maanantai 3. joulukuuta 2012

Christmas wishes

Rakas joulupukki,(tai poikaystävä)olen ollut todella kilttinä koko vuoden! Tänä jouluna en pyydä edes paljoa, mitä nyt jotain pientä vaan. Tässä olisi pieni vaatimaton listani, joita toivoisin tänä jouluna lahjaksi:


1. Ehdoton ykköseni on Jeffrey Campbellin Spike kengät. Mitään muuta en tarvitsisi jos nämä vaan saisin! Olen himoinnut näitä niiiin kauan! Sitä paitsi ne on nyt alennuksessa Nellyssä hintaan 132,95e!! Nelly.com2. Paksu kiharrinpuikko, jolla saisi ihanan isoja kiharoita helposti tehtyä. Stockmann. 3. Hiilihapotuslaitteella saisi loihdittua poreilevaa juomaa aina sillon kuin haluaa. Stockmann. 4. Pehmoinen aamu- tai kylpytakki Lindex. 5. Ab roller -vatsalihaslaitteella saisi uutta puhtia treeneihin. Stockmann. 6. Kaikenlaiset lahjakortit ihan mihin tahansa liikkeeseen toimivat aina ja ovat lämpimästi tervetulleita. Ginatricot.7. Pussilakanoille olisi tarvetta, kun meillä ei ole kuin parit vaihtolakanat. Mielellään puhtaanvalkoiset, ne olisivat aivan ihanat. Stockmann. 8. Michael Korsin Hamilton nahkalaukku. Tätä en oikeastikaan edes kuvittelekaan saavani, kunhan haaveilen vain. :) Stockmann. 9. Kunnon karvalakki, jolla selviäisi läpi hyytävien pakkasten. Stockmann. 10. Joku ihana koristetyyny! Eihän niitä voi koskaan olla liikaa? Pitsinen H&M, lippukuvioinen Ellos. 11. Uusi kattovalaisin meidän olohuoneeseen, mielellään valkoinen. On jo kauan ollut tarkoitus hankkia sellainen, joka sopisi meidän sisustukseen. Ellos. 12. Jotain Iittalaa. Mustavalkoiset Taika-mukit on ihania. Tai vaikka joku uusi Muumi-muki kokoelmaani. :) Stockmann.

Oikeasti en tosissani toivo näitä kaikkia joululahjaksi. :) Mutta ajattelin koota tähän kaikkea kivaa, jotka tekisivät minut hyvin iloiseksi ja jotka tulisivat tarpeeseen. Ehkä tekin voisitte saada tästä jotain joululahja-inspiraatiota. :)

Tuli tästä muuten mieleeni, lapsena minä ja siskoni kirjoitimme aina joulupukille hirveän pitkät lahjatoivelistat. Emmekä läheskään saaneet  kaikkea mitä halusimme. Ihmettelin lapsena aina sitä, kun serkkuni (joka on ollut lapsuudesta asti paras ystäväni) sai aina mielettömät määrät lahjoja ja me emme. Minulla oli sisarruksia silloin kolme. Serkkuni oli siis perheen ainoa lapsi. No saihan sitä kyllä ihmetellä, että miksihän sitä ei saa kaikkea mitä toivoo. :D Silloin serkkuni kertoi minulle vinkin: "Ei kannata toivoa niin paljon lahjoja, kannattaa vaan toivoo ehkä yksi lahja, niin silloin sää saat paljon lahjoja!" Heh, no seuraavana jouluna minä sitten yritin hillitä toiveitani. Eli nyt mää toivon vaan Jeffrey Campbellit, kiitos. :)


T. Jozella 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...