sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hukan pikkujoulut

Moikka ihanat! Perjantaina oltiin Liikuntakeskus Hukan pikkujouluissa, jotka oli järjestetty sen omille jäsenille. Tuli kauhea kiire keretä sinne juhliin kun työt loppuivat niin myöhään! En kerennyt edes suihkussa käymään ja hiuksetkin olivat eilisen jäljiltä ihan miten sattuu, mutta pääasia, että kerettiin kuitenkin suunnilleen ajoissa paikalle. :) 

Juhlat oli järkätty Hukan omiin tiloihin, tenniskentälle. Oli oikein mukavat pikkujoulut ja tila oli tosi tunnelmallinen! :) Tarjolla oli ihana juhlabuffetti ja juomaa. Ja huippua oli kun sinne tuli Krisse Salminen vetämään stand-up keikan! Olihan se hauska! Ja ihana. Tosi kiva kun Liikuntakeskus järjestää noin kivat pikkujoulut! Juhlat loppuivat sitten siinä joskus vähän ennen klo 24, ja sieltä siirryttiin jatkopaikkaan Kaarleen. Hukka oli siis järkännyt ilmaiset bussikyydit Kaarleen kaikille juhlijoille. Mukavasti ajateltu sekin! Kaarlessa oli taas tosi kivvaa ja oltais voitu tanssia Beaten kanssa valomerkkiin saakka, mutta miehet sitten halusivat lähteä jo kotiin pitzerian kautta. Tässä kuvia illasta :) 

Minä ja ihana Beate :)
Asuni: Bleiseri/ H&M, Pitsimekko/ Nelly.com, Kengät/ Jeffrey Campbell, Laukku/ H&M

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille! Mää rupean leipomaan pipareita!

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo mekko :) tuollaisia pitäis olla montakin eri väristä omassa kaapissa! ite kans kuulin noista bileistä, kivaa ollu varppina :) Hukka on kyllä huippu paikka, tämmösissä näkee sen asiakaslähtöisyyden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo niin pitäis, se on niin monikäyttöinen ja niin ihana! Oli kyllä huippukivat juhlat, Hukka on aivan the best :) <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...