maanantai 17. joulukuuta 2012

Matkustaminen

Kyllä sitä näin pimeään aikaan vuodesta, tekisi niin paljon mieli matkustaa jonnekin lämpimään. Jos pääsisi haukkaamaan edes pienen palan aurinkoa, niin sen voimalla kyllä jaksaisi odottaa Suomen ensi kesää! Olis mielettömän mukava katkaista tämä niin synkkä ja kylmä talvi aurinkoisella ja lämpimällä pikku ulkomaanreissulla! Mulla on oikeesti hirvee matkakuume. On aina ollutkin. Voisin matkustaa ihan minne vaan! Ois ihana päästä jonnekin täältä kylmästä. 

Olen myös miettinyt sitä, että miksei sitä voisikin joskus vaikka viettää joulua jossain ulkomailla? Vaikka joulu Suomessa on mielettömän kaunis ja tunnelmallinen, voisin oikeesti kuvitella joskus tulevaisuudessa viettäväni joulun jossain lämpimässä palmun alla, siemaillen piña coladaa. Ai että olis ihanaa!

Mua houkuttelis Euroopan kohteista erityisesti Malta kauneudellaan ja kohtuullisen lämpimällä säällään. Siellä on upeita rantoja, kauniita satamia ja ihanan turkoosia vettä! Maltan suhteellisen pieni pinta-ala sisältää tuhansien vuosien historiaa, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkasta yöelämää ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet. Vaikuttaa kokemisen arvoiselta paikalta, vai mitä? Reissuun voisi myös yhdistää visiitin Italiassa ja Sisilian saarellakin! 

Mikäli tämä upea matkakohde kiinnostaa, kannattaa lukaista hyödyllistä tietoa Maltalle matkustamisesta täältä! :)

Kuvat: Google

6 kommenttia:

 1. ahhhh näyttää uskomattomalta.... !!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Maltaa oikeesti koko sydämestä! Kävin siellä kielikurssilla ja siitä asti on ollut kaipuu takaisin ns omalle lomalle. Ihanaa on nimenomaan nuo useat erilaiset rannat, ja jotenkin siellä koko saarella on vaan niin oma tunnelmansa... Oivoi kun nyt iski ikävä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kuulostaapa ihanalta, varmasti aivan mieletön paikka! :) Vahvistit vaan entisestään tuota mun matkakuumetta Maltalle! ;D

   Poista
 3. Mainos on hyvä ilmoittaa selkeästi mainokseksi. Muuten kyseessä on piilomainonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä homma! Pitää ottaa käytäntöön!:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...