torstai 15. marraskuuta 2012

Kuumaa glögiä

Ihan mukavaa, kun saa olla kotona ihan yksin rauhassa. J lähti aamulla jonnekin puumessuille Lahteen enonsa kanssa ja nyt on sitten Helsingissä ja on siellä varmaan koko viikonlopun. Tekee kyllä välillä ihan hyvää olla yksin. Minä ainakin nautin siitä! Vaikkakin vielä ihanempaa on sitten, kun J tulee takaisin kotiin, koska on ollut hirvee ikävä. :)

Mää oon ollut viime aikoina jotenkin ihan superväsynyt. Tuntuu, että vois ihan vaipua johonki talvihorrokseen, talviunille vähäksi aikaa ja herätä sitten jouluaattona kun kaikki on niin ihanaa, on luminen maa, jouluvaloja ja saa kinkkua ja suklaata syyä niin paljon kuin huvittaa. Oispa niin kiva. :) Mutta ei se varmaan oo mahdollista. Pitää ruveta urheilemaan useammin niin piristyis. Ei jaksa. Jospa huomenna sitten jaksais ehkä.

Mää ostin tänään tämän talven ensimmäisen glögipurkin. Harmittaa kun en ostanut pipareita. Täällä mää vaan nyt köllöttelen sohvalla villasukat jalassa, juoden kuumaa glögiä kynttilänvalossa. Se on niin parasta. Ihanaa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...