maanantai 17. joulukuuta 2012

Christmas cheese platter

Lauantaina illaksi halusin laittaa vähän herkkuja ja virittäytyä joulutunnelmaan, kun eihän tässä ole (härrekyyd!) kuin noin viikko aikaa jouluun. Ostin kaupasta muutamia juustoja ja kokosin herkkullisen ja jouluisen juustotarjottimen. Ihanaa rentoutua kotona työpäivän jälkeen kynttilän valossa, herkkujen parissa ja tietysti parhaassa seurassa! Tästä ois puuttunut vaan ne joululaulut, mutta katottiin leffaa samalla kun tuhottiin nuo herkut.
 
Tähän juustotarjottimeen ostin siis ihan perusjuustoja, joita saa ihan peruskaupastakin: Mustapekkaa, Auran sinihomejuustoa, leppäsavujuustoa ja valkosipuli tuorejuustolevitettä. Olin menossa hakemaan erikoisjuustoja Anttilasta, mutta se olikin kiinni! Vähän ehkä harmitti, kun olin kuolannut koko viikon Anttilan juustotarjontaa, enkä tajunnut sitten aikasemmin niitä ostaa. Mutta jouluksi sitten. :) Lisäksi tarjottimella oli suolakeksejä, joulupipareita, viinirypäleitä, persimonia ja taateleita. Juustojen kanssa juomaksi ihanaa Talvihetki-glögiä.
Olisi kiva kuulla, kuinka te virittäydytte joulutunnelmaan? :)
 

2 kommenttia:

 1. Kokeileppa ens kerralla myös Valion Ritari juustoa, aivan suussa sulavaa, maailman paras juusto ainakin mun mielestä :) tosi kiva blogi sulla ja kiva kun kirjotat semmosella rennolla oulutyylillä etkä liian virallisesti :) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla sitä! :)
   Ihana kuulla että tykkäät! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...