maanantai 10. joulukuuta 2012

Outlet-löytöjä

Moikka!  Lauantaina oli Disturb.fi:n Outlet-iltama järkätty Oulun Club Dionessa. Tarjolla oli Disturbin huipputuotteita poistohintaan. Kaikki outletissa kävijät saivat edullisesti virvokkeita ja pääsivät ilmaiseksi sisään klo 22 alkaviin Club Dionen Disturb Special bileisiin. Aika kätevää, sillä pystyi rennosti aloittelemaan iltaa tuolla, shoppailla samalla upeat, uudet bilevaatteet ja sitten jatkamaan iltaa, kaikki siis saman katon alla, miettikää! Tosi hauska idea minusta, tuollaisia saisi olla enemmänkin. :) 

Tuollahan oikeasti pystyi tekemään todellisia aarrelöytöjä, kun tarjolla oli uniikkeja yksittäiskappaleita! Minä löysin kahdet aivan iiiihanat farkut ja mielettömän upean miesten t-paidan! Aion muokata siitä itselleni sopivan, ihastuin niin paljon sen paidan printtiin, että se oli pakko saada itselle! :) Oon tosi tyytyväinen mun löytöihini, so happy! Seuraavan kerran Outlet-iltamat järjestetään ensi keväänä, joten kannattaa ihmeessä tulla paikalle tekemään löytöjä! ;) Kuvia minun ja J:n shoppailuista alhaalla.

Koko asuni/ Disturb.fi, Kengät/ Jeffrey Campbell
Tässä löytöni! Tuo t-paidan printti on niiiiin siisti! Oon jotenkin ihan hullaantunut kaikkiin susiprintteihin! :)
Kahdet tosi kivat housut. Burgundin väriset housut on oikeastaan ollut jo pitkään hankintalistallani ja nytpä sitten löysin sellaiset! Rakastan noita molempia pöksyjä! :)
Sitten tässä Jannen löydöt! Tästä puuttuu yksi musta pusero, mutta se sattui olemaan sillä just päällä, eikä se ollut kotona kun näitä kuvasin. :) Eli tommonen tosi siisti lentäjän nahkatakki, todellinen löytö! Ihanan punainen pusero (minä löysin) ja K-Swissin lenkkarit. 

Ei kuitenkaan jaksettu jäädä tuonne Dioneen iltaa viettämään, kun väsytti ihan hulluna perjantain jäljiltä. Kun oli shoppailut shoppailtu, niin lähettiin hakemaan kotiin kiinalaista ruokaa ja katottiin sitten joku surkea hai-leffa. Ihanan rento loppuilta  

Sellaset oli viikonlopun menot. Mitäs tykkäätte noista löydöistä? :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...