kyllä tietää, että tämä blogi merkitsee mulle todella paljon ja on mulle erittäin tärkeä asia, joten he antoivat valokuva-albumin/kuvakirjan, johon heillä oli ajatuksena, että voisin koota postauksiani yhteen kirjaan itselleni, tavallaan fyysiseksi blogiksi, muistoksi. He olivat valmiiksi tulostaneet joitain asukuviani sieltä täältä, joista voisin lähteä liikkeelle. Minusta kyllä aivan mielettömän kaunis ajatus ja loistava idea! :) Itse en olisi kyllä keksinyt. Olin kyllä ihan otettu tuosta lahjasta, niin ihana. :) Voin kuvitella kuinka kiva sitä on sitten selailla, kun se pursuaa kaikenlaista kivaa asiaa ja siellä on erilaisia juttuja omista tekemisistäni! :)

 Oon joskus kerran aikaisemminkin tehnyt vähän samantyyppisen kirjasen itselleni, johon kokosin kaikenlaisia ruoka- ja liikuntajuttuja, mutta ne kaikki leikkelin lehdistä. Tuommosia on hauska näpertää :)


Mulla on kyllä maailman ihanin työporukka, paremmasta ei väliä! Kiitos hurjan paljon teille!
xoxo

maanantai 29. lokakuuta 2012

Halloween party!

Moikka! Huhhuh, nyt on hiljalleen selvitty lauantain Halloween-pirskeistä. Oli kyllä superhauskaa! Liikkeellä oli kaikenmaailman kammottavia olioita ja meno oli kerrassaan hyytävä. Oli niin upeita asuja ja maskeja kaikilla, kiva kun porukka oli panostanut pukeutumiseen. Kiitos siis kaikille mukana olleille ja kiitos Elisalle, joka auttoi ja suunnitteli mun kanssa nämä bileet! :) Mutta antaapa kuvien puhua puolestaan, tässä siis kuvia meidän illasta! ;)


 Karmea kylppäri! Mukava yllätys wc:ssä vieraileville...:)
Ihan fiiliksissä!
Kaunokaisia!
Huuui! Hyytäviä luurankoja oli joukoin liikenteessä... Minä ja Elisa <3


 Tuo on niin kammottava!

 Hyi joku ruma mörközombikin tuolla takana! 

 Grrrauuuuh! 
 Braaainsss...Mädät aivot on zombien herkkua nam! :)

 Kilttejä poikia varmaan vähän pelotti :)
 Boolissa oli toukkia!
 Minä ja Beate <3

 Vampyyri!

 Tarjolla oli mm. pääkallomuffinseja, karmeita kouria, mädät aivot, muinaisia muumionakkeja, monsterin macaronseja, karkkeja ja peikon hammastikkuja.
 Ötökkäboolia! Kuivattuja hämähäkkejä, vampyyrin hampaita ja rotan pääkalloja.

 Hirviön kouria! Nuo oli siis pitsaa :)
 Söpöt pikkumuumiot :)

 Tässä vähän lähemmin mun halloween-asu. Olin siis She Wolf! Jos joku ei tajunnut. Mutta kyllähän se on nyt ihan ilmiselvää mitä olin esittävinäni, eikö! Puvun ja meikin tein itse. :)

Ihania vieraita oli ja onnistuneet pirskeet! :) Bileistä siirryttiin sitten Apolloon tanssimaan ja pelottelemaan ihmisiä murrr! Kyllä siellä muutamat katto vähän pitkään, että mikäs jengi se tämä oikein on. :D Baariin vaihdoin tuon mun alaosan mustiin kiiltolegginseihin, vaikka oishan sitä voinut mennä ihan koko asussakin sinne.

Joko te olette viettäneet Halloweenia? :) Jos olette, niin kertokaas missä merkeissä se sujui! :) Mukavaa alkanutta viikkoa! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...