torstai 20. joulukuuta 2012

How I do my makeup

Moikka! Multa oli toivottu tekemään teille meikkipostaus, jossa näytän vaihe vaiheelta kuinka yleensä teen meikkini. Joka päivä en välttämättä tee samaa meikkiä, vaan välillä saatan meikata vähän kevyemmin ja luonnollisemmin ja välillä sitten taas tosi tummasti yms. Mutta tässä on nyt semmonen perus meikkini, jonka yleensä teen itselleni. :) Toivottavasti saatte ehkä jotain vinkkejä tästä! :) Ja ihan turha toivoa, mulla ei ole sitten mitään kalliita huippumerkki-meikkejä, joten koittakaa kestää.

1. Ihan ensimmäisenä levitän kasvoilleni L'Oeralin Studio Secret Primerin pohjustamaan meikkiä. Voide tasoittaa ja häivyttää ihon pieniä virheitä. Ihan ehdoton tuote, en pärjäis ilman tuota!
2. Seuraavaksi levitän meikkivoiteen siveltimellä, tällä hetkellä käytössä MaxFactorin Second Skin Foundation, sävy 060Sand. Ihan hyvä meikkivoide! Niin kuten tuossa ekassa kuvassa näkyy, laitan aina pisaran meikkivoidetta kämmenelle, josta on helppo sitten lähtä levittämään voidetta kasvoille.
3. Valokynällä sipaisut silmänalusiin, silmän sisänurkkiin, kulmaluille, otsaan, nenään, nenänpieliin, amorinkaarelle ja leukaan. Häivyttely sormilla. Valokynä Maybellinen Dream Lumi Touch.
4. Lumenen Translucent mineraali-irtopuuterilla pohjameikin viimeistely. Tuo irtopuuteri on väritön ja se sulautuu meikkiin täydellisesti jättäen mattapintaisen lopputuloksen. Ja kattokaas nyt kuinka hienosti tuota purnukkaa oikein esittelen, ihan nurin päin ja kaikkee hahah! :D Oikein hienosti toimittu.
5. Sitten levitän edestakaisin vedoin aurinkopuuteria poskiluiden kuoppakohtiin tai ns. poskiluiden alapuolella. Pyörivin liikkein häivytys. Levitän aurinkopuuteria kevyesti (liikaa) myös ohimoille, otsaan, leuan alle ja miltei koko kasvoille. 
6. Poskipunan levitys poskipäille. Tuote Rimmel.
7. Kulmakarvoihin levitän tumman ruskeaa luomiväriä ohuella viistopäisellä siveltimellä. Luomiväri joku Nyx, Nellystä joskus tilattu.
8. IsaDoran vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, silmien sisänurkkiin ja kulmaluille.
9. Sitten samasta luomiväripaletista kultaista sävyä, jolla varjostan silmien ulkonurkasta keskiosaan ja luomivakoon. Sitten häivytys.
10. Samaa kultaista sävyä myöskin alaluomille ripsien tyviin ulkonurkista lähelle sisänurkkia.
11. Varjostus vielä tummimmalla sävyllä silmien ulkonurkkiin ja häivytetään hyvin. Yleensä häivytän tumman luomivärin vähän silleen "kissamaisesti" silmän ulkonurkkia kohden. 
12. Eylinerilla rajaukset aivan ripsien tyviosaan. Rajaan aina melko paksusti ja silleen, että sisänurkasta alkaa ohuemmasti ja rajaus paksunee ulkonurkkaa kohti. Tykkään myös nostaa rajauksen pään aika ylös "kissamaisesti" ja jättää sen melko pitkäksi. Sitten jatkan rajausta tosi ohuesti myös alaluomelle aivan ripsien tyveen ulkonurkkiin.
13. Lopuksi vielä mascaraa alaripsiin, en käytä yleensä yläripsiin kun on pidennykset niissä. Ripsarina MaxFactorin False Lash Effect. 

Viimeiseksi huuliin huulikiiltoa ja siinäpä se, valmis! Tässä lopputulos :)

Siinä oli minun meikkini! Mitäs tykkäsit? :)

10 kommenttia:

 1. ihana meikki!oot niin nätti muru!!

  VastaaPoista
 2. Nätti perusmeikki! Itelläkin pitäs hankkia tuo sivellin meikkivoiteelle. Ei oo ollu hankinnassa ku vissiin kymmenen vuotta.. :D Nuo hiukset on kyllä tosi kivat! Edellisetkin oli ihanat, mutta tuo vaalea tekee noista vieläki paremmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Joo sivellin on kyllä tosi toimiva väline meikkivoiteen levittämiseen, suosittelen :)

   Poista
 3. oho, kylläpä käytät paljon pakkelia naamaas!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Olit jossain postauksessa kertonut jollekkin että teet itse nuo pidennykset! Ihanat ja ihana blogi, tosi kiva lukea :) haluaisin kuulla miten laitat nuo ripset ja millä liimalla? Tulis halvemmaksi itse laittaa kun maksaa aika paljon nuo liikkeessä laitettavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! :) Ihan siis kaupasta ostan semmosia ripsipaketteja, joissa on yksittäisiä ripsitupsuja ja niissä on mukana liima. Sellaisilla laitan aina ripseni. :) Ne on tosi helppo liimailla omien ripsien tyveen. :)

   Poista
 5. Kiva! Taidampa itekkin kokeilla samaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä! :) Tulee se kyllä halvemmaksi laittamalla ite välillä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...