maanantai 3. joulukuuta 2012

Naked truth

Ihanaa maanantaita! Kaikki nyt varmasti on törmänneet tähän "Naked truth"-ilmiöön, jonka Tyyliä metsästämässä -blogin Veera pisti käyntiin. Tämän haasteen ansiosta monet bloggaajat ovat paljastaneet blogeissaan täysin meikittömät kasvonsa muokkaamattomissa kuvissa, luonnollisen kauneuden puolesta. Se on kyllä todella hieno asia! Kannattaa käydä tuo juttu Veeran blogissa lukaisemassa, jos et ole vielä sitä nähnyt. Ja kannattaa rohkeasti tarttua tähän haasteeseen, jos et ole sitä vielä tehnyt! 

Minä teen tämän nyt hiukan jälkijunassa, sillä ajattelin aluksi, että en osallistuisi tähän ollenkaan. En tiedä  miksi, ei mua edes pelota tai häiritse yhtään julkaista itsestäni meikittömiä kuvia. Kyllä mää voin mennä esim. vaikka kauppaan tai vaikka kaupungillekin ilman meikkiä. Ajattelin, että ei kukaan varmaan huomaisi, jos en tähän osallistuisi heheh, mutta sitä tultiinkin tänne kommenttiboksiin pyytämään. :D Tottakai minä silloin viimeistään sen sitten teen. :)

Tässä olen minä täysin kaljuna, meikittömänä ja photoshoppaamattomana, omana itsenäni.. Eikä ole edes ripsienpidennyksiä, mitkä on mulla yleensä aina. Toinen kuva vähän tärähti, pahoitteluni siitä!


14 kommenttia:

 1. Nätti oot vaikka kaljuna!!:)

  VastaaPoista
 2. hitto oot kaunis :o enemmän meikitöntä sua upeus!! <3

  VastaaPoista
 3. oot upee ilman meikkiäkin! :)


  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis olet! Multa löytyis haaste sulle, toivottavasti tartut siihen. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo pitääpä tarttuu ;)

   Poista
 5. Ootpa söpö ilman meikkiä :) tuli muuten mieleen että keräätkö paljon katseita esim. kun kuljet kaupungilla tms.? :D tai tullaanko sua baarissa usein iskemään? vois luulla ainaki että päät kääntyy kun tommonen upeus tulee vastaan :) ja hei sellanen postaustoive olisi että miten sä ja sun poikakaveri olette alunperin tutustuneet? näitä tarinoita on ollu muutamassa blogissa ja niitä on tosi kiva lukea, ja antaa toivoa siihen että se oikea löytyy itsellekkin vielä jostakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiitos paljon! :)

   Hmm. No täytyy kyllä myöntää, että kyllä ne päät aika monestikin kääntyvät ja saan pitkiä katseita ja varmastikin melkein joka baari-kerralla vähintään se yks yrittää tulla iskemään. :D Joskus se vaan tuntuu ehkä hiukan kiusalliseltakin, jos joku jää tuijottamaan vähän pidemmäksi aikaa. Tulee sellanen olo, että onkohan mulla jotain likaa naamassa tai silmät unohtunu kotiin tjn, mutta sehän voi hyvin niin ollakin hahah! :D

   Postaustoiveesi on kuultu!:)

   Poista
 6. Et kyl tosiaankaan tarvitsis niin paljon iholle meikkiä kuin käytät:) Sulla on niin hyvä iho. Tosi kaunis olet:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...